Alex Napisano 10. oktober, 2007 Prijavi Napisano 10. oktober, 2007 Tudi jaz zimske gor,ko bo sneg(pri nas na obali nikoli),se pravi,ko bom moral kam po opravkoh v notranjost... Citiraj
LabiGT Napisano 17. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 17. oktober, 2007 sem danes vidu nove dunlopove gume za zimo: Dunlo winter response... po izgledu sodec, izgledajo, da so boljse na mokrem (veliko kanalov) aja asimetricne so Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
nisde Napisano 17. oktober, 2007 Prijavi Napisano 17. oktober, 2007 A so ?e naprodaj al ne? Moram nove gume kupt in sm biu 100% za wintersport 3D, sam ?e bojo te bolj?e, pol bom te uzeu Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
LabiGT Napisano 17. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 17. oktober, 2007 so naprodaj ja... te so mele oznako 2607 (26.teden v letu 2007) glede na razpolozjive dimenzije so te najbrz manj zahtevne zimske gume kot 3D...(to bolj na pamet govorim) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
nisde Napisano 17. oktober, 2007 Prijavi Napisano 17. oktober, 2007 Kaj pol priporo?a? za mojo kravo, 3D al winter response??? Rabm pa dimenzijo 175/65-14. Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
LabiGT Napisano 17. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 17. oktober, 2007 pocakaj se malo... itak ni zime se, pa se 15. november ni se Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
nisde Napisano 17. oktober, 2007 Prijavi Napisano 17. oktober, 2007 pocakaj se malo...itak ni zime se, pa se 15. november ni se pa dnarja tud ni ?e, sam useen me mal informativno zanima Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Boss Napisano 17. oktober, 2007 Prijavi Napisano 17. oktober, 2007 A niso winter response za manj zahtevne uporabnike in manj?e dimenzije. Ker prava guma je ?e vedno 3D. Citiraj
LabiGT Napisano 17. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 17. oktober, 2007 so naprodaj ja...te so mele oznako 2607 (26.teden v letu 2007)glede na razpolozjive dimenzije so te najbrz manj zahtevne zimske gume kot 3D...(to bolj na pamet govorim) A niso winter response za manj zahtevne uporabnike in manj?e dimenzije. Ker prava guma je ?e vedno 3D. ja sej, to sem mislil... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
nisde Napisano 17. oktober, 2007 Prijavi Napisano 17. oktober, 2007 Se pravi, zame pride v po?tev 3D Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Boss Napisano 17. oktober, 2007 Prijavi Napisano 17. oktober, 2007 ja sej, to sem mislil... ups, spregledal tvoj drugi post Citiraj
Grega_ Napisano 18. oktober, 2007 Prijavi Napisano 18. oktober, 2007 Dobil Dunlopke, sam to so M+S gume. Mislm da se je Boss razpisal kak?ne so razlike med zimsko in M+S. ?udno, ker pri naro?ilu ni nikjer pisalo M+S. Citiraj
LabiGT Napisano 18. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 18. oktober, 2007 M+S je mud+snow = bolj grob profil potem mas se un znakec snezinke, ki ti pove, da je to prava zimska guma... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Grega_ Napisano 18. oktober, 2007 Prijavi Napisano 18. oktober, 2007 ahaa...nisem bil pozoren, sem samo na hitro pogledal ?e je pravo robo dostavil. Kaj pa tele Response so novej?i model Dunlopk ali samo drug profil ipd.? Ultragrip 7 tudi hvalijo. Citiraj
LabiGT Napisano 18. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 18. oktober, 2007 ultragrip 7 najbrz...ja so odlicne sem imel ultragrip 6 in so ble res dobre edino obraba je bla mal problematicna in voznja po suhem... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 20. oktober, 2007 Prijavi Napisano 20. oktober, 2007 ?e en zelo zanimiv test zimskih gum - zanimiv zato, ker so v test vklju?ili tudi ene celoletne in ene letne gume. V suhem in mokrem se zimske izka?ejo kot res velik poden in jih letna poseka za ?alo, je pa na zasne?enem cesti??u zgodba ravno obrnjena in tam letna skoraj ni za primerjavo. Autobild test zimskih pnevmatik M+S Citiraj
Alex Napisano 20. oktober, 2007 Prijavi Napisano 20. oktober, 2007 ?e en zelo zanimiv test zimskih gum - zanimiv zato, ker so v test vklju?ili tudi ene celoletne in ene letne gume. V suhem in mokrem se zimske izka?ejo kot res velik poden in jih letna poseka za ?alo, je pa na zasne?enem cesti??u zgodba ravno obrnjena in tam letna skoraj ni za primerjavo. Autobild test zimskih pnevmatik M+S Nekaj sem kao ?tekau,dosti pa ne...ker jaz in nem??ina smo bolj tako-tako.Je pa res zanimivo to,kar sta z Labijem skozi trdila-zimske gume so za plundro in sneg.IN ?e takrat je bolj?e,da si doma,?e je le mogo?e. Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 20. oktober, 2007 Prijavi Napisano 20. oktober, 2007 Je mo?no da ko gre profil na Goodyear F1 proti koncu da slab?e primejo? Ker opa?am, da je sedaj oprijem slab?i, malo imam na sumu tudi mraz Citiraj
Boss Napisano 20. oktober, 2007 Prijavi Napisano 20. oktober, 2007 Men primejo super pa sem ?e skoraj na koncu s profilom. Citiraj
Alex Napisano 21. oktober, 2007 Prijavi Napisano 21. oktober, 2007 ?e celo moje pirelli 6000 primejo v redu zadnje mrzle dneve,?eprav to ni neka top guma in so zlizane v nulo. Citiraj
LabiGT Napisano 21. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 21. oktober, 2007 Je mo?no da ko gre profil na Goodyear F1 proti koncu da slab?e primejo? Ker opa?am, da je sedaj oprijem slab?i, malo imam na sumu tudi mraz F1 pri koncu je katastrofa...drsi k na drsalnici...to so moje izkusnjeza razliko bridgestonke potenza re050a pa se vedno dlicno primejo...tukaj je velika razlika med F1 pa RE050a...pa se dlje drzijo bridgestonke Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
zemir Napisano 21. oktober, 2007 Prijavi Napisano 21. oktober, 2007 F1 pri koncu je katastrofa...drsi k na drsalnici...to so moje izkusnjeza razliko bridgestonke potenza re050a pa se vedno dlicno primejo...tukaj je velika razlika med F1 pa RE050a...pa se dlje drzijo bridgestonke Potem pravi? da je bridgestone bolj?a izbira? Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
LabiGT Napisano 21. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 21. oktober, 2007 ja spet odvisno... F1 je bolj prijazna za limuzine, medtem ko je re050a prava sportna guma (trda, rabi nekaj casa, da se ogreje, bolj glasna ) F1 je recimo izjemno tiha, udobna in prime takoj... tezka odlocitev... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
zemir Napisano 21. oktober, 2007 Prijavi Napisano 21. oktober, 2007 ja spet odvisno...F1 je bolj prijazna za limuzine, medtem ko je re050a prava sportna guma (trda, rabi nekaj casa, da se ogreje, bolj glasna )F1 je recimo izjemno tiha, udobna in prime takoj... tezka odlocitev... In katere meni prporo?a??Za mojo limuzino?Lahko tudi kak?ne druge :ne vem: Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
LabiGT Napisano 21. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 21. oktober, 2007 letne rabis zdaj? al to govoris za marec 2008? ce sele 2008 potem je se zgodaj drugace pa: hmmm tezka... ce rabis hardcore gumo potem vzami RE050A, se splaca pogledat se za pirelli p zero nero in mogoce se conti sportcontact3... jaz bom naslednje leto najbrz dal pirelli Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.