Alex Napisano 12. november, 2007 Prijavi Napisano 12. november, 2007 aja.. na ostalih treh je bil datum 1905 na dveh in 1405 na eni, na tej pa datuma sploh ni bilo, samo prazen oval na katerem bi moral biti odtisnjen datum. Ups,da ni ta ?etrta ?e?ka? Citiraj
nisde Napisano 12. november, 2007 Prijavi Napisano 12. november, 2007 Al pa original nem?ka iz avstrije Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
uklopko Napisano 12. november, 2007 Prijavi Napisano 12. november, 2007 Ups,da ni ta ?etrta ?e?ka? Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Rocky Napisano 14. november, 2007 Prijavi Napisano 14. november, 2007 tud jst sem se znajdu pred dilemo kere gume vzet. gre za dimenzijo 225/45/17. gume morajo biti obvezno nove in logicno, cimboljse razmerje med ceno in kakovostjo...predlogi? Citiraj
nisde Napisano 14. november, 2007 Prijavi Napisano 14. november, 2007 Zamenji avto Hec. Jst osebno bi uzeu Dunlop wintersport 3D, kok pa stanejo pa ne vem, sam bi blo ?koda razbit tak voz sam zato ker si na gumah ?paru. Bo labi ve? povedu Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Rocky Napisano 14. november, 2007 Prijavi Napisano 14. november, 2007 drage so...kdo pozna ksno varijanto, kako na posten nacin pridt do njih? Citiraj
ReDevil Napisano 14. november, 2007 Prijavi Napisano 14. november, 2007 Ponavad pravjo, kdor ma za tak voz, ma tut za gume! :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
nisde Napisano 14. november, 2007 Prijavi Napisano 14. november, 2007 Ja, gre? vulkanizerju in jih kup?, to je po?ten na?in Kok te pa pride ena? Zih ene 200 ojrov komad,ane? Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Rocky Napisano 14. november, 2007 Prijavi Napisano 14. november, 2007 ce kdo pozna ksnga vulkanizerja... dam pa max max 150/komad Citiraj
ReDevil Napisano 14. november, 2007 Prijavi Napisano 14. november, 2007 Ti bo na pomo? prisko?u gumarski angel varuh, Labi iz ?vercerlenda! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
LabiGT Napisano 14. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 14. november, 2007 Jaz absolutno ne bi dal 225/45 17 za zimske... ceneje in bolje je, ce das ze 205/55 16 pa posebej feltne (recimo rabljenih feltn za tvoj avto - golf IV- je na pretek) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
kowkele Napisano 16. november, 2007 Prijavi Napisano 16. november, 2007 Samo za informacijo: Kere letne gume se bolj splaca uzet: Turanza ER 300 205/55 R16 91W NOVO CENA: 82,70 EUR Potenza RE 050 A 205/55 R16 91W BSW CENA: 91,90 EUR Rabil bi samo dve. Se mi zdi pa zelo ugodna cena... Citiraj
LabiGT Napisano 16. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 16. november, 2007 zakaj samo 2? kaksne mas zdaj? bi ti prej priporocal ER300 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
kowkele Napisano 16. november, 2007 Prijavi Napisano 16. november, 2007 Dve zato, ker sem prednje zrabil... Zadaj imam pa se se skoraj nove nokian (novi model 205/55 R 16 94V NOKIAN V XL). Torej rabim dve nove. In ker so sedaj zelo ugodne cene sem jih mislil nabavit kar sedaj... LabiGT, katere gume pa se priporo?a? ? Pa cena do 100 EUR? Citiraj
LabiGT Napisano 16. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 16. november, 2007 no potem pa vseeno ER300 ali pa spet nokian pa mas iste za drugic pa: gume sprednje/zadnje moras vsakih 10.000km zamenjat, da mas potem enakomerno obrabo Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
kowkele Napisano 16. november, 2007 Prijavi Napisano 16. november, 2007 aha, glej a ni isto, ?e zrabi? prve do konca in kupi? naslednje leto dve, ali pa menja? in kupi? ?ez 2 leti ?tiri komade? Nokian pa ne bi vzel, ker se preve? hitro obrabijo. Sploh pa po cestah, kjer se vozim jaz. Ovinkasta cesta z veliko zaviranja ter pospe?evanja. Citiraj
LabiGT Napisano 16. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 16. november, 2007 Ja Nokian ima ta problem... drugace pa najbolje kupiti vse 4, ker: 1. imas iste gume vsepovsod (recimo, ce bi hotel dobiti Nokian V zdaj, bi se kar namatral, ker jo je ze zamenjala NRVi) 2. v vecjih tovarnah vsako leto dajejo ven drugacno zmes gume....recimo Good Year F1 iz leta 2004 ni ista tej iz leta 2007.. No priporocam, da kupis recimo ER300 ali Pirelli P7 in jih das zadaj, cakas, da se cimprej obrabijo sprednje Nokianke in potem kupis se dve Er300 ali P7... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
madmax Napisano 16. november, 2007 Prijavi Napisano 16. november, 2007 evo letne so dol in zimke spet gor........roolin on bridgestone again vredestein-ke so se morm re?t obnesle kar presenetljivo dobro, za ta denar po cca 15k prevo?enih je stanje slede?e; profila je ?e nekje 5mm in to na vseh 4 pneumatikah skoraj u nulo enaka obraba , kar se mi zdi da je kar dober dose?ek glede na to kje in kako se vozim (70% relacija PO-Il. Bi-Podgrad (sami ovinki), in dokaj hitra vo?nja), oprijem kar dober, edino zdi se mi da se v ovinku malce zvijajo (balon efekt) aja so pa 195/65/15. Moti me edino glasnost, ker glasne so pa za pop***t! Se ti zdi kot da se vozi? po cesti ki je uni?ena od tankovskih gosenic (?e kdo ve kako to zgleda). Uglaunem bottom line; kar dosti muzike za sorazmerno malo denarja! Citiraj
LabiGT Napisano 16. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 16. november, 2007 cesti ki je uni?ena od tankovskih gosenic (?e kdo ve kako to zgleda). Uglaunem bottom line; kar dosti muzike za sorazmerno malo denarja! oo vemo vemo pa se kako ja sej, ce so tok glasne pol pa res velik muzke za mal denarja Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 16. november, 2007 Prijavi Napisano 16. november, 2007 ja sej, ce so tok glasne pol pa res velik muzke za mal denarja lepa Labi Zimske Dunlopke se glede hrupa kar dobro obnesejo, saj so ti?je kot recimo letne F1, ki so na koncu svoje ?ivljenske dobe Citiraj
ReDevil Napisano 19. november, 2007 Prijavi Napisano 19. november, 2007 Tlele sm lih gledu za nove zimenjake in ugotovu, da Mi?lena pa res prepla?a? k svina, ne verjamem d je tok bol?i kot konkurenca! :ne vem: http://www.amzs.si/default.asp?podrocje=32...a=7&radij=1 Citiraj Dobrodo?li na forumu!
LabiGT Napisano 19. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 19. november, 2007 Michelin je res drazji od ostalih...sicer ne vem zakaj Ceprav na tej strani so bolj ali manj vse gume kar drage... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
RoKo Napisano 22. november, 2007 Prijavi Napisano 22. november, 2007 Evo pa so pri?le- direktno od Gume-direkt Labi kaj pravi?? 77? kos dostavljeno na dom! Citiraj
Alex Napisano 22. november, 2007 Prijavi Napisano 22. november, 2007 A jih bo? montiral na lita plati??a-letna?Ali ima? druga?... Citiraj
LabiGT Napisano 22. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 22. november, 2007 si me poslusal glede dimenzije vidim upam, da bojo v redu cena je super ugodna Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.