Boss Napisano 17. junij, 2010 Prijavi Napisano 17. junij, 2010 Pozdravljeni. Sem Martina, "dohtarca", tako kot moj mo? Feliks. Delava v bolni?nici. Zgro?ena ugotavljava, da nama ?eli dr?ava s svojim groznim vodstvom zni?ati pla?o, ki je ?e zdaj mizerna. Z de?urstvi zaslu?iva skupaj namre? samo 15.600 EUR neto na mesec. Ker s tem ne moremo pre?iveti, morava ?e vse popoldneve delati v zasebni ordinaciji. Imava namre? dva ?oloobvezna otroka in ?ivimo zelo skromno. Otroci stanejo zelo veliko, saj so vsako leto pol leta v Ameriki, da se nau?ijo malo angle?ko. Veliko stane tudi hi?a z bazenom, moj mo? namre? ne more v slu?bo, ?e prej vsaj malo ne plava. Ker naju nikoli ni doma, ne moreva poskrbeti za gospodinjska opravila, zato nujno potrebujeva hi?no pomo?nico, ki je zelo draga, saj ho?e celo po tri evre na uro. Skratka, vsi naju lupijo, kjer se le da. Tudi najin terenec je bil drag, da niti ne omenim registracije. Nujno ga potrebujeva, kadar se odpraviva na Pekrsko gorco po gobe. Pribli?uje se tudi leto 2012 in v ta namen smo kupili manj?i, osemnajstmetrski ?oln, ki je zasidran v Portoro?u. Mo? se namre? boji, da bo vesoljni potop in nekako pa? moramo pre?iveti. Veliko stane tudi gradnja manj?ega vikenda na Pohorju, pozimi se je namre? zelo neprijetno voziti v dolino, ko gremo na smu?anje. Dodatne stro?ke nam zdaj v za?etni fazi povzro?a ?e lokal najstarej?ega sina, ki ga je odprl na mariborskem Lentu. Njemu namre? ?ola ni ?la tako kot drugima dvema najinima otrokoma, zato smo mu morali malo pomagati, da lahko dela, kar mu je v?e?. Zdaj, ko nam bodo vzeli te?ko zaslu?eni denar, pa ne vemo, kaj bomo. Joj - kaj bo z nami, ker ?e sedaj ne moreva pre?iveti s 15.600 EUR neto na mesec ! Citiraj
Alex Napisano 17. junij, 2010 Prijavi Napisano 17. junij, 2010 Pozdravljeni. Sem Martina, "dohtarca", tako kot moj mo? Feliks. Delava v bolni?nici. Zgro?ena ugotavljava, da nama ?eli dr?ava s svojim groznim vodstvom zni?ati pla?o, ki je ?e zdaj mizerna. Z de?urstvi zaslu?iva skupaj namre? samo 15.600 EUR neto na mesec. Ker s tem ne moremo pre?iveti, morava ?e vse popoldneve delati v zasebni ordinaciji. Imava namre? dva ?oloobvezna otroka in ?ivimo zelo skromno. Otroci stanejo zelo veliko, saj so vsako leto pol leta v Ameriki, da se nau?ijo malo angle?ko. Veliko stane tudi hi?a z bazenom, moj mo? namre? ne more v slu?bo, ?e prej vsaj malo ne plava. Ker naju nikoli ni doma, ne moreva poskrbeti za gospodinjska opravila, zato nujno potrebujeva hi?no pomo?nico, ki je zelo draga, saj ho?e celo po tri evre na uro. Skratka, vsi naju lupijo, kjer se le da. Tudi najin terenec je bil drag, da niti ne omenim registracije. Nujno ga potrebujeva, kadar se odpraviva na Pekrsko gorco po gobe. Pribli?uje se tudi leto 2012 in v ta namen smo kupili manj?i, osemnajstmetrski ?oln, ki je zasidran v Portoro?u. Mo? se namre? boji, da bo vesoljni potop in nekako pa? moramo pre?iveti. Veliko stane tudi gradnja manj?ega vikenda na Pohorju, pozimi se je namre? zelo neprijetno voziti v dolino, ko gremo na smu?anje. Dodatne stro?ke nam zdaj v za?etni fazi povzro?a ?e lokal najstarej?ega sina, ki ga je odprl na mariborskem Lentu. Njemu namre? ?ola ni ?la tako kot drugima dvema najinima otrokoma, zato smo mu morali malo pomagati, da lahko dela, kar mu je v?e?. Zdaj, ko nam bodo vzeli te?ko zaslu?eni denar, pa ne vemo, kaj bomo. Joj - kaj bo z nami, ker ?e sedaj ne moreva pre?iveti s 15.600 EUR neto na mesec ! ...tudi jaz,ubogi politi?ek, ne shajam z mojo mizerno pla?ico. Lahko delavcem,ki se znajdejo... Citiraj
Z M A J Napisano 21. junij, 2010 Prijavi Napisano 21. junij, 2010 Tale Brit je mogu bit pa orng opit http://24ur.com/novice/crna-kronika/pijani...jubljanico.html Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 23. junij, 2010 Prijavi Napisano 23. junij, 2010 @Boss & ostali, kako komentirate tole novico - ?el je en BK (sori B.K.) in pri?el drug B.K.?! http://24ur.com/novice/gospodarstvo/bo-kor...l-ze-danes.html Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 23. junij, 2010 Prijavi Napisano 23. junij, 2010 Takole jaz vidim tole zadevo. ?e se politika vtika v gospodarstvo in nastavlja svoje ljudi na vodilna mesta samo po partijski liniji in ne po tem kako sposobni so, mened?erje zaskrbi, da jih bodo fuknili na cesto. Lep primer je bil Jankovi? ko so ga ruknili iz Mercatorja, ki je posloval najbolje v svoji zgodovini. Politika na ?elu z saj vsi vemo kom je hotela zadevo malo pohendlat in so Zokija vrgli iz nekrivdnih razlogov. Kak?en je to signal za ostale mened?erje? Zelo slab in vsi, ki so dobro delali so v prevzemu videli re?itev, da ostanejo na svojih stol?kih - tako Korde?, kot Bav?ar pa ?rot pa un iz Save pa Mermal iz BTC-ja pa ?e pa ?e. Ko politika enkrat za?ne harat po gospodarstvu je vedno sranje. V ?asu teh treh najbolj odmevnih prevzemov, La?ko, Merkur, Istrabenz se takratna vlada tudi potrudila ni, da bi spravila ?ez zakon o omejevanju takih prevzemov brez lastnih sredstev z zgolj zavarovanjem kreditov s ?ele kupljenimi delnicami. ?e ve?, kar je pa njabolj stra?ljivo, ta politika je v ?asu teh prevzemov lobirala tudi na NLB, da se dajo tem gospodom krediti. Recimo prav NLB je bila prisiljena (saj je v ve?inski lasti dr?ave) dati kredit. Najbolj od vsega pa je perverzno to, da taisti politiki (recimo Vizjak) danes tulijo kako naj NLB ne dobi denarja za dokapitalizacijo pa on sam in njegov ?ef s pomo?niki so naredili tako ?talo znotraj NLB z zahtevami po dodeljevanju rizi?nih kreditov. Seveda, d ane bo narobe razumljeno... izvirni greh je v zakonodaji, ki je nastala pred jan?evo vladavino ampak tudi JJ-ju je ravno taka situacija in zakonodaja najbolj ustrezala tako, da se tudi potrudu ni da bi jo spremenili, v kar pa je uspe?no zagrizel Pahor. A ?al ?koda je narejena, kot v primeru Merkurja in zdaj je treba zadevo re?evati, ker Merkur ima zdrave temelje ampak vpra?anje kdo si zdaj lasti vse te temelje. Ok dost, zdej pa fusballllll ..... greeeeemoooo Sloooooveeeeenijaaaaaa!!! Citiraj
jures Napisano 30. junij, 2010 Prijavi Napisano 30. junij, 2010 Zanimiv a resni?en komentar med odprtjem dolenjske avtoceste: Kon?no odpravljena sramota med Bregano in Barcelono edini odsek brez avtoceste. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mazdaman Napisano 1. julij, 2010 Prijavi Napisano 1. julij, 2010 ?e ena sramota Phyrnska avtocesta Frankfurt - Istanbul v EU oziro ?ir?e samo slovenija nima AC in to ji manjka samo 18 km od Ptuja do Gru?kovja (odsek brez viaduktov in velikih tunelov) samo volje in interesa ni. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
LabiGT Napisano 1. julij, 2010 Prijavi Napisano 1. julij, 2010 predvidevam, da se nisi nikol peljal v omenjeni relaciji drugace pa horror pride iz srbije do bolgarije, tisto je katastrofa, in ni samo 18km potem pa malo naprej od plovdiva prakticno do turske meje, tud ni avtoceste... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
mazdaman Napisano 1. julij, 2010 Prijavi Napisano 1. julij, 2010 predvidevam, da se nisi nikol peljal v omenjeni relaciji drugace pa horror pride iz srbije do bolgarije, tisto je katastrofa, in ni samo 18kmpotem pa malo naprej od plovdiva prakticno do turske meje, tud ni avtoceste... Mislim samo EU pa tudi hrva?ka ima skoraj vse Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
LabiGT Napisano 1. julij, 2010 Prijavi Napisano 1. julij, 2010 sej bolgarija je EU Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z M A J Napisano 1. julij, 2010 Prijavi Napisano 1. julij, 2010 Krasna novica (NOT)! http://24ur.com/novice/gospodarstvo/istrab...o-kolinsko.html Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mazdaman Napisano 1. julij, 2010 Prijavi Napisano 1. julij, 2010 sej bolgarija je EU Pa dobro no meni bi pasalo da bi tu bila AC Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
LabiGT Napisano 1. julij, 2010 Prijavi Napisano 1. julij, 2010 hehe sej bojo tudi tisti del naredil, ze to, da so naredili avtocesto do hrvaske(dolenjka) je uspeh (bom probal ta odsek cez 2 tedna) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 5. julij, 2010 Prijavi Napisano 5. julij, 2010 Zadeva je zalavfala Kamera F5 za refresh Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 5. julij, 2010 Prijavi Napisano 5. julij, 2010 U?er sva se z Dragotom pelala, pa je kr okej cesta! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 5. julij, 2010 Prijavi Napisano 5. julij, 2010 Zadeva je zalavfala Kamera F5 za refresh kadarkoli pogledam vse na rondoju pred semaforji stoji :ne vem: Citiraj
Z M A J Napisano 5. julij, 2010 Prijavi Napisano 5. julij, 2010 kadarkoli pogledam vse na rondoju pred semaforji stoji :ne vem: To sm tut sam porajtu (?udna scena - pretok pa ubijalski)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 5. julij, 2010 Prijavi Napisano 5. julij, 2010 Lahovnik zapustil stranko ?isto Zares. (?e je pa tolk hecno ime stranke). Glede na to, da mi deluje eden bolj pametnih (realno je eden redkih, ki v teh ?asih ni vpleten nobeno politi?no afero) je edino pravilno, da gre stran od tega Golobi?a lopovskega. Citiraj
Z M A J Napisano 6. julij, 2010 Prijavi Napisano 6. julij, 2010 Garantiram, da so femili Brajdić & Hudorovac u akciji - mejbi ?e kaki Beganovi?i in Strojani! http://24ur.com/novice/crna-kronika/kot-iz...-streljati.html Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 6. julij, 2010 Prijavi Napisano 6. julij, 2010 Nov ADACov test. Svet se res spreminja nekateri na lestvici so res visoko, drugi pa presenetljivo nizko. Citiraj
daSKAn Napisano 6. julij, 2010 Prijavi Napisano 6. julij, 2010 Da se vrnem mal postov nazaj, se je ?e kdovozil po novem rondoju? So kej bolj gu?ve?(?eprav zdaj ni pravi ?as za realen "test", ker so dopusti) Pa tale ADAC test, jer res pol enih presene?enj.. Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 6. julij, 2010 Prijavi Napisano 6. julij, 2010 Sem se ?e peljal od Be?igrada do izvoza za ?rnu?e, in mi ni predstavljal nekih te?av. Nekaj ?asa je bilo treba ?akat na semaforju, potem je pa zeleni valj do izvoza. Edino treba je pazit na talne ozna?be, ker je veliko polnih in ?rtkanih ?rt. Citiraj
jures Napisano 6. julij, 2010 Prijavi Napisano 6. julij, 2010 Danes sem bil Dom?ale, Jesenice itd med drugim Rondo. Ni blema samo razvrstiti se je treba, ampak ?AKA? pa na 2h ko butelj, sedaj ko ni gu?ve je ok, se bojim da ko bo en mal ve? folka bo zopet kolona na dovozih (beri izvoz avtoceste) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Symon Napisano 19. julij, 2010 Prijavi Napisano 19. julij, 2010 ?alabajzerji, Toma?evo ?e ?trajka. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.