Skoči na vsebino

Aktualni dogodki!

Ustvari kratki URL

ReDevil

Priporočeno sporočilo

Kdo se pa dan danes ?e preva?a z adrio?Edino,?e ima? pla?ano od firme.

Drugi so malo dra?ji kot avtobus.Ni ?udno,da je tam kjer je.

Se pa bojim,da bo to naslednja luknja za ?olde brez dna. :whatever:

imam pla?ano od firme, vendar so storitve Adrije nekaj kar sebi kot uporabniku ne privi??im, delodajalcu pa prihranim pla?evanje vakuma.

Da gre? v petek domov iz CDGja z adrijo - pogreb.....Planned 23:15....next info 00:00, expected 01:00, Ljubljana 03:00...

vsaj ene 4-5x na po**** satelitu CDGja, ker Adria parkira med nizkocenovci na satelitu - a seveda ne ra?una enako.

Od vseh na Brniku sta pozitivna le ?SA in turkics....no pa ?e ?SA je v kurcu, ne samo finna?no ampak so ?li iz ATRa na nek SAAB glasen ko svinja, brez prostora (edino dobro je ker dobesedno s stevardeso sedi? :) )

Benetke so mi zakon, izbira res za cel svet, cene konkuren?ne, pa ?e mal furanja po cesti :)

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Jure, za tak dnar, bi z malo truda letel v Avstralijo! :hudicek::vskalo:

itak, kamorkoli.....sej si neumen da vzame? te cene

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Katera je spodnja agencija?

tud adria....vse zme?ano..

jaz letima direkt benetke - kiev in nazaj za 123? :)

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Tja bi lohk hodil astmati?ni bolniki na zdravljenje, zrak bo zihr bo?anski (ironija off)! :whatever:<_<

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

da ne odpiram nove teme, je bilo kar za videti, pohvale organizatorjem in tekmovalcem

post-2637-1296402626_thumb.jpg

post-2637-1296402682_thumb.jpg

post-2637-1296402721_thumb.jpg

post-2637-1296402764_thumb.jpg

post-2637-1296402805_thumb.jpg

post-2637-1296402844_thumb.jpg

post-2637-1296402890_thumb.jpg

post-2637-1296402972_thumb.jpg

post-2637-1296403015_thumb.jpg

post-2637-1296403061_thumb.jpg

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Kok pa u Egiptu dogaja, to je pa groza! Sodelavka bi morala bit ravn u tem terminu pri ?ejku s ?armom, pa je zdj kr vesela, da ni tam - hvala lepa za fotko ob tanku, na dopustu! :whatever: :ne vem:

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Kok pa u Egiptu dogaja, to je pa groza! Sodelavka bi morala bit ravn u tem terminu pri ?ejku s ?armom, pa je zdj kr vesela, da ni tam - hvala lepa za fotko ob tanku, na dopustu! :whatever: :ne vem:

Jaz nimam takih problemov.Enostavno ne rinem v "rizi?ne" dr?ave. :P

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

• 2 tedna kasneje...

kaj se dogaja Hypo banko, je to res ?istka Avstrijcev?

poglej dons NLB.....

jaz mam Hypo pa sem mega zadovoljen, politka je pa svoj svet

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Baje so v bli?ini YavirYa na?li 5 kg meteorit.

Zna biti nevarno v tistih krajih, meteoriti v zemlji, meteorji pa na cesti. :bravo:

to oni za zajtrk mal telovadijo z metom skal.... :bravo:

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

poglej dons NLB.....

jaz mam Hypo pa sem mega zadovoljen, politka je pa svoj svet

Kaj bo? pa vidu? A to, da kreditojemalci propadajo in hodijo v ste?aj banka pa mora njihove kredite pokrit? To so oslabitve in pa seveda rezervacije, ki jih zahteva BS (Banka Slovenije in ne BullShit).

Pred rezervacijami in oslabitvami je NLB dosegla 170m? ?istega dobi?ka iz naslova rednega poslovanja. Ostale politi?ne zadeve in politi?nega spodbujanja tajkunizacije nas pa zdele jebejo.

33112_1.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Kitajci so carji kar se odnosa ti?e. Za 30? ti po?lje ful robe, po?tnina toliko kot bi po?iljal iz Kopra, zraven pa ?e dopisnica s panoramo Hong Konga, z napisom Thank you ter zahvala zadaj, da posluje? z njimi, da prosijo za 5 zvezdic na ebayu itd... Pri nas te pa prodajalci grdo gledajo, ?e jim zahtavi? ve? kot 3 vpra?anja ali ima? kak?no posebno ?eljo.

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Kaj bo? pa vidu? A to, da kreditojemalci propadajo in hodijo v ste?aj banka pa mora njihove kredite pokrit? To so oslabitve in pa seveda rezervacije, ki jih zahteva BS (Banka Slovenije in ne BullShit).

Pred rezervacijami in oslabitvami je NLB dosegla 170m? ?istega dobi?ka iz naslova rednega poslovanja. Ostale politi?ne zadeve in politi?nega spodbujanja tajkunizacije nas pa zdele jebejo.

Boss ni vse v propadu trga, kako lako vele sposobno vodstvo NE ODGOVARJA in ?e naprej vle?e kalvarijo naprej in prena?a odgovornost - prihodnost na delni?arje?

Vsi analitiki so napovedovali krizo bolj natan?no kot vreme, a banka je brez zavarovanj krila nemogo?e posle in podobno - ve?inoma zaradi saj me pozna?, saj mi bo? zrihtal....

hypo je imel podobne primere - ampak kaj je prvi korak? Vodstvo odgovarja....Avstrijci ne i??ejo izgovorov....pa verjetno tudi premo?ensko in kazensko zgodba ni kon?ana

Pa ?e nekaj - NLB prikriva izgube ?e leta, po celi jugi so odprodali VSE nepremi?nine v outsourcing....vem ker smo sodelovali in ?e ne bi bila zadaj dr?ava....

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

NLB saks big tajm, kar se tice firme...sem zamenjal z unicredit in je z njimi res super in na nivoju komunikacija in vse...

NLB mam privat, glede tega pa nimam pripomb

To?n to sm jzt naredu, Unicredit je res ok, NLB se pa velikat obna?a ko monopolist, jebojih! :P

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Ja sej mata prav... bolje je zaupat svoj denar zdru?enju italijanskih mafijskih bank :bravo::hudicek:

Saj sam sem ?e itak obupal, ker Slovenci bomo kmal spet hlapci ampak tokrat ?al ?e na svoji zemlji ne ve? :(

33112_1.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

hypo je imel podobne primere - ampak kaj je prvi korak? Vodstvo odgovarja....Avstrijci ne i??ejo izgovorov....pa verjetno tudi premo?ensko in kazensko zgodba ni kon?ana

Sej vodstvo, ki je v NLB ve?ino slabih kreditov ustvarilo je ?e davno odletelo (Kramar & Co.) tako, da nima? ve? koga ven vr?t... ok delavce :glare:

Pa ?e nekaj - NLB prikriva izgube ?e leta, po celi jugi so odprodali VSE nepremi?nine v outsourcing....vem ker smo sodelovali in ?e ne bi bila zadaj dr?ava....

Pa sej iz teko?ega poslovanja delamo profit 170m? :ne vem:

NLB ma poleg svojih ?e ogromno zase?enih nepremi?nin, ki jih prodajamo je pa res, da se umika s trgov, kjer se ne da dose?t ve?jega tr?nega dele?a in ?e ti v Srbiji dela banka zgubo ?e iz ?asov gospodarske rasti - kaj bo? naredu? Minorne banke v Italiji (male poslovalnice), Avstriji in ?e kje, ki jih imamo pa so tud ble bolj za presti? kot pa za delanje dobi?ka. Sicer pa bomo videli kaj bo.

33112_1.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.