RoKo Napisano 23. februar, 2007 Prijavi Napisano 23. februar, 2007 edit: pri lasicu dobis Turanzo ER300 (dalec najboljsa v tej dimenziji) s popustom za manj kot 70 eur? Bolj se splaca to Samo da je proizvedena na Poljskem... Citiraj
madmax Napisano 23. februar, 2007 Prijavi Napisano 23. februar, 2007 Glede na to da ma vulkanizer ki mi je ?e zimske zrihtu 30% skonto tudi vredestein mislim da vem kaj bom izbral Pa ?e prou jeba?ki profil majo Citiraj
LabiGT Napisano 23. februar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 23. februar, 2007 pa kaj ce je narejena na poljskem? tudi good year eagle F1 je narejena v kranju... madmax, jebacki je ja sam da ne bo glasen (treba menjat mal spredaj/zadaj da ne zacnejo piskat, kot majo obicaj smreka profili... po keri ceni jih dobis pol? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
RoKo Napisano 23. februar, 2007 Prijavi Napisano 23. februar, 2007 pa kaj ce je narejena na poljskem? Ni? ni, samo malo dale? je od Japonske.. Sicer jih pa delajo tud v ?paniji itd..Znajo pa naredit tud najslab?o gumo na testu, serija ki je bila delana za Mercedes...Sicer pa nimam ni? proti Bridgestonu, meni so originalne ER 30 zdr?ale cca 10.kKM, druga?e pa super guma! Citiraj
madmax Napisano 23. februar, 2007 Prijavi Napisano 23. februar, 2007 madmax, jebacki je ja sam da ne bo glasen (treba menjat mal spredaj/zadaj da ne zacnejo piskat, kot majo obicaj smreka profili...po keri ceni jih dobis pol? nevem to?no kak?na bo cena.......za kolikor jo prodaja -30% + zastonj monta?a + lahko vzamam na ve? obrokov.........kaj ?e? lep?ga Citiraj
komar Napisano 25. februar, 2007 Prijavi Napisano 25. februar, 2007 No, da se vrnemo na osnovno vpra?anje teme: moj aftek se bo od drugega tedna vozil po gumah Continental Sportcontact 3 v razredu W in v formatu 215/45 x 17! Citiraj Papa, Tomi
323f speed Napisano 28. februar, 2007 Prijavi Napisano 28. februar, 2007 No se4 bom ?e jz priklju?u mau debati. Svoji Mazdici sm dons zmonteru nove gume(letne Falken FK-452 205/50 R16). In kak?na mnenja maste o teh gumah k nism ravno neki k se spozna na gume. :ne vem: Lp! Citiraj
LabiGT Napisano 28. februar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 28. februar, 2007 hitro se bojo obrabile in slabse po dezju Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
323f speed Napisano 28. februar, 2007 Prijavi Napisano 28. februar, 2007 a si se pa hitr javu. sam zdej mi je pa vse dol padl Citiraj
icko Napisano 28. februar, 2007 Prijavi Napisano 28. februar, 2007 hitro se bojo obrabilein slabse po dezju A ti to iz izku?enj ali na pamet v temo? Citiraj
LabiGT Napisano 28. februar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 28. februar, 2007 A ti to iz izku?enj ali na pamet v temo? dealer za falken mogoce? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
icko Napisano 28. februar, 2007 Prijavi Napisano 28. februar, 2007 Dealer za karkoli edino white powder odpade... Citiraj
madmax Napisano 2. marec, 2007 Prijavi Napisano 2. marec, 2007 Evo nove letne so gor Vredestein Hi-trac 195/60 15.......65? kom. Zdej pa gaaasssssa! Citiraj
icko Napisano 2. marec, 2007 Prijavi Napisano 2. marec, 2007 Evo nove letne so gor Vredestein Hi-trac 195/60 15.......65? kom. Zdej pa gaaasssssa! Vredestein so 1 liga pa folk tega sploh ne ve samo bridgestonke nabijajo...lp Citiraj
madmax Napisano 2. marec, 2007 Prijavi Napisano 2. marec, 2007 Vredestein so 1 liga pa folk tega sploh ne ve samo bridgestonke nabijajo...lp Jst sem se odlo?al na podlagi tyretesta kjer uporabniki sami ocenjujejo pneumatike ki jih uporabljejo in tam so se Hi-trac-ke odrezale zeeeeeelo dobro (bolje kot bolj zvene?a in dra?ja imena). HI-trac: http://www.tyretest.com/pkw_sommerreifen/v...trac/index.html GY F1: http://www.tyretest.com/pkw_sommerreifen/g...e_f1/index.html Potenza RE720: http://www.tyretest.com/pkw_sommerreifen/b..._720/index.html Pa ?e cenovno je bolj ugodna kot Eagle in Potenza.Need i add more? Citiraj
LabiGT Napisano 2. marec, 2007 Avtor Prijavi Napisano 2. marec, 2007 ugodnejsa je sam ne mores pa primerjat hi-trac z F1 ali RE720...not even close Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
komar Napisano 3. marec, 2007 Prijavi Napisano 3. marec, 2007 Evo, monitrane so nove letne gumice - Continental Sportcontact 3 .... prva razlika v primerjavi z Sportcontact 2, ki sem jih vozil lani (in zaenkrat ?e edina) je to, da je hrup v kabini bistveno ve?ji pri SC 3 kakor pri SC 2. (no, pa da? pa? radio bolj na glas... ). :ne vem: Citiraj Papa, Tomi
LabiGT Napisano 3. marec, 2007 Avtor Prijavi Napisano 3. marec, 2007 Evo, monitrane so nove letne gumice - Continental Sportcontact 3 .... prva razlika v primerjavi z Sportcontact 2, ki sem jih vozil lani (in zaenkrat ?e edina) je to, da je hrup v kabini bistveno ve?ji pri SC 3 kakor pri SC 2. (no, pa da? pa? radio bolj na glas... ). :ne vem: a je mozno, ker je nova 6ka tisja kot prejsnja pa se gume bolj slisijo kot motor?me preseneca to... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
komar Napisano 3. marec, 2007 Prijavi Napisano 3. marec, 2007 a je mozno, ker je nova 6ka tisja kot prejsnja pa se gume bolj slisijo kot motor?me preseneca to... Jap, to je definitivno mo?no - sem ?e sam razmi?ljal v tej smeri ... kaj pa nisem dizela vzel, pa nebi gum sli?al - hehe... Citiraj Papa, Tomi
madmax Napisano 15. marec, 2007 Prijavi Napisano 15. marec, 2007 Evo danes se lahko pridru?ite nepreglednim vrstam pri vulkanizerjih in snamete pri +15 povsem neuporabne traktorske balone in jih nadomestite z letnimi pneumatikami.............brez bojazni pred policaji Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 15. marec, 2007 Prijavi Napisano 15. marec, 2007 Ja u pondelk pa sneg in ohladitve , jaz mam vse pripravljeno pa bom ?e po?akal (skuril zimake do konca) 14 dni. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Grega_ Napisano 15. marec, 2007 Prijavi Napisano 15. marec, 2007 Jest tudi ?e po?akam kak?en teden, pa da te skurim kolkr se da Citiraj
LabiGT Napisano 19. marec, 2007 Avtor Prijavi Napisano 19. marec, 2007 novost v visokem razredu (sam stara F1 zame ima eden najbolj "jebackih" profilov), cakam teste za novo:nova F1 asimtericna Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
poky Napisano 19. marec, 2007 Prijavi Napisano 19. marec, 2007 Ta pa nima zna?ilnega profila svoje predhodnice.... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Violet Napisano 19. marec, 2007 Prijavi Napisano 19. marec, 2007 novost v visokem razredu (sam stara F1 zame ima eden najbolj "jebackih" profilov), cakam teste za novo:nova F1 asimtericna pa ne da jih ima??! Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.