Skoči na vsebino

Aktualni dogodki!

Ustvari kratki URL

ReDevil

Priporočeno sporočilo

Sam ni za turbino, ker je nimam. sramezljiv

Pol si pa navadn ?a.... :harhar:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Tole je sme?na scena - strupena Celica - celih 105 KM! :P:blush:

http://moskisvet.com/clanek/rubrika/visoki...e-na-ogled.html

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Tole je sme?na scena - strupena Celica - celih 105 KM! :P:blush:

http://moskisvet.com/clanek/rubrika/visoki...e-na-ogled.html

Ja saj vemo, da ga ne mara? no. :) Za spremembo od nekaterih ri?arjev (za?en?i s takimi, ki ?trihajo maske zaradi nekih pribliskov :harhar: ) je vsaj z okusom porihtana. To, da ima poba zdaj (tudi) 350Z pa najbr? ve?.
Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Simon, ne maram predvsem avta (sm kr neki gnara uvlo?u vanga)! <_<:P

S ?im se pa kdo vozi, pa nimam pojma! :blush:

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Kdo ti je kriv? ;)

Samo tale primer mi gre pa res na en organ. Ne bi rekel, da bi ?ejk v roke stisnil T?rku 15 jurjev. Saj se ve, da je takim ?ejkom to tradicija, da ?enka nekaj drobi?a, zdaj pa tak halo. ?e mene vpra?ate gre za ?isto fov?ijo. <_<

jep, precej bedarija. tak halo delajo iz tega. kdo pa ne bi vzel, nehi srat...

Kokr vem so dolo?eni narodi celo fajn u?aljeni, ?e zavrne? darilo, je to zanjga osebna ?alitev! <_<:P

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Symon ma? prav - tole je zakuhala ?ist fou?ija in sicer fou?ija pri kolegih policistih, ki daril niso prejeli. Verjetno so se obdarovanci malo pohvalili pred kolegi pa je blo to dovolj za to?arjenje.

?e bi bili vsi lepo tiho in vsak popokal svoje darilo bi bilo vse OK. Zdaj je pa pri?lo na plano in je pa? po zakonodaji potrebno primer re?evati pa al se nam zdi neumno al pa ne.

Jebat ga, ?e v Slo nimamo zunanjega sovra?nika se bomo pobili pa po?rli med seboj. :(

33112_1.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Symon ma? prav - tole je zakuhala ?ist fou?ija in sicer fou?ija pri kolegih policistih, ki daril niso prejeli. Verjetno so se obdarovanci malo pohvalili pred kolegi pa je blo to dovolj za to?arjenje.

?e bi bili vsi lepo tiho in vsak popokal svoje darilo bi bilo vse OK. Zdaj je pa pri?lo na plano in je pa? po zakonodaji potrebno primer re?evati pa al se nam zdi neumno al pa ne.

Jebat ga, ?e v Slo nimamo zunanjega sovra?nika se bomo pobili pa po?rli med seboj. :(

Samo smo pa res ?li u tri....?e je to res najve?ji problem pri nas,potem smo na konju.

Bdw-?e ne sprejme? od ?ejka darila je to huda ?aljitev za njih. ;)

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Samo smo pa res ?li u tri....?e je to res najve?ji problem pri nas,potem smo na konju.

Ne Alex to ni najve?ji problem je pa v vsakem primeru kr?itev zakona in pravilnikov. ?e posebej je to "zoprno" ker gre za policiste, ki bi nekako morali biti vzor po?tenosti.

Je pa na?a slovenska splo?na te?ava v tem, da ko nekdo naredi neko ne?ednost manj?ega tipa in ga dobijo le ta potem kri?i ja kaj mene lovite, ?e pa je sosed naredu vsaj 2x ve?jo svinjarijo pa se ne spravte nanj. Se pravi po tej logiki je vse male svinjarije potrebno pustiti na miru dokler se ne zrihta vseh tavelikih. :blink:

Upam, da se vsi strinjamo, da pa? tako ne gre, ker ?e bi bilo to res potem bi se lahko vsi vozili ene 20-30kmh prehitro skozi naselje in ?e bi nas dobili bi tulili, da nas naj pustijo primeru, ker nekateri se pa vozijo 40kmh prehitro pa naj najprej njih polovijo in ?ele potem nas. :blush:

33112_1.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Bdw-?e ne sprejme? od ?ejka darila je to huda ?aljitev za njih. ;)

Seveda je ampak zato pa obstaja postopek, da se tako darilo prijavi pri ustrezni slu?bi in izro?i v dr?avni prora?un. Vem, da me zdejle vsi gledate kot beb?ka ampak tako pa? je in vsako prejemanje denarja s strani uradnih oseb se smatra kot korupcija in to teli policisti prav dobro vedo - so ?li pa? v riziko in so jih dobili.

Policist pa? ni natakar (?eprav se nekateri tako obna?ajo) in ne sme sprejemati napitnin. Zakaj je tako? Zato, ker ?e to ne bi bilo prepovedano bi lahko vsak od nas, ko nas policaj ustavi zaradi recimo prehitre vo?nje in ho?e napisati kazen za 300?+pike, lepo stisnil policaju stotko v roko in bi bila stvar re?ena.

33112_1.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

problem pa nastane tudi zato ker se ravno zaradi tega ker je lazje izogibajo vecjih zlocincev :)

po velenju ze pticki civkajo kdo so tavecji dilerji, zahaklajo pa dva celjana penzionista ko gojita doma. whatever, assholes.

boss: sj v dost primerih bi si zasluzli ker itak raj dam policaju kot da filam drzavo ki kazni se vedno pise na mestih ki so profitabilna in ne na mestih ki so dejansko kriticna. :)

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Seveda je ampak zato pa obstaja postopek, da se tako darilo prijavi pri ustrezni slu?bi in izro?i v dr?avni prora?un. Vem, da me zdejle vsi gledate kot beb?ka ampak tako pa? je in vsako prejemanje denarja s strani uradnih oseb se smatra kot korupcija in to teli policisti prav dobro vedo - so ?li pa? v riziko in so jih dobili.

Policist pa? ni natakar (?eprav se nekateri tako obna?ajo) in ne sme sprejemati napitnin. Zakaj je tako? Zato, ker ?e to ne bi bilo prepovedano bi lahko vsak od nas, ko nas policaj ustavi zaradi recimo prehitre vo?nje in ho?e napisati kazen za 300?+pike, lepo stisnil policaju stotko v roko in bi bila stvar re?ena.

In tisti, ki bi bil bolj iznajdljive narave, bi bil pes po doma?e, poje... ene 10 strank v dnevu in ?e predpostavimo, da mu stisne vsak stotaka v roke; 1000 ? na dan!!! hehe, k poklic sumnljivega slovesa! :bravo:

Samo, k pa vemo, kolk se da policaju delat v zdej?njih ?asih, je to res utopija; in navsezadnje je to res lep primer ?istokrvne slovenske fov?ije :mi pijemoo:

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

boss: sj v dost primerih bi si zasluzli ker itak raj dam policaju kot da filam drzavo ki kazni se vedno pise na mestih ki so profitabilna in ne na mestih ki so dejansko kriticna. :)

Te razumem ampak malo razmisli, kaj se lahko v takih primerih zgodi. Ima? prometno nesre?o in policaj, ki pride na kraj dogodka napi?e poro?ilo v prid tistemu, ki mu ve? stisne v ?ep neglede na dejansko krivdo. Upam, da si ne ?eli? imet takega balkana oziroma anarhije tipa kdor ve? pla?a zmaga.

33112_1.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

No zdaj se pa ?e posplo?uje. Eno je korpupcija, drugo je pa ?ejkovo darilo. On ni podkupoval policaja naj mu ne vem kaj zrihta ampak mu je na koncu velikodu?no stisnil nekaj denarja. Svaka mu ?ast! Me zanima kaj bi si mislil, ?e bi vedel kako sranje bo s tem "drobi?em"? Lepo je, da se upo?teva pravila ampak ko bi bilo vedno tako bi bilo tudi fajn. Tako so pa (predvsem) novinarji naredili samo sranje ?eprav tole bi pa tudi jaz pometel pod preprogo sramezljiv ker ne gre za tak ?kandal kot se ga prikazuje. Ne vem no, grdo se mi zdi, da bo pa zdaj ?el denar dr?avi. To je tako kot bi prijazen stric dal otroku denar mami bi ga pa vzela "?e? nima ga kaj imeti saj mu jaz dajem ?epnino". :aaaaa:

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

No zdaj se pa ?e posplo?uje. Eno je korpupcija, drugo je pa ?ejkovo darilo. On ni podkupoval policaja naj mu ne vem kaj zrihta ampak mu je na koncu velikodu?no stisnil nekaj denarja. Svaka mu ?ast! Me zanima kaj bi si mislil, ?e bi vedel kako sranje bo s tem "drobi?em"? Lepo je, da se upo?teva pravila ampak ko bi bilo vedno tako bi bilo tudi fajn. Tako so pa (predvsem) novinarji naredili samo sranje ?eprav tole bi pa tudi jaz pometel pod preprogo sramezljiv ker ne gre za tak ?kandal kot se ga prikazuje. Ne vem no, grdo se mi zdi, da bo pa zdaj ?el denar dr?avi. To je tako kot bi prijazen stric dal otroku denar mami bi ga pa vzela "?e? nima ga kaj imeti saj mu jaz dajem ?epnino". :aaaaa:

Pravilno razmi?lja?. :bravo: To je ?iso drugi primer,kot pa podkupovanje .To je le darilce,ki ga je prejel zaradi

odli?no opravljenega dela.In pri ?ejkih je pa? to navada in obi?aj,da se dobro in po?teno delo bogato nagradi.

In potem seveda nastopijo zavistni slovenceljni,ki jim ni prav,da nekdo dobi nekaj ve? kot oni.

To je slika i prilika na?e dr?avice. ;)

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

No zdaj se pa ?e posplo?uje. Eno je korpupcija, drugo je pa ?ejkovo darilo. On ni podkupoval policaja naj mu ne vem kaj zrihta ampak mu je na koncu velikodu?no stisnil nekaj denarja.

Glejta Symon in Alex.. debata je nanesla do primera zakaj obstaja zakon za javne uslu?bence in nih?e ni rekel, da je bilo to?no to darilo podkupnina. Zakon pa? ne lo?i me darili in "darili", ker meja med darilom in "darilom" je zelo tanka.

Zakon je jasen kot je jasen recimo ZVCP pa vsi vemo, da ?e ga ne spo?tuje? in te ujamejo pa? pla?a? pa ?etudi je kazen ?isto nelogi?na glede na situacijo prekr?ka (recimo nepripet si vozil avto po parkiri??u).

In zakon o prejemanju daril za javne uslu?bence je popolnoma jasen in velja ne glede al mu nagrado da ?ejk, pape? al pa sosedov Tone.

Kar se pa ti?e to?no tega primera je problemati?na zadeva ?e iz enega vidika. Arabci so dali nagrado celotnemu spremstvu in ta doti?ni policist si je denar lakomno prilastil samo zase in ga ni razdelil med sodelavce. In ne bi se ?udil, da ga je zato?il eden od njegovih takratnih sodelavcev iz spremstva, ki je dobil "samo" uro :closedeyes:

33112_1.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Glejta Symon in Alex.. debata je nanesla do primera zakaj obstaja zakon za javne uslu?bence in nih?e ni rekel, da je bilo to?no to darilo podkupnina. Zakon pa? ne lo?i me darili in "darili", ker meja med darilom in "darilom" je zelo tanka.

Zakon je jasen kot je jasen recimo ZVCP pa vsi vemo, da ?e ga ne spo?tuje? in te ujamejo pa? pla?a? pa ?etudi je kazen ?isto nelogi?na glede na situacijo prekr?ka (recimo nepripet si vozil avto po parkiri??u).

In zakon o prejemanju daril za javne uslu?bence je popolnoma jasen in velja ne glede al mu nagrado da ?ejk, pape? al pa sosedov Tone.

Kar se pa ti?e to?no tega primera je problemati?na zadeva ?e iz enega vidika. Arabci so dali nagrado celotnemu spremstvu in ta doti?ni policist si je denar lakomno prilastil samo zase in ga ni razdelil med sodelavce. In ne bi se ?udil, da ga je zato?il eden od njegovih takratnih sodelavcev iz spremstva, ki je dobil "samo" uro :closedeyes:

?e je tako naredil,da ni delil,naj se slika.Spet dokaz,kako grabe?ljivi so slovenceljni.

Problem je,da ?e bi bili v vseh zadevah(ki so bistveeeeeno pomembnej?e) tako hitri in natan?ni,bi bil tukaj

raj na zemlji.Tako pa spet lovijo neke "kurje tatove" in se hvalijo,kako "hudi" so pri razkrivanju kao "kriminala". ;)

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.