Skoči na vsebino

gume 2007

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Tudi jaz zimske gor,ko bo sneg(pri nas na obali nikoli),se pravi,ko bom moral kam po opravkoh v notranjost... :P:D

• Odgovori 320
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Naložene slike

Napisano

sem danes vidu nove dunlopove gume za zimo:

Dunlo winter response...

po izgledu sodec, izgledajo, da so boljse na mokrem (veliko kanalov)

aja asimetricne so

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

A so ?e naprodaj al ne? Moram nove gume kupt in sm biu 100% za wintersport 3D, sam ?e bojo te bolj?e, pol bom te uzeu :D

POZOR!

Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.

Napisano

so naprodaj ja...

te so mele oznako 2607 (26.teden v letu 2007)

glede na razpolozjive dimenzije so te najbrz manj zahtevne zimske gume kot 3D...(to bolj na pamet govorim)

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Kaj pol priporo?a? za mojo kravo, 3D al winter response???

Rabm pa dimenzijo 175/65-14.

POZOR!

Napisano

pocakaj se malo...

itak ni zime se, pa se 15. november ni se :)

pa dnarja tud ni ?e, sam useen me mal informativno zanima :D

POZOR!

Napisano

A niso winter response za manj zahtevne uporabnike in manj?e dimenzije. Ker prava guma je ?e vedno 3D.

33112_1.png

Napisano

so naprodaj ja...

te so mele oznako 2607 (26.teden v letu 2007)

glede na razpolozjive dimenzije so te najbrz manj zahtevne zimske gume kot 3D...(to bolj na pamet govorim)

A niso winter response za manj zahtevne uporabnike in manj?e dimenzije. Ker prava guma je ?e vedno 3D.

ja sej, to sem mislil...

Napisano

Dobil Dunlopke, sam to so M+S gume. Mislm da se je Boss razpisal kak?ne so razlike med zimsko in M+S. ?udno, ker pri naro?ilu ni nikjer pisalo M+S. <_<

Napisano

M+S je mud+snow = bolj grob profil

potem mas se un znakec snezinke, ki ti pove, da je to prava zimska guma...

Napisano

ahaa...nisem bil pozoren, sem samo na hitro pogledal ?e je pravo robo dostavil.

Kaj pa tele Response so novej?i model Dunlopk ali samo drug profil ipd.? Ultragrip 7 tudi hvalijo. :P

Napisano

ultragrip 7 najbrz...ja so odlicne

sem imel ultragrip 6 in so ble res dobre edino obraba je bla mal problematicna in voznja po suhem...

Napisano

?e en zelo zanimiv test zimskih gum - zanimiv zato, ker so v test vklju?ili tudi ene celoletne in ene letne gume.

V suhem in mokrem se zimske izka?ejo kot res velik poden in jih letna poseka za ?alo, je pa na zasne?enem cesti??u zgodba ravno obrnjena in tam letna skoraj ni za primerjavo. ;)

Autobild test zimskih pnevmatik M+S

33112_1.png

Napisano

?e en zelo zanimiv test zimskih gum - zanimiv zato, ker so v test vklju?ili tudi ene celoletne in ene letne gume.

V suhem in mokrem se zimske izka?ejo kot res velik poden in jih letna poseka za ?alo, je pa na zasne?enem cesti??u zgodba ravno obrnjena in tam letna skoraj ni za primerjavo. ;)

Autobild test zimskih pnevmatik M+S

Nekaj sem kao ?tekau,dosti pa ne...ker jaz in nem??ina smo bolj tako-tako.

Je pa res zanimivo to,kar sta z Labijem skozi trdila-zimske gume so za plundro in sneg.

IN ?e takrat je bolj?e,da si doma,?e je le mogo?e. :D

Napisano

?e celo moje pirelli 6000 primejo v redu zadnje mrzle dneve,?eprav to ni neka top guma in so zlizane v nulo.

Napisano

Je mo?no da ko gre profil na Goodyear F1 proti koncu da slab?e primejo?

Ker opa?am, da je sedaj oprijem slab?i, malo imam na sumu tudi mraz

F1 pri koncu je katastrofa...drsi k na drsalnici...to so moje izkusnje

za razliko bridgestonke potenza re050a pa se vedno dlicno primejo...

tukaj je velika razlika med F1 pa RE050a...pa se dlje drzijo bridgestonke

Napisano

F1 pri koncu je katastrofa...drsi k na drsalnici...to so moje izkusnje

za razliko bridgestonke potenza re050a pa se vedno dlicno primejo...

tukaj je velika razlika med F1 pa RE050a...pa se dlje drzijo bridgestonke

Potem pravi? da je bridgestone bolj?a izbira?

Napisano

ja spet odvisno...

F1 je bolj prijazna za limuzine, medtem ko je re050a prava sportna guma (trda, rabi nekaj casa, da se ogreje, bolj glasna )

F1 je recimo izjemno tiha, udobna in prime takoj...

tezka odlocitev...

Napisano

ja spet odvisno...

F1 je bolj prijazna za limuzine, medtem ko je re050a prava sportna guma (trda, rabi nekaj casa, da se ogreje, bolj glasna )

F1 je recimo izjemno tiha, udobna in prime takoj...

tezka odlocitev...

In katere meni prporo?a??Za mojo limuzino?Lahko tudi kak?ne druge :ne vem:

Napisano

letne rabis zdaj? al to govoris za marec 2008?

ce sele 2008 potem je se zgodaj

drugace pa: hmmm tezka...

ce rabis hardcore gumo potem vzami RE050A,

se splaca pogledat se za pirelli p zero nero in mogoce se conti sportcontact3...

jaz bom naslednje leto najbrz dal pirelli

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.