nisde Napisano 24. februar, 2007 Prijavi Napisano 24. februar, 2007 No, ker mi je ?lo po?asi na jetra da ma usak ku**c strut bar v avto, moja mazda pa ne, sem stopil v akcijo in izvohal strut bar od mazde xedos v6. Ker pa v originalu palca ne pa?e, sem kontakteral Bo?tjana oz. bolj znanega kot Yavarje in mi je prijazno ponudil pomo? pri monta?i te zadeve v avto. V rekordni uri in pol sem biu tam, nato se je pa delo za?elo. Najprej slika strut bara ki bi pasal "knap na knap" ?e jo yavarje ne bi predelal polovi?en strut bar ?e malo iskric in seveda kon?ni izdelek ki pa ?e ?aka na barvanje da se bo bolje podal podobi moje "prekrasne mazde" In ?e seveda mojster ki sem mu neskon?no hvale?en: ?astna monta?a se bo zgodila na rednem sre?anju v Ljubljani, tko da prosim za ?imve?jo udele?bo P.S. pa hvala Markotu za opravljen mali servis na moji mazdi in ?e enkrat hvala Bo?tjanu za delo in trud. Aja, puste datum slikanja pr mer, digitalc je ?e v letih Sj ne no, ni se mi dal ?telat Lp Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
poky Napisano 24. februar, 2007 Prijavi Napisano 24. februar, 2007 Hehe,a se ?e kaj bolj dr?i ceste po ovinkih??? Joke,druga?e pa nice work by Yavar! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
uklopko Napisano 24. februar, 2007 Prijavi Napisano 24. februar, 2007 ?astna monta?e,?astna udele?itev ,?astno odtvoritev in ?astno ga bomo na ta ?asten ra?un pili!!! PRIDEM!!! Vsestranski mo? Yavarye nice work, kot vedno in kvalitetno kar gre z njegiovih rok Nisde ......mazda se mi ?e smili ko bo mogla ?ez ovinke letet Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
YavarYe X6V6 Napisano 25. februar, 2007 Prijavi Napisano 25. februar, 2007 ?astna monta?e,?astna udele?itev ,?astno odtvoritev in ?astno ga bomo na ta ?asten ra?un pili!!! PRIDEM!!!Vsestranski mo? Yavarye nice work, kot vedno in kvalitetno kar gre z njegiovih rok Nisde ......mazda se mi ?e smili ko bo mogla ?ez ovinke letet Model, bos ti tud kej naredu v tej smeri ?Jaz mam doma se eno stango od xedosa za predelat. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
nisde Napisano 25. februar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 25. februar, 2007 Strut bar je samo za?etek, za letet ?ez ovinke bo ?lo ?e nekaj huj?ega gor! Sicer pa bom povedal kako se obnese ko bo namonterana gor ampak mislim da ni dileme da se ne bi poznalo. Sicer pa tud komi ?akam da pridejo letne gume gor ker te zimske balonke niso lih odli?ne za lego Lp Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
uklopko Napisano 25. februar, 2007 Prijavi Napisano 25. februar, 2007 Model, bos ti tud kej naredu v tej smeri ?Jaz mam doma se eno stango od xedosa za predelat. Jah ?e ti hodi vi?ka doma, pol jo kar predelaj pa na rde?e jo pobarvaj Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
wiperboy Napisano 25. februar, 2007 Prijavi Napisano 25. februar, 2007 jaz bi tudi za mojega lantisa pleaaaaaase????? Citiraj gremo na?i.....
Marko_mx-3 Napisano 25. februar, 2007 Prijavi Napisano 25. februar, 2007 mogo?e bi lahko naredil neko malo serijo strutov? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 25. februar, 2007 Prijavi Napisano 25. februar, 2007 mogo?e bi lahko naredil neko malo serijo strutov? Al pa kar linijo za proizvodnjo teh ?tang naredim ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Ciko boy Napisano 25. februar, 2007 Prijavi Napisano 25. februar, 2007 jst ne razumem kaj ti pomaga ta strut bar Citiraj VOZIM MAZDO NE MOTI!!!
poky Napisano 25. februar, 2007 Prijavi Napisano 25. februar, 2007 jst ne razumem kaj ti pomaga ta strut bar Zakaj misli?,da ga majo vsi ?portni avti?? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
YavarYe X6V6 Napisano 25. februar, 2007 Prijavi Napisano 25. februar, 2007 jst ne razumem kaj ti pomaga ta strut bar To je zato, ?e pichko da? na desno stran sprednjega pokrova motorja in jo "?ge?", ti potem ne zjebe optike, ?e pa tega ni pa mora? potem delat opiko. ps. Pa da nebi slu?ajno verjel. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
poky Napisano 25. februar, 2007 Prijavi Napisano 25. februar, 2007 To je zato, ?e pichko da? na desno stran sprednjega pokrova motorja in jo "?ge?", ti potem ne zjebe optike, ?e pa tega ni pa mora? potem delat opiko. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Ciko boy Napisano 25. februar, 2007 Prijavi Napisano 25. februar, 2007 zdej pa vem zaka se gre ja Citiraj VOZIM MAZDO NE MOTI!!!
nisde Napisano 26. februar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 26. februar, 2007 Strut bar naj bi prepre?il oz. omilil "krivljenje" oz. zvijanje karoserije ko ga ti??i? v ovinke, usaj tko sm jst razumeu. Ve? pa naj ostali povejo Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
uklopko Napisano 26. februar, 2007 Prijavi Napisano 26. februar, 2007 Baje je strutbar tud za med ?enske noge da jih ne more zapret!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Marko_mx-3 Napisano 26. februar, 2007 Prijavi Napisano 26. februar, 2007 Baje je strutbar tud za med ?enske noge da jih ne more zapret!!! To je ?e sadomazo Citiraj
ReDevil Napisano 26. februar, 2007 Prijavi Napisano 26. februar, 2007 Dobr sta tole u?timala in spet se je pokazala forumska solidarnost, za kero je dostkat mara zadov?en! Denis, ?e fedre, pa valarje, pol pa bo zihr precej drga?na lega, kot ko sva letela ?ez une moje ovinke celih 50, pa sm mislu, da bova ?la na streho! :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
uklopko Napisano 26. februar, 2007 Prijavi Napisano 26. februar, 2007 Devil sej s tvojim pa bol te?ko gra? na streho ko pa je nima.. Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
ReDevil Napisano 26. februar, 2007 Prijavi Napisano 26. februar, 2007 Ja sej lih trik je u tem da je cev cajt govora o denisovem vozu, takozvani KRAVI! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Symon Napisano 26. februar, 2007 Prijavi Napisano 26. februar, 2007 ?e bo nadaljeval v tej smeri ne bo ve? dolgo krava ampak pobesneli bik! Dobro narejeno, kaj ?e bi naredil res kar serijo teh strut barov? Po mojem bi bili vsi za! Citiraj
zemir Napisano 26. februar, 2007 Prijavi Napisano 26. februar, 2007 ps. Pa da nebi slu?ajno verjel. Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
wiperboy Napisano 27. februar, 2007 Prijavi Napisano 27. februar, 2007 jaz sem za Citiraj gremo na?i.....
nisde Napisano 27. februar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 27. februar, 2007 Sam teh strut barov od xsedosk ni velik pomoje. Tko da un k ga ho?e hitr kontakterat Yavarje-ja, drga? se pa morjo za?et iz 0. Kdo bi sploh znou to naredit (celega na novo mislim)? Mene mika da bi tud stabilizatorje nardil sam to se je treba res ornk zment kdo bo use za. Jst sm prec Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Marko_mx-3 Napisano 27. februar, 2007 Prijavi Napisano 27. februar, 2007 )? Mene mika da bi tud stabilizatorje nardil sam to se je treba res ornk zment kdo bo use za. Jst sm prec Kak?ne stabilizatorje Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.