Z M A J Napisano 16. april, 2010 Prijavi Napisano 16. april, 2010 Jz pa ?ist verjamem da od "konca sveta" tacga al drga?nga nismo ve? dale? - matr sam poglejte tale vulkan al karkol ?e je na Islandiji, zdej neki govorija, ?e se bo tkole nadaljeval, da bo lahko zra?n promet stal tud do pol leta, haloooo? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
daSKAn Napisano 16. april, 2010 Prijavi Napisano 16. april, 2010 Bojo pa vlaki mal bolj vozil. Aja kok bojo pa zdej mogli Al Goru pla?at Islandci za ta ogromen "izpust" Co2-ja? Lahko pa mirno napovemo, da zna priti do kar konkretnih ohladitev na ra?un tega izbruha. Citiraj
Gustav Napisano 16. april, 2010 Prijavi Napisano 16. april, 2010 Ala vsi v hosto drva napravljat... Je pa res kar pestro letos. Potresov ceu kup in to orenk potresov, zdaj vulkan.... kaj nam bo mati Zemlja ?e na?timala? Me kar skrbi..... Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
Z M A J Napisano 20. april, 2010 Prijavi Napisano 20. april, 2010 Zgleda tut Janezi nismo brez greha! http://24ur.com/novice/crna-kronika/na-hrv...srebrenici.html Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 22. april, 2010 Prijavi Napisano 22. april, 2010 Madona, kolk smo mi reskiral, ko smo ?li na ?evap?i?e...http://www.rtvslo.si/crna-kronika/foto-nez...ih-vozil/228457 Se pravi, ?e ti crkne Reno v MS, bolje da gre? dam pe?.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 29. april, 2010 Prijavi Napisano 29. april, 2010 Glede 'zlate tujine' http://www.rtvslo.si/svet/bodo-grciji-sled...-spanija/229032 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Alex Napisano 29. april, 2010 Prijavi Napisano 29. april, 2010 Glede 'zlate tujine' http://www.rtvslo.si/svet/bodo-grciji-sled...-spanija/229032 To niso glih neke "obljubljene" de?ele za primerjat standard. Citiraj
jures Napisano 30. april, 2010 Prijavi Napisano 30. april, 2010 To niso glih neke "obljubljene" de?ele za primerjat standard. irska, italija, portugalska?? neko? najbogatejse dezele, predvsem irska kot 'sedez' evropskih podjetij Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 30. april, 2010 Prijavi Napisano 30. april, 2010 mislim, da sem o tem pisal tuki ?e kake dva meseca nazaj pa mi noben ni kej dosti verjel Citiraj
Z M A J Napisano 12. maj, 2010 Prijavi Napisano 12. maj, 2010 Jao folk, u?eri nas je (?e je kdo gledu 24 ur na Popu) spet vrli premje fajn blamiru pred turisti (mislm da so bli u Lipici). ?e je kdo gledu, ve o ?em govorim. No Boss bo vrjetn reku, da je bla to simpati?na gesta! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 12. maj, 2010 Prijavi Napisano 12. maj, 2010 Ne ne, mene ni ni? blamiru, ?e je koga pol je sebe... sicer je pa tko, da pa? v tem parlamentu in vladi s ?asoma vsak postane klovn. Sicer pa osebno ima raje vesele ljudi pa ?etudi kdaj kako neumestno naredijo* kot pa neke mone resne, ki vidijo okoli sebe samo negativno in same zarote. *Pahor dostikrat misli, da je humoren ampak o?itno se to samo njemu zdi sme?no. Citiraj
Z M A J Napisano 12. maj, 2010 Prijavi Napisano 12. maj, 2010 *Pahor dostikrat misli, da je humoren ampak o?itno se to samo njemu zdi sme?no. Se strinam, hehe, uni Nemci so sam gledal kva za vraga se dogaja! P.S. - men je npr. Erjav?ev humor na nivoju! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 12. maj, 2010 Prijavi Napisano 12. maj, 2010 Se strinam, hehe, uni Nemci so sam gledal kva za vraga se dogaja! ?eprav po drugi strani pa se bodo hvalili doma, kako so se sre?ali s premijejem Slovenije. Pa ni fora v tem da so se z njim sre?ali ampak o tem, da bodo govorili o Sloveniji zaradi tega dogodka - in to je reklama.Think positive. Citiraj
Z M A J Napisano 12. maj, 2010 Prijavi Napisano 12. maj, 2010 Ho?e? re?t, premijejem Slova?ke? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 12. maj, 2010 Prijavi Napisano 12. maj, 2010 Ho?e? re?t, premijejem Slova?ke? Ja dej no... verjetno pa ja vejo v kateri dr?avi se trenutno nahajajo :ne vem: Citiraj
Boss Napisano 13. maj, 2010 Prijavi Napisano 13. maj, 2010 hehe... tole bi bil pa dober ske? http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/novi...lu.html#comment Citiraj
daSKAn Napisano 14. maj, 2010 Prijavi Napisano 14. maj, 2010 U momentu, ko bi on mene za lase zagrabu, bi ga jest u kolen ustrelu.... Verjetno je majmun mislil, da zdej ko je "novinar" ga pa bojo policaji pr mer pustil, ker druga?e bo kaj ?udnega napisal. Tako nekako kot una dva ?tudenta is Vesti, ?e se ?e spomnite onega videa. Citiraj
Boss Napisano 14. maj, 2010 Prijavi Napisano 14. maj, 2010 Dokaz, da stvari resni?no padajo s kamionov oziroma v tem primeru z vlaka http://www.zurnal24.si/avtosvet/vlak-porsc...170207/galerija Citiraj
Z M A J Napisano 14. maj, 2010 Prijavi Napisano 14. maj, 2010 Tlele mi ni pa n? jasn, ful se ?udn sli? vse skup! http://24ur.com/novice/svet/video-ustrelil...aczynskega.html Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
eye Napisano 14. maj, 2010 Prijavi Napisano 14. maj, 2010 a ze kej studirate kako se boste odlocal na referendumu :S Citiraj
madmax Napisano 14. maj, 2010 Prijavi Napisano 14. maj, 2010 a ze kej studirate kako se boste odlocal na referendumu :S does it really matter? Citiraj
Boss Napisano 15. maj, 2010 Prijavi Napisano 15. maj, 2010 Saj je ?ist enostavno... gre se za arbitra?o ne za kon?no odlo?itev in ?e imamo prav nas nima kej skrbet s tem, da bo nekdo drug pomagal re?iti spor. ?e pa nimamo prav potem bomo pa pu?nili. Ampak kakor koli ?e - 20 let se ukvarjamo s to kur?evo mejo in izhodom do odprtega morja in po moje je ?e skrajni ?as, da kon?no ta problem uredimo... jaz osebno imam poln k*** tega, da dolo?ene dele ozemlja si je Hrva?ka dobesedno pripojila brez dogovora in ?e ne naredimo ni? bodo ta ozemlja ?e vedno pod oblastjo na?ih ju?nih sosedov in najslab?e je, da bodo ?e naslednjih 20 let to po?eli. To, da bi namesto arbitra?e raje prepre?evali hrvatom vsto p v EU je pa butasta ideja, ker od tega nima nih?e ni? kmalu pa sploh ne bodo ve? hoteli v EU, glede na trenutno stanje. Tko, da jaz bom ?el na referendum in bil za ARBITRA?O, ker o?itno imamo tolk blesave politike pri nas kot na hrva?kem, da bi se uspeli zmeniti sami brez posredovanjem tretjega. Citiraj
jures Napisano 16. maj, 2010 Prijavi Napisano 16. maj, 2010 Enako bom ZA, ?e bom doma....ker to je le prvi korak od 30-ih, kjer lahko kon?no kaj premaknemo, druge alternative ni ve?. Vas vpra?am takole: In kje bi moral biti meja? Noben slovenec nima pojma (ali hrvat), gre se zgolj za ponos in 'ne bo? ti mene' Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Sishi Napisano 16. maj, 2010 Prijavi Napisano 16. maj, 2010 Jaz se ZA, da se tole ?e enkrat re?.... Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.