Alex Napisano 24. februar, 2007 Prijavi Deli Napisano 24. februar, 2007 Naro?il sem chrom letvice za na vrata-za Mazdo 6. Zanima me,kako se jih pritrdi gor na vrata?...ali se obstoje?e sname in kako... Zdi se mi,da jih je zamenjal LabiGT...ali se motim?.. Hvala za odgovor. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 24. februar, 2007 Prijavi Deli Napisano 24. februar, 2007 Pomoje se samo nalepijo na obstoje?e letvice Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 24. februar, 2007 Prijavi Deli Napisano 24. februar, 2007 Jaz jih mam od zacetka, izgleda pa, da so nalepljene na obstojece... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex Napisano 24. februar, 2007 Avtor Prijavi Deli Napisano 24. februar, 2007 Thanks...verjetno se bo vidlo kako kaj je s tem,ko jih bom dobil. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.