ReDevil Napisano 3. november, 2008 Avtor Prijavi Napisano 3. november, 2008 HUHU http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/gola...ala-ucence.html mamuji.... Citiraj Dobrodo?li na forumu!
poky Napisano 3. november, 2008 Prijavi Napisano 3. november, 2008 Kaj mamo...NJO!! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Boss Napisano 3. november, 2008 Prijavi Napisano 3. november, 2008 Pol pa pride en partybreaker Citiraj
nisde Napisano 3. november, 2008 Prijavi Napisano 3. november, 2008 Kje sm jst biu Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
nisde Napisano 3. november, 2008 Prijavi Napisano 3. november, 2008 Vrjetn ja Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Symon Napisano 5. november, 2008 Prijavi Napisano 5. november, 2008 No 2Pac se je zmotil ko je pel: I see no changes all I see is racist facesmisplaced hate makes disgrace to racesWe under I wonder what it takes to make thisone better place, let's erase the wastedTake the evil out the people they'll be acting right'cause both black and white is smokin' crack tonightand only time we chill is when we kill each otherit takes skill to be real, time to heal each otherAnd although it seems heaven sentWe ain't ready, to see a black President, uhhIt ain't a secret don't conceal the factthe penitentiary's packed, and it's filled with blacksBut some things will never changeMen je tale Obama kar simpati?en pa ne zato ker ima slon?ek Dumbo style radarje, usp u?esa. Citiraj
ReDevil Napisano 5. november, 2008 Avtor Prijavi Napisano 5. november, 2008 ?ao Bu?man in ostali Bu?mani! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
LabiGT Napisano 5. november, 2008 Prijavi Napisano 5. november, 2008 rojstni dan ima tako kot pravi carji Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 5. november, 2008 Prijavi Napisano 5. november, 2008 Hvala k*u, da so ameri?ani pokazali vsaj trohico razuma in niso nadaljevali z republikancem, ki zgleda kot kak vodja Klu Klux Klana. Bravo Obama Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 5. november, 2008 Prijavi Napisano 5. november, 2008 A zato sem jaz v?eraj 5X klical na florido pa se mi noben ni oglasu , ker so mel volitve, pol so ?li pa pit. :mi pijemoo: Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
ReDevil Napisano 5. november, 2008 Avtor Prijavi Napisano 5. november, 2008 Hvala curaku, kera sramota, mamumu.... http://24ur.com/novice/slovenija/prepoveda...bil-sluzbo.html Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Boss Napisano 5. november, 2008 Prijavi Napisano 5. november, 2008 Pa so dobil amerikanci svojega Huseina. Komi so se ga v Iraqu znebl ga ?e imajo: Barack Husein Obama Citiraj
poky Napisano 5. november, 2008 Prijavi Napisano 5. november, 2008 He he,se zato pa noben ne omenja njegovega srednjega imena. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
YavarYe X6V6 Napisano 5. november, 2008 Prijavi Napisano 5. november, 2008 Samo danes sem se pa zmenil vse z gospodi?no na floridiin moj staf je ?e na poti v evropo, zgleda da se ga niso vsi nasekal. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
poky Napisano 5. november, 2008 Prijavi Napisano 5. november, 2008 Pol so ?e za McCaina glasovali. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
nisde Napisano 5. november, 2008 Prijavi Napisano 5. november, 2008 Go Obama Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
ReDevil Napisano 6. november, 2008 Avtor Prijavi Napisano 6. november, 2008 Kdo bi si mislu, u takm malm selu, no ?e komentarje mal spodaj preberete, vam bo malenkost bolj jasno, kak?ni "maherji" harajo po mestu , so pa vseen deklarirani kot Slovenci http://24ur.com/novice/crna-kronika/umor-v-kamniku.html Citiraj Dobrodo?li na forumu!
eye Napisano 6. november, 2008 Prijavi Napisano 6. november, 2008 jebi ga kamnik geto vsak dan novo leto Citiraj
poky Napisano 6. november, 2008 Prijavi Napisano 6. november, 2008 No,se je ?e za?elo..... Ku klux klan napovedal vojno Obami. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
poky Napisano 7. november, 2008 Prijavi Napisano 7. november, 2008 Pa ?e ena. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
ReDevil Napisano 11. november, 2008 Avtor Prijavi Napisano 11. november, 2008 Sramota brez primere, prokleti Srbjanci, al kdorkol je ?e bil (mogo?e jim ho?e kdo to dejanje samo podtaknit), da ubogi rajniki niti zdej nimajo miru, s tem da so se boril za svobodo vseh nas! http://24ur.com/novice/slovenija/srbski-zn...h-grobovih.html Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Ninja Napisano 14. november, 2008 Prijavi Napisano 14. november, 2008 Bo pri?lo do tragedije tiso?letja?! Klik Citiraj
Symon Napisano 14. november, 2008 Prijavi Napisano 14. november, 2008 Mirko Tu? se ne pusti j***t! Vsi trgovci bi morali imeti tak pristop. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.