poky Napisano 15. avgust, 2008 Prijavi Napisano 15. avgust, 2008 He he,ja res je bla prava "bajsa". Ampak vse ?estitke Luciji. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
daSKAn Napisano 17. avgust, 2008 Prijavi Napisano 17. avgust, 2008 In ?estitke Kozmusu za zlato. Citiraj
Boss Napisano 17. avgust, 2008 Prijavi Napisano 17. avgust, 2008 Kozmus itak Debevec pa tudi - kon?no se je njemu tudi malo sre?a nasmehnila. Citiraj
poky Napisano 18. avgust, 2008 Prijavi Napisano 18. avgust, 2008 Ja,pa mamo spet nekaj,kar nimajo vsi na?i sosedje. ?estitke Primo?u. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
daSKAn Napisano 18. avgust, 2008 Prijavi Napisano 18. avgust, 2008 Na RTV-ju pa ?e naslov, Slovenija ?portna velesila. Lepo vas prosim. Eno zlato pa ?e mislijo da boga za jajca dr?ijo. To je res lep uspeh, in res je da se na?i su?ejo okoli vrhov v ?portu, kar je za tako majhni narod veliko, samo pretiravat pa spet ni treba. Je pa hecno, da imamo ve? odli?ij kot miljardna Indija.... Citiraj
Boss Napisano 19. avgust, 2008 Prijavi Napisano 19. avgust, 2008 To so napisali zato ker imamo najbolj?e razmerje medalj glede na ?tevilo prebivalcev. Z dana?njo ?bogarjevo (vse ?estitke jadralcu) imamo medaljo na 400.000 prebivalcev in je Slovenija dale? prva med vsemi dr?avami Citiraj
LabiGT Napisano 19. avgust, 2008 Prijavi Napisano 19. avgust, 2008 sam to je res kul Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Symon Napisano 19. avgust, 2008 Prijavi Napisano 19. avgust, 2008 Ja dobri so na?i ?portniki. Na radiu sem sli?al, da bodo zadevo zalaufali. Sam da ne bo ?lo kaj narobe, kdo ve kako v resnici nastane ?rna luknja. Citiraj
Symon Napisano 25. avgust, 2008 Prijavi Napisano 25. avgust, 2008 Tole je ?e premajhna kazen za tako neumnost. Ko vidi? na posnetku kao gre tovornjak 80kmh ?isto blizu parkiranega avta in ljudi ki gredo potem celo kaditi iz avta. ?e bi komu pobral izpit bi takim. U 3pm zaradi takih bi se lahko zgodila ogrmona tragedija. Kar spomnimo se podobnih nesre? v tunelih v tujini. Citiraj
Sirius Napisano 25. avgust, 2008 Prijavi Napisano 25. avgust, 2008 Danes berem v Delu kako so se obve??evalne slu?be v Beogradu dogovorile o zaklju?nem lovu na Mladića. Malo sem se pozabaval (zelo na kratko) in naredil fotorobota sedanjega izgleda tega iskanega zlo?inca. Torej lahko bi izgledal takole: Moj "izdelek" je ekskluzivno objavljen na tem forumu. Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
Alex Napisano 25. avgust, 2008 Prijavi Napisano 25. avgust, 2008 Danes berem v Delu kako so se obve??evalne slu?be v Beogradu dogovorile o zaklju?nem lovu na Mladića.Malo sem se pozabaval (zelo na kratko) in naredil fotorobota sedanjega izgleda tega iskanega zlo?inca. Torej lahko bi izgledal takole: Moj "izdelek" je ekskluzivno objavljen na tem forumu. He,he,kot da bi bil brat Karađića.Kaj pa,?e je res tak? Citiraj
ReDevil Napisano 25. avgust, 2008 Avtor Prijavi Napisano 25. avgust, 2008 Hehe, Sirius ti si dec! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Boss Napisano 25. avgust, 2008 Prijavi Napisano 25. avgust, 2008 Danes berem v Delu kako so se obve??evalne slu?be v Beogradu dogovorile o zaklju?nem lovu na Mladića.Malo sem se pozabaval (zelo na kratko) in naredil fotorobota sedanjega izgleda tega iskanega zlo?inca. Torej lahko bi izgledal takole: Moj "izdelek" je ekskluzivno objavljen na tem forumu. Mater tak je kot moj sosed Kaj pa ?e je... ni?, jaz ga bom preventivno kr prjavu policiji :ne vem: Citiraj
Sirius Napisano 25. avgust, 2008 Prijavi Napisano 25. avgust, 2008 Mater tak je kot moj sosed Kaj pa ?e je... ni?, jaz ga bom preventivno kr prjavu policiji :ne vem: Da ne bo pomote, na sliki je dejansko Mladi?, jaz sem se le malo poigral s Karad?ićevo brado in jo prikrojil na Mladi?ev obraz, o?ala pa so od nekega sodelavca Holbrooka.Vsaka podobnost s sosedi je zgolj naklju?na. Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
ReDevil Napisano 7. september, 2008 Avtor Prijavi Napisano 7. september, 2008 Tole je pa prov ?alostno za videt, fak kej tacga! http://24ur.com/novice/crna-kronika/huda-p...eca-v-liki.html Citiraj Dobrodo?li na forumu!
mazdacon3 Napisano 7. september, 2008 Prijavi Napisano 7. september, 2008 Res ?alostno... Poglejte si tudi tole, pozor na zadnjih nekaj sekund posnetka (voznik in sovoznik...) . Citiraj
poky Napisano 8. september, 2008 Prijavi Napisano 8. september, 2008 Kreteni.....ne morem kaj druga re?t. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Ninja Napisano 8. september, 2008 Prijavi Napisano 8. september, 2008 Tole je pa prov ?alostno za videt, fak kej tacga! http://24ur.com/novice/crna-kronika/huda-p...eca-v-liki.html Jest sem vidla tale bus oz. ostanke od busa. Ker sva se ravno z morja vra?ala, pa je bla cesta ?e odprta.Precej hudo, ko ve? kaj se je zgodilo Citiraj
ReDevil Napisano 9. september, 2008 Avtor Prijavi Napisano 9. september, 2008 Kok mi je komi?na scena, ko tla?jo travco v komblna, pa tko izpade k da se bo cela postaja total zakomirala! http://24ur.com/novice/crna-kronika/foto-k...med-koruzo.html Citiraj Dobrodo?li na forumu!
qwerty Napisano 9. september, 2008 Prijavi Napisano 9. september, 2008 Kok mi je komi?na scena, ko tla?jo travco v komblna, pa tko izpade k da se bo cela postaja total zakomirala! http://24ur.com/novice/crna-kronika/foto-k...med-koruzo.html haha pa poglej kok je nazaj nagnen od te?e joj policaj?ki... meybe kdo ve kje na ?tajerskem je blo da grem pogledat ?e so kaj za sabo pustili joke ne sam res kje je blo to? :ne vem: Citiraj If in doubt, flat out...
Mally Napisano 9. september, 2008 Prijavi Napisano 9. september, 2008 Kolk mislte, da gre v njihov osebni bud?et? Da sem na njihovmu mestu, in glede na to, da bi pol js tud ?trajku za vi?je pla?e in priviligiranost, bi prec pograbu par kg-jev. Praprodajalce majo pa itak v ?rni knjigci, potro?nike pa tud. Pa se razvija trg z znanimi strankami inu odjemniki...haha Citiraj Mister polizman...go get a DONUT!!!
ReDevil Napisano 15. september, 2008 Avtor Prijavi Napisano 15. september, 2008 Tole je bil baje pravi lokalni ?ov, pa ?e ko je blo zadnje cajte dost govora o tem kako se vozi po na?ih cestah, no mal si poglejte! :ne vem: http://24ur.com/novice/crna-kronika/video-...li-plameni.html Citiraj Dobrodo?li na forumu!
BOJČ Napisano 16. september, 2008 Prijavi Napisano 16. september, 2008 Tole je bil baje pravi lokalni ?ov, pa ?e ko je blo zadnje cajte dost govora o tem kako se vozi po na?ih cestah, no mal si poglejte! :ne vem: http://24ur.com/novice/crna-kronika/video-...li-plameni.html A ve? kaj je treba s takimi kreteni nardit... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Sishi Napisano 16. september, 2008 Prijavi Napisano 16. september, 2008 Katastrofa na borzi no comment Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Boss Napisano 16. september, 2008 Prijavi Napisano 16. september, 2008 Nafta je v 24urah izgubila skoraj 10$ in je zdaj na manj kot 92$ na sod. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.