Symon Napisano 2. julij, 2008 Prijavi Napisano 2. julij, 2008 Ja Catya, mora? vedeti, da smo se rodili na ko??ku raja kjer je vse lepo, edino dr?avljani nimajo hrbtenice in ?asti. ?e bi bilo to v (srednjeve?ki) japonski, bi polovica SCTjevcev, izvajalec, vsi ministri, ki so karkoli imeli zraven pa ?e par dodatnih ?e naredilo obredni seppuku in prav bi bilo tako bi imeli vsaj manj bedakov. Mimogrede, vsi krivijo izvajalca del ampak ne vem to?no katera firma je ?e to... Citiraj
Catya Napisano 2. julij, 2008 Prijavi Napisano 2. julij, 2008 Ja Catya, mora? vedeti, da smo se rodili na ko??ku raja kjer je vse lepo, edino dr?avljani nimajo hrbtenice in ?asti. ?e bi bilo to v (srednjeve?ki) japonski, bi polovica SCTjevcev, izvajalec, vsi ministri, ki so karkoli imeli zraven pa ?e par dodatnih ?e naredilo obredni seppuku in prav bi bilo tako bi imeli vsaj manj bedakov. Mimogrede, vsi krivijo izvajalca del ampak ne vem to?no katera firma je ?e to... res je ja..... sram naj jih bo....ljudje pa rev??ino tol?ejo vsak dan Citiraj The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds....
Boss Napisano 2. julij, 2008 Prijavi Napisano 2. julij, 2008 res je ja..... sram naj jih bo....ljudje pa rev??ino tol?ejo vsak dan Tisti, ki govorijo o ko??kih raja je pa? ne... in ne razumejo, da nekateri ?e za kruh nimajo. Jan?ev odgovor bi bil spet plagiat (Maria Antoaneta) in bi rekel, da ?e nimajo za kruh naj si pa spe?ejo potico. Citiraj
daSKAn Napisano 18. julij, 2008 Prijavi Napisano 18. julij, 2008 No ja, na?i ko?arka?i ka?e ohranjajo tradicijo in dlje od ?etrtfinala res ne znajo prit. Citiraj
Boss Napisano 18. julij, 2008 Prijavi Napisano 18. julij, 2008 Ja ?al... sam ?e ti nasprotnik me?e trojke 67% je pa tud kriza. Sicer nisem gledal samo je bila to verjetno ena tistih tekem, ko nekomu vse pade pa ?etud od obupa me?e. Citiraj
poky Napisano 18. julij, 2008 Prijavi Napisano 18. julij, 2008 Nimam kaj druga za re?t.....katastrofa...... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
daSKAn Napisano 22. julij, 2008 Prijavi Napisano 22. julij, 2008 Ujeli Karad?ića, ki se je ukvarjal z alternativno medicino in meditacijo. Funky... No ja ?e dovolte malce ?rnega humorja: Ma dobre reference za alternativno medicino. Niti en "njegov pacient" is Srebrenice, po njegovem "zravljenju", ni umrl od raka. Citiraj
ReDevil Napisano 22. julij, 2008 Avtor Prijavi Napisano 22. julij, 2008 Kon?no, upam da mu kmal za dru?no prpeljejo ?e kamerada izpred 13 let! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Boss Napisano 22. julij, 2008 Prijavi Napisano 22. julij, 2008 Dokler ga ne bodo obrili sploh ne verjamem, da je to on. Citiraj
Symon Napisano 1. avgust, 2008 Prijavi Napisano 1. avgust, 2008 ?e en razlog, da ?e bolj zasovra?imo ameri?ko hinavsko politiko. Citiraj
Boss Napisano 6. avgust, 2008 Prijavi Napisano 6. avgust, 2008 Saga se nadaljuje. ?entvi?ki predor Kraj dogodka so si ogledali policisti in napisali kazen nem?kemu dr?avljanu, ker ni prilagodil hitrosti vremenskim razmeram (padavine) v predoru. Citiraj
poky Napisano 6. avgust, 2008 Prijavi Napisano 6. avgust, 2008 Ja,sn vido prej ?e ja,da je spet zaprt......?alost jedna. To se po moje ne bo nikoli kon?alo,dokler ga ne bodo orenk sanirali,ne pa samo flikali. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
nisde Napisano 6. avgust, 2008 Prijavi Napisano 6. avgust, 2008 Kazn so mu dal ker je NJEMU padu beton na avto??? To pa so genijalci svetovnega formata, genau za odstrel. Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Allyssa Napisano 6. avgust, 2008 Prijavi Napisano 6. avgust, 2008 Kazn so mu dal ker je NJEMU padu beton na avto??? To pa so genijalci svetovnega formata, genau za odstrel. am,..zajebava? nemc bo dobu od?kodnino Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 6. avgust, 2008 Prijavi Napisano 6. avgust, 2008 He he Denis.....si resno mislo......ma saj pozna? Bossa. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
nisde Napisano 6. avgust, 2008 Prijavi Napisano 6. avgust, 2008 Ja no, neb se ?udu ?e bi mu kazn stisnl, pol pa ?e ?us u glavo, ker je zihr on kriv za padavine v predoru Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
poky Napisano 6. avgust, 2008 Prijavi Napisano 6. avgust, 2008 Mogo?e edino,?e bi dokazali,da je za padanje ometa kriva kaka neaktivirana bomba iz WW2 v zemlji nad predorom. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Alex Napisano 10. avgust, 2008 Prijavi Napisano 10. avgust, 2008 Tej posnetki so nastali na avtocesti A4,v Italiji blizu Trsta,?isto blizu Slo.Tip v kamionu je zaspal,avtomobili na drugi strani ceste so pa lepo vozili po pravilih.Kaj se nam lahko zgodi... (7 mrtvih).http://ilpiccolo.repubblica.it/multimedia/home/2686363 Citiraj
nisde Napisano 10. avgust, 2008 Prijavi Napisano 10. avgust, 2008 Ne se je**t, pa to je grozn Mi je pa mal sme?n kako je un kombi vijugu predn se je prevrnu Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Symon Napisano 10. avgust, 2008 Prijavi Napisano 10. avgust, 2008 Un s kombijem jo je pomoje ?e najbolje odnesel. In to nam pove da se lahko ?e tak lepo pelje? pa vate prileti en po mo?nosti ?e preobremenjen tovornjakar (ni skrivnost, da se jih dosti vozi dlje kot je zakonsko dolo?eno zanje). Italijanom predlagam povi?anje kazni, to bi gotovo re?ilo teh 7 ?ivljenj (sarkazem ). Pa ?e nekaj na temo ?entiv?kega pof******a predora. Dr?ava vr?e 3x preve? denarja v ?kart robo za ta predor za 5km asfalta za dirkali??e pa no?e dat. Citiraj
nisde Napisano 10. avgust, 2008 Prijavi Napisano 10. avgust, 2008 ?e nardijo dirkali??e ne more n? s stropa padt pa ni zanimiv Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
poky Napisano 11. avgust, 2008 Prijavi Napisano 11. avgust, 2008 Se bo pa asfalt lu??o...... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Marko_mx-3 Napisano 11. avgust, 2008 Prijavi Napisano 11. avgust, 2008 Eh in kaj bo ?e bo dirkali??e in samo en dogodek na leto Jaz imam svoje dirkali??e in ga koristim takrat ko mi pa?e Samo kolk lahko je kamion prebil varostno ogrado in prebil na drug pas Citiraj
ReDevil Napisano 13. avgust, 2008 Avtor Prijavi Napisano 13. avgust, 2008 Tale moment sm kr en cajt ?aku, upam d se mu ne pi?e preve? dobr; http://24ur.com/novice/crna-kronika/osumlj...-je-predal.html Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Ninja Napisano 15. avgust, 2008 Prijavi Napisano 15. avgust, 2008 Wiiiiiii, ?e ena medaljaaaaa na OI Bravo teta Lucija Sam kak?na je bla pa nasprotnica... Je na?o skor s ?pehom zadu?ila Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.