Skoči na vsebino

gume 2007

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• Odgovori 320
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Naložene slike

Napisano

Aha se pravi si jih komaj dobil - sice je pa tako, da rabljene gume niso najbolj?i nakup, ker so "ule?ane" po geometriji prej?njega avta in bo? rabil verjetno kar nekaj kilometrov, da se bodo "prilagodile" tvojemu avtu.

Meni se pozna ?e to, ko zamenjam zadnje s prednjimi, da je kak?nih 1000km mal hecen ob?utek pol se pa ule?ejo.

33112_1.png

Napisano

baje, made in slo so bedne, made in germany pa najboljse...tko se govori, kok je resnice v tem pa ne vem

moje so ble made in germany pa so ble ok, razen plavanja po suhem

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Jp,ma? prav Labi,v SLO narejene pa nem?ke niso iste kvalitete.....?al pa? tak je. :whatever:

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

• 1 mesec kasneje...
Napisano

No, po?asi(ampak res po?asi) se pribi?uje zima. In ker morem letos kupit zimske gume, me zanima, kak?ne imate ter kako ste z njimi zadovoljni. Letne imam ta nove nokian in sem zelo zadovoljen, za zimske pa ne vem, kaj bom kupil.

LP

Napisano

Kako je pa z nakupom rabljenih? A strogo odsvetujete, tud ?e je dobr letnik pa dober profil?

Sex, V6 and Rock 'N' Roll

Napisano

ne zakaj...sam cena mora bit ustrezno nizka

YEA, bom tebe uzel zraven :jupiii:

Sex, V6 and Rock 'N' Roll

Napisano

dunlop wintersport 3D...boljse zimske gume (najbrz) ni

Se podpi?em :bravo:

imam sicer prej?nji model M3, ki bo ?e za to zimo, za naslednjo pa definitivno 3D

33112_1.png

Napisano

Te pridejo na mojo Mazduro to zimo gor. :bravo:

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

Se podpi?em takoj spodaj.Prva liga. :bravo:

Napisano

bridgstone blizzak je sportna zimska guma in je super, ce ni kakih hujsih klancev ali pa vec snega...za tiste, ki se vecinoma peljejo po avtocesti je to dobra izbira...za bolj konkretno zimsko gumo je dunlop 3d vseen boljsa (to pa iz mojih izkusenj)

haha 18 col za zimo...za tako dimenzijo je skor vseen a mas letno al zimsko...sploh ce je kaka voda zraven

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

bolj sem mislil, da velike feltne za zimo imajo samo en plus in to je izgled...ostalo je pa smi ogromni mimusi

sirina 225 M+S v mokrem je ze prava drsalnica...

potem pa moj (in bossov) nacin razmisljanja: ena 225/45 18 M+S guma stane toliko kot recimo 205/55 16 M+S plus feltna...

Napisano

bolj sem mislil, da velike feltne za zimo imajo samo en plus in to je izgled...ostalo je pa smi ogromni mimusi

sirina 225 M+S v mokrem je ze prava drsalnica...

potem pa moj (in bossov) nacin razmisljanja: ena 225/45 18 M+S guma stane toliko kot recimo 205/55 16 M+S plus feltna...

Al pa 195/65 15 + feltna + 10 porcij ?evapov+burek. :P

Napisano

ce das 195/65 15 (kot sem tudi sam naredil) lahko peljes drago na super vecerjo, kaksen cevap neki :)

Napisano

ce das 195/65 15 (kot sem tudi sam naredil) lahko peljes drago na super vecerjo, kaksen cevap neki :)

Tudi jaz jih imam.Sem to ?e storil(to z ve?erjo). ;)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.