Skoči na vsebino

Aktualni dogodki!

Ustvari kratki URL

ReDevil

Priporočeno sporočilo

Poglej Boss malo javnomnenjske ankete

A nisi ?e nedolgo nazaj trdil, da so javnomnenjske ankete na?rtno splanirane, da ustvarijo javno mnenje? Ko je pred volitvami slabo kazalo Jan?i, je bilo to zaigrano, zdaj so pa po?tene? :hohoho:

Pomoje vidva oba, in Vid in Boss malo preve? zagovarjata nekatere ker sta ?isto iz drugega brega. ?koda, da se oba strinjata, da je resnica nekje vmes obenem pa ne popustita za milimeter in so vajini favoriti nezmotljivi in brez napak. Boss ne bo na?el slabe besede za Pahorja (in nekatere prile?nike, ki me?ajo drek in delajo sranje v trenutni vladi) in Vid za Jan?o (ki je edini brezmade?en v politiki). :harhar: Zdaj pa nadaljujta telenovelo, men se ne da pisati, je pa hecno branje tole vajino zagovarjanje ljudi, ki jih nam navadnim smrtnikom ni vredno zagovarjati. ;)

Denar je ?al umetno ustvarjena vrednota, ki je svet postavila na glavo, banke pa so zagrabile prilo?nost in diktirajo svetu.

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Problem ni na levem ali desnem - problem je da v SLO nimamo ljudi za voliti...pika.

ene in isti baby face-i.

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Symon dobro preberi moj post, rekel, sem napisal ,da sedaj ?e To?, ki je prej malo preve? o?itno favorizoral Pahorja dobro ve, koliko ljudi ?e zaupa tej vladi in toliko pa se spet ne da prilagajat anket, da se jih na nek na?in in ?e vedno jih g. To? lahko, ker kje pa je dokazano, da podpora tej vladi ni ?e manj?a, najbolj?i in najbolj natan?nej?i pokazatelj so volitve, pa ?e tu na del neopredeljenih volivcev vplivajo javnomenjske ankete. Druga?e pa a nebi bilo malo preve? o?itno faforiziranje nekoga, ?e bi mu v anketah nakazal dosti ve? kot mu ka?ejo ankete tvoje konkurence? In to g. To? ?e ve, da ne sme po?et, ker bi potem malo te?ko dokazal, da je kao neodvisen.

A nisi ?e nedolgo nazaj trdil, da so javnomnenjske ankete na?rtno splanirane, da ustvarijo javno mnenje? Ko je pred volitvami slabo kazalo Jan?i, je bilo to zaigrano, zdaj so pa po?tene? :hohoho:

Pomoje vidva oba, in Vid in Boss malo preve? zagovarjata nekatere ker sta ?isto iz drugega brega. ?koda, da se oba strinjata, da je resnica nekje vmes obenem pa ne popustita za milimeter in so vajini favoriti nezmotljivi in brez napak. Boss ne bo na?el slabe besede za Pahorja (in nekatere prile?nike, ki me?ajo drek in delajo sranje v trenutni vladi) in Vid za Jan?o (ki je edini brezmade?en v politiki). :harhar: Zdaj pa nadaljujta telenovelo, men se ne da pisati, je pa hecno branje tole vajino zagovarjanje ljudi, ki jih nam navadnim smrtnikom ni vredno zagovarjati. ;)

Denar je ?al umetno ustvarjena vrednota, ki je svet postavila na glavo, banke pa so zagrabile prilo?nost in diktirajo svetu.

Boss od kod pobira? spet neka nedokazana natolcevanja, o kakem dr?avnem odaru leta 1994 govori?, ?e ga sploh ni bilo in so to bile to zopet samo govorice ljudi, ki jih zagovarja?. Mislim, da si zgre?il poklic in bi bil dober odvetnik za to politi?no elito, ki je sedaj na oblasti in imel bi ?e ve? denarja kot ga ?e ima?. Ve? star sem ?isto dovolj, da vem kaj se je takrat ?e dogajalo, sem ?e bil toliko star, da sem takrat se zanimal za te zadeve, pa ?e tega ne verjame? lahko skupaj to kje preveriva pri katerem od ?lovekov, ki podpirajo tvoje levake in me pozna. Pa naj ti ?e povem, da kljub temu, da sva bila razli?nega prepri?anja s tem ?lovekom tako kot sva midva mi je potrdil, da sem takrat dosti spremljal zadeve in rekel, mi je da znam razmi?ljat tudi s svojo glavo, ker ?e takrat nisem verjel kar so pisali novinarji v celoti in za konec pri tem ?loveku sem imel v srednji ?oli sem imel najmanj?o oceno 4, ?eprav se nisva v politi?nih mnenjih ujela, torej Boss?

Pa da pol k te zasa?ijo pri svinjariji in razre?ijo si tako u?aljen, da svojo napol privatno vojsko po?lje? v pripravljenost, da bi zasedla parlament. V diktatorskih dr?avah se temu re?e voja?ki pu? oziroma prevzem oblasti voja?ke hunte mimo na?el demokrati?nega odlo?anja. To, da smo imeli leta 1994 skoraj dr?avni udar in da so morisovci bili ?e v pripravljenosti je pa o?itno tudi ?e pozabljena zadeva.

Ma sej bi ?e na?teval pa se mi ne da, samo ?e enkrat povem - sem pa? eden tistih, ki imam spomin veliko bolj?i kot zlate ribice in dolo?enih stvari ne pozabim.

Aja Vid kolk pa si ti star, ?e ni skrivnost. Morebiti si pa res premlad in se dolo?enih stvari ne more? spomniti in bi bilo nefer, da bi ti to naprej metal.

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Ona je pa iz na?ega konca ja. <_< Sam je pa sin zato tolk ve?ja faca, rocker pa to. :punk:

vcasih ko pade jabolko iz drevesa pride kak pobalin in ga brcne dalec stran. :jupiii:

po drugi, sin nasega zupana pa sploh z drevesa ni padel (ceprav se vcasih tako obnasa)...

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

vcasih ko pade jabolko iz drevesa pride kak pobalin in ga brcne dalec stran. :jupiii:

po drugi, sin nasega zupana pa sploh z drevesa ni padel (ceprav se vcasih tako obnasa)...

Ne more? verjet, ?e dobr zanjga, da zna njegov ati razmi?ljat za vse v familiji :whatever::hudicek:

33112_1.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

• 2 tedna kasneje...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.