daSKAn Napisano 21. oktober, 2008 Prijavi Napisano 21. oktober, 2008 No ena pozitivna zadeva, ki sem jo danes opazil v moji voznji do Kopra. ?e ene par novih del na cesti, ampak delajo Clarkson style. Navrgli so ljudi in materjial in delal ko nori. I gues, bo malo nerodno, ?e bo mogla jutri kraljica ?akat v koloni, ker bo na vsake 3km delo na cesti. Aha pa ?e ena kamjonarska, ki sem jo danes opazil. Kamjonar je rabil cca. 1k da je pogruntal da mu je odtrgalo cel blatnik ter gumo razneslo. Sej vem da je kamjon te?ko ustavit, sam 1km je pa mal dolga. Ustavil se je ?ele v tunelu brez trikotnika in pri?ganih smernikov. Sistem v tunelu ni zaznal ni? in je ?e veselo svetil zeleno. Citiraj
Boss Napisano 21. oktober, 2008 Prijavi Napisano 21. oktober, 2008 Bravo na?i - a si vsaj slikal to zadevo? Sem bil tudi jaz danes na primorski AC in to je milo re?eno noro. 3 gradbi??a v cca 10 km vo?nje na vsakem pa 5 delavcev. Taka neresnost vsakemu normalnemu pokrovko dviguje, samooklicani najbolj?i minister vseh ?asov pa se ?e dodatno norca dela iz vseh, ko se spra?uje ali so ta dela na AC-jih sama sebi namen. Kot, da ni on nad DARS-om in je prakti?no edini, ki bi lahko naredil red pa prihaja na plano s takimi budalostmi... ?erjavo samo tole vpra?anje "PA PIZDA KAJ SI DELAL VES ?AS KO SI BIL MINISTER ZDAJ NA ODHODU SI PA PAMETEN, KRETEN"? ve? o tem na http://24ur.com/novice/slovenija/se-na-ces...da-se-dela.html Citiraj
daSKAn Napisano 22. oktober, 2008 Prijavi Napisano 22. oktober, 2008 Evo letim ?e enkrat v Koper, pa da vidim kaj so naredili. Citiraj
Boss Napisano 22. oktober, 2008 Prijavi Napisano 22. oktober, 2008 Evo letim ?e enkrat v Koper, pa da vidim kaj so naredili. Jaz pa jutri v Se?ano - spet bo pestro Citiraj
daSKAn Napisano 22. oktober, 2008 Prijavi Napisano 22. oktober, 2008 ?iva jeba, to pove vse. Kamijonarji, jodlarji, vsi so se na kup zbral da mi parajo ?ivce. Ka?e sem bil preve? optimisti?en v?eri, me zanima kako so re?ili kolone, ko se je mimo peljala kraljica, ker kamijonarji so sveto in gladko zaprli/zablokirali vse pasove. Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 22. oktober, 2008 Prijavi Napisano 22. oktober, 2008 10 km prej so ?la spremljevalna vozila in urejala promet ali pa kak?ne stranske poti. Citiraj
icewoman12 Napisano 22. oktober, 2008 Prijavi Napisano 22. oktober, 2008 Ujej, Boss, grem stavit, da si (oz. bi) dal 100.... glasov za Pahorja na volitvah........ Citiraj Icewoman is here!
Boss Napisano 22. oktober, 2008 Prijavi Napisano 22. oktober, 2008 Ujej, Boss, grem stavit, da si (oz. bi) dal 100.... glasov za Pahorja na volitvah........ Ma ne bo? verjela ampak sem se ?ele pred listom papirja na voli??u odlo?il, da mu vseeno dam glas. Tudi on ni moj izbor, ki bi ga volil ampak je dobil glas le zato, ker sem se bal, da bom spet naslednja 4 leta gledal razne Bajuke, Ruple, Grimse, Tankote, Jerov?ke in druge, ki so toliko predrzni, da te gledajo v o?i in ti la?ajo pri tem so pa ?e tolk nespretni, da jih spregleda? skoz in skoz. Njihov nastop je pa? nastop za manj izobra?eno rajo, ki se ji ne da razmi?ljat s svojo glavo in i??e svojega vodjo ter so nadvse sre?ni ?e se jim prika?e tako dominanten lik kot je JJ in z njim na vrhu oblasti se pa? po?utijo varne. Hlapci pa? rabijo gospodarja jaz pa ne bi bil rad hlapec in pa? to tudi javno povem - ?e koga to moti naj mi prosim oprosti, ker ne mislim ni? slabega. Citiraj
Symon Napisano 23. oktober, 2008 Prijavi Napisano 23. oktober, 2008 ?e bo? pridna, dobi? cigarete in k***a v usta. Tile Angle?i so vedno bolj neumen narod, bolj kot Ameri?ani. Pri 12 za?nejo kaditi, piti in kavsati, pri 15ih se ?e streljajo in koljejo, ?e pa pre?ivi? do 20 leta ima? pa tako pla?o, da pa vozi? ?e tretjega Skylinea kar je edino kar sem jim fov?. Citiraj
LabiGT Napisano 23. oktober, 2008 Prijavi Napisano 23. oktober, 2008 se dobr da smo v sloveniji pol..najbolj pameten narod take stvari se pri nas NIKOL ne zgodijo, ni sans kje pa Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Allyssa Napisano 23. oktober, 2008 Prijavi Napisano 23. oktober, 2008 ?e bo? pridna, dobi? cigarete in k***a v usta. Tile Angle?i so vedno bolj neumen narod, bolj kot Ameri?ani. Pri 12 za?nejo kaditi, piti in kavsati, pri 15ih se ?e streljajo in koljejo, ?e pa pre?ivi? do 20 leta ima? pa tako pla?o, da pa vozi? ?e tretjega Skylinea kar je edino kar sem jim fov?. kaj misl? da pr nas ni takih frajlc? Sam v ?asopisu tega ne oznanjajo na ves glas Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Symon Napisano 23. oktober, 2008 Prijavi Napisano 23. oktober, 2008 Dobro vem, da jim sledimo s svetlobno hitrostjo samo ne pelje pa to nikamor. Vsak teden lahko beremo kako se 15 letniki streljajo/koljejo med sabo in ne tega pri nas ?e ni (smo pa zelo blizu ). Krasni novi razviti zahodni svet pa?. Citiraj
Allyssa Napisano 23. oktober, 2008 Prijavi Napisano 23. oktober, 2008 Pr vseh teh filmih, ki jih sploh ne znajo ve? snemat brez nasilja je res ?udno a ne? In pol doda? ?e star?e, ki se nimajo ?asa ukvarjat s svojimi otroci in ma? zmagovalno kombinacijo. Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Symon Napisano 23. oktober, 2008 Prijavi Napisano 23. oktober, 2008 A pozna kdo lik iz Ali G-ja po imenu Br?no? Kdo bi si mislil.... Citiraj
nisde Napisano 23. oktober, 2008 Prijavi Napisano 23. oktober, 2008 Sj tko je ponavad, najve?ji oh in sploh ma?o, taprav dedc, ma zih ?e enga desca da mu izpolnjuje izprijene fantazije. Poznam en tak primer iz Dom?al Sva?ta Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
poky Napisano 23. oktober, 2008 Prijavi Napisano 23. oktober, 2008 Poznam en tak primer iz Dom?al Pa ne da hodi v Luno?? Pol ne pridem ve? tja. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
nisde Napisano 23. oktober, 2008 Prijavi Napisano 23. oktober, 2008 Ne hod v luno, usaj do zdj ga niti enkrat nism tm vidu. N? bat, si na varnem Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Boss Napisano 23. oktober, 2008 Prijavi Napisano 23. oktober, 2008 Mater, kaj se pri hr?kih dogaja http://24ur.com/novice/crna-kronika/panika...-novinarje.html Skoraj tako zgleda, da je mafija prevzela nadzor Citiraj
Boss Napisano 24. oktober, 2008 Prijavi Napisano 24. oktober, 2008 Nafta je danes ?la pod 63$ , kar pomeni, da je nekje na ravni spomladi 2006. Hmm le kje so zdaj tisti ekonomisti, ki so nam letos poleti "obljubljali" ceno 200$ na sod do novembra. Mater to so vse ena banda ?pekulantov od prvega do zadnjega, ki so sejali strah, da je fok nenormalno kupoval po visokih cenah in polnil njihove ?epe. Visoke cene nafte in ?pekulacije na trgu s hrano so prinesle to krizo, ki jo zdaj imamo. ?e bi se komu od voditeljev dr?av ?lo, da se zadeva nikoli ve? ne ponovi v taki obliki bi morali prepovedati kakr?nokoli borzno trgovanje z energenti, hrano in repromaterjalom. Samo to se ne bo zgodilo in vsi tisti ekonomisti in liberalci tipa Mrkai?, ki je ?e pred kratkim delil nasvete, da potro?nja re?uje gospodarstvo in da edino pametni nalagajo svoje premo?enje v delnice, danes govori, kako bo treba var?evati ... haha LOL, ekonomist 1. klase kot se sam imenuje ve o ekonomiji zgleda manj kot povpre?na gospodinja. Citiraj
KAALman Napisano 24. oktober, 2008 Prijavi Napisano 24. oktober, 2008 kriza gor kriza dol... ko ne bo ?lo naprej, bom menjal narodnost Citiraj LP KAALman
Alex Napisano 24. oktober, 2008 Prijavi Napisano 24. oktober, 2008 Tudi ,?e bo ?e ve?ja kriza,se bom ?e vedno vozil z Mazdo."?parali" pa bomo drugje. Citiraj
Allyssa Napisano 24. oktober, 2008 Prijavi Napisano 24. oktober, 2008 Samo to se ne bo zgodilo in vsi tisti ekonomisti in liberalci tipa Mrkai?, ki je ?e pred kratkim delil nasvete, da potro?nja re?uje gospodarstvo in da edino pametni nalagajo svoje premo?enje v delnice, danes govori, kako bo treba var?evati ... haha LOL, ekonomist 1. klase kot se sam imenuje ve o ekonomiji zgleda manj kot povpre?na gospodinja. Verjetno tud napoveduje tko kukr je izpite popravlu,..kukr butne butne, js npr sm pr njemu dobila 7, so?olc ki se je od izpita odjavu in sploh ni pisu je dobu pa 8,.... vi?ja matematika verjetno :ne vem: oz ekonomika no Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Symon Napisano 24. oktober, 2008 Prijavi Napisano 24. oktober, 2008 js npr sm pr njemu dobila 7, so?olc ki se je od izpita odjavu in sploh ni pisu je dobu pa 8 WTF? Mogo?e je pa tale profesor narobe cepljen. :ne vem: Citiraj
Allyssa Napisano 25. oktober, 2008 Prijavi Napisano 25. oktober, 2008 Ne pomen, da je dal prijavnice tistih ki smo pisal in prijavnice tistih ki so se odjavl na en kup?ek in napisu na prijavnice ocene po trenutnem navdihu,..predvidevam, da ni vidu izpitov niti od del? :ne vem: Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.