David Napisano 13. marec, 2007 Prijavi Napisano 13. marec, 2007 Aloo.... me waitin' for Geneva allready.... Citiraj Feel free....
YavarYe X6V6 Napisano 13. marec, 2007 Prijavi Napisano 13. marec, 2007 Zaradi Labijevih te?av, se zna narest, da gremo sami, tako ?e kdo ho?e, se lahko ?e pridru?i. Z davidom sva na hitro zra?unala, da bi pri?lo vse skupaj cca 100? (benz+cestnine, pa? ni diesel power )na osebo, pod pogojem da gremo 4-je. Lahko pa gremo ?e v petek zve?er in tam 1X prespimo in si pogledamo sejem v popolnosti, ker po mojih izku?njah je sejem tuma? za en dan, se pa vsekakor veliko vidi, pod pogojem da si nredimo malo na?rta, kaj nas zelo zanima in kaj malo manj. Za prevoz sel lahko zmenim z Suckerjem, ?e nas potegne tja pa nazaj. V glavnem, ?e greva samo js in David ---- Vseeno greva, ker ima? kaj videti in do?iveti. ?e pa bo ve? kandidatv, pa lahko dobim kombi za 90? dan+nafta+cestnine, je pa fora ve? nas bo cnej bo. Samo zment se jetreba do ?etrtka, da pol organiziram naprej. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
David Napisano 13. marec, 2007 Prijavi Napisano 13. marec, 2007 .....aaam... popravek.... v petek ne morem...! Jaz sem za soboto.... Citiraj Feel free....
YavarYe X6V6 Napisano 13. marec, 2007 Prijavi Napisano 13. marec, 2007 Samo predlog je bil. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
YavarYe X6V6 Napisano 15. marec, 2007 Prijavi Napisano 15. marec, 2007 Zanimanje je fuuuuuul veliko ! Samo ne tukaj. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
YavarYe X6V6 Napisano 17. marec, 2007 Prijavi Napisano 17. marec, 2007 Canceled ! Ne spre?ujte zakaj ker so razlogi butasti do amena. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Symon Napisano 17. marec, 2007 Prijavi Napisano 17. marec, 2007 Vem Me pa zanima a ima David isto te?avo? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 17. marec, 2007 Prijavi Napisano 17. marec, 2007 Pav malo mi je vseeno, jaz grem slikat en koncert, ker sem 1 dan prej pri?el z dopusta na pokljuki. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Allyssa Napisano 17. marec, 2007 Prijavi Napisano 17. marec, 2007 Canceled ! Ne spre?ujte zakaj ker so razlogi butasti do amena. Zakaj? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 18. marec, 2007 Prijavi Napisano 18. marec, 2007 Zakaj? Pa ne spra?uj no.... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 18. marec, 2007 Prijavi Napisano 18. marec, 2007 js lahko,..sj ve? da smo beybe firb?ne Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
wiperboy Napisano 18. marec, 2007 Prijavi Napisano 18. marec, 2007 ja to pa to Citiraj gremo na?i.....
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.