Skoči na vsebino

Aktualni dogodki!

Ustvari kratki URL

ReDevil

Priporočeno sporočilo

1. Problem na?ih bank in podobnih zadev je, da pridejo na vrh ljudje, ki so tam zaradi poznanstev ne zaradi znanja. In potem se menjajo ?e vsake 4 leta in seveda se na da n? narest. Vsi pridejo cuzat mastne pla?e, za dolgoro?ni na?rt se jim pa gladko jebe.

Na?a mati, ?eprav starokopitna je ?e pre?altala iz NLB-ja. Men je zaenkrat ok, ?eprav da mi cuknejo 0.5? zato ker ne dvignem na NLB bankomatu je malo krepka....pa ?e dodatn 0.5? za klik.

Kar se pa Hypota ti?e je pa sam smeh, vedlo se je da so pralnica denarja za Hajderja, zdej ko je riknu jim je pa ostalo sam ?e a res za?et delat, ali pa konc veselja.

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Se strinjam s tabo... tole z bankomati je res brezveze. Ok, razvoj Klika pa ?al tud ni zastonj, zato so pa provizija napram ?alterju tolk ni?je, da si s Klikom vseeno bistveno na bolj?em pa ?e stat ti ni treba v vrsti na poslovalnici.

Aja, zakaj se je pa tvoji mami zasrala NLB, da je ?la drugam? Sej nobena banka ni socialna ustanova, da bi dali karkoli zastonj - vsak storitve zara?unava tako ali druga?e.

Al ma tolk denarja, da se ji morebitna razlika pri obrestih na vezane vloge tolk pozna :hudicek:

33112_1.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

moja mati enako - imela pa je dober razlog, dvigovali so ji denar na bankomatu, ni bila edina, dokazalo se je da je bila v mrezo vpletena zaposlena na banki....NLB? To ni na? problem, mati krila 500k SIT....med drugim smo bili vsi otroci obdol?eni da ji krademo....

skratka ni banke da ne bi imela sranja, saj vemo - tam kjer je denar...

hypo mi je v?e? predvsem zaradi odnosa do strank, tudi izven delovnega ?asa, poleg tega pa so ?e zdale? najfleksibilnej?i pri posojilih, ter tudi morebitnih te?avah ali podobnih primerih.

Pa da smo na jasnem, imam Hypo Kranj, kjer se vedno po?utim da sem dooooollllggooooletna pomembna stranka, in tako se obna?ajo do vseh.

Sem ?el ene 2x v Hypo Lj, tam pa tudi bil na hitro odrajtan, nasploh so storitve izven Ljubljane 2x kakovostnej?e. zakaj - ker imajo ljudje ?as, ne ?ivijo pod vsakdanjem pritiskom ku?a poso poso ku?a, in ?e sam ne morem verjeti obstajajo razli?ni ceniki regijsko, kjer seveda ljubljana dale? najdra?ja med vsemi - primer

Adriatic slovenica LJ je 10% drazja od AS kranj za isti paket, isti bonus, enako Triglav itd, isto je pri snagi, elektriki...

Sam v Medvodah imam to prilo?nost da se lahko ve?em na 'gorenjski' konec in razlika je o?itna.

Nazaj k bankam, ko sem bil komitent NLB sem bil teko?i trak, storitvena mre?a revna, za vsak ve?ji drek sem moral na TR2 v Lj, ?eprav imamo poslovalnico v Medvodah, provizije velike...

Sedaj se pa z nasmehom vozim v Kranj (zelo redko zaradi internetnega poslovanja) kjer me vedno sprejmejo enako, vedno dodajo kako malenkost, se spomnijo nate ob novem letu, po?iljajo smu?arske karte, za otroke ki var?ujeta tam vedno poskrbijo, redno po?iljajo pobarvanke....

skratka odnos do strank 1A + zelo hiter odziv, ob katerem v?asih ne pogleda? na cenik, ?eprav je med ugodnej?emi.

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Ja sej mata prav... bolje je zaupat svoj denar zdru?enju italijanskih mafijskih bank :bravo::hudicek:

ja res je...vsaj obnasajo se lepo, odgovorijo takoj na kakrsnokoli vprasanje, garancije (katere rabim za udelezbo na razpisih) dajejo takoj...

klik nlb (katerega uporabljam privat) pa je zakon. brez pripomb

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Kar se ti?e dvigov na bankomat, tle Unicredit zmaga, po celi Jugi imajo polno poslovalnic, pa ne rabi? njihovih bankomatov istkat, ampak samo dvignem, pa zdravo, brez provizije! :danzoman::bravo:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Kaj pa mislite o SKB, js sem pri njih ?e 14 let, mat je tud ?la tja, brata tud oba, prej smo imeli pa gorenjsko ki je tako sra... da glava pe?e.

SKB.NET in ra?unalni?ek za generiranje kode, je zakon - NISI vezan na kake certifikate in ra?unalnike, ?e je problem pokli?e? in je re?eno tisti moment in ko si ?e na liniji, lahko takoj preveri? ?e res dela, ne pa "probajte pa pokli?ite nazaj, ?e je ?e problem".

sicer sem v vseh letih imel samo 1X te?avo, ker enemu s.p.-ju nisem mogel potrditi pristnosti, pa ?e to zarad tega ker ni imel email-a(ne da ga ni dobil, sploh ni imel e-mail ra?una !).

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Kaj pa mislite o SKB, js sem pri njih ?e 14 let, mat je tud ?la tja, brata tud oba, prej smo imeli pa gorenjsko ki je tako sra... da glava pe?e.

SKB.NET in ra?unalni?ek za generiranje kode, je zakon - NISI vezan na kake certifikate in ra?unalnike, ?e je problem pokli?e? in je re?eno tisti moment in ko si ?e na liniji, lahko takoj preveri? ?e res dela, ne pa "probajte pa pokli?ite nazaj, ?e je ?e problem".

sicer sem v vseh letih imel samo 1X te?avo, ker enemu s.p.-ju nisem mogel potrditi pristnosti, pa ?e to zarad tega ker ni imel email-a(ne da ga ni dobil, sploh ni imel e-mail ra?una !).

ja itak hyponet tud kalkulator?ek, boh ne daj certifikat pa usb klju? ?e putuje? itd itd, kalkolator?ek je ZAKON

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Mami je na de?elni banki (dosti prijazna do poklicev kot so kmetovalec, rejnik, itd..) in je ful zadovoljna. Tudi niso bili v unem kartelu kjer so trgali provizijo za dvigovanje na bankomatu, imajo kalkulator?ek za prijavo na net... Sam sem na NLB in zame so ?isto zadovoljivi. :blush:

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Jaz sem bil komitent NLB ve? kot 15 let. Var?eval sem v NSVS, poleg tega sem imel ?e modro var?evanje. Vsaki? ko sem moral osebno na banko so me spra?evali, ?e bi odprl zlati ra?un pri njih. Po izteku var?evanj sem ?el informativno zaprosit za kredit - me je na rit vrgla skupna obrestna mera <_< ! Pri prakti?no vseh drugih bankah bi dobil bolj?e pogoje. Potem sem preveril ?e obresti za vezane depozite - spet najslab?e pri NLB :angry2: . Takoj sem zamenjal banko - Unicredit (takrat Euribor+1,9%). Dobil sem 6 mesecev brezpla?no vodenja ra?una, zastonj elektronsko banko (stalno), zastonj var?evalni ra?un, brez provizij na bankomatih in 1. leto zastonj mastercard. Pri NLB se v 15. letih niso nikoli spomnili kak?ne ugodnosti (razen nagovarjanja na zlati ra?un, da bi ?e ve? kasirali za vodenje ra?una).

Lani sem pre?el na BKS ker dobim kredit Euribor+1,6%. Dobil sem zastonj var?evalni ra?un, zastonj el. banko (stalno), vse polo?nice pla?ane preko el.banke so brez provizij, za trajnike pa 0,15?! A je to ?e kje? Aja pa itak na bankomatih v celotnem EURO obmo?ju ni provizij!

P.S. NLB sucks big time

Sex, V6 and Rock 'N' Roll

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

O?itno smo v glavnem ?e kar lepo "odpikal" slovito NLB, pa ?e kdo jo bo (Sishi, dovolj si povedu)! :notworth:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Sam zaenkrat ostajam na NLB-ju, ker za un teko?i ra?un laufat bo ok.

Ampak NLB bo po?asi umru, vsaj tako jaz mislim. Zdaj ga ?e nekako re?uje dr?ava, ampak teh hecov bo po?as konec.

NLB je naredil krovno napako de je takrat zameril na potencialnih trgih (balkan). Takkrat je par ljudi videlo ?anso, da se pokrade ogromna koli?ina denarja za dolgoro?ni plan jih je pa brigalo, kot za lanski sneg. NLB pa na "severu" pa nima kaj praskat. K nam pa prihaja vse ve? tujih mo?nih bank, ki bodo po?asi od?irale vse ve?ji kos NLB-ju. Generacija se tudi po?asi menja, "mladi" in mlade dru?ine vse ve? odpirajo v drugih bankah. (V tejle skupini ljudi, ki delam, mislim, da sem edini, ki imam na NLB-ju).

NLB je bila dobra ?ivina za vse politi?ne pijavke, da so nacuzale ogromne koli?ine cekinov, zdej bo pa po?asi tega konc.

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Tako,kot so naredili avstrijci,bi morali tudi pri nas.In kak?ne odpravnine neki.Sodit,?e je kdo kriv in odgovarjat.

Jaz tudi mislim,da bo ?la kak?na banka pri nas bay-bay.Jaz sem na italijanski in je zakon zaenkrat.

Kdor pa? zna-zna.Tukaj ni va?no,od kod je kdo-kdor ve? nudi in ve? da-zmaga.Enostavno kot pasulj.

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Da zamenjamo temo, bravo Tina

:bravo: Vsaj ena dobra novica na spletu ne pa ta k*****a politika. Odpre? 24ur in kaj je tam? Spet kaj o Jan?i ki i??e stare grehe pa naj bo to iz konca 2 svetovne vojne (hmm, skoraj 70 let naza!!!) in potem celo novej?e, samo 30 let stare dogodke. A da bi storil kaj koristnega za prihodnost, to pa ne, zna samo okostnjake iz omare ven metat. Ma kakih omar, ta jih vle?e ?e iz katakomb in pokopali?? zgodovine. :vskalo: ?udno, da ne najde nobenih papirjev o umoru Krambergarja, o oro?arskih poslih itd? :whatever:
Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Idemo dalje, pot v Vilnius

Adria - LJ-Dunaj-Vilnius-Dunaj-LJ 492?

let dunaj-vilnius-dunaj operira austrian...zato sem ?el na njihovo stran

isti leti, isti operaterji, ista letali??a (adrija do dunaja, austrian naprej in obratno) na austrian.com 375?

:ne vem:

Naj mi nekdo razlo?i, kako naj podpiram slovenska podjetja, ?e niso (no?ejo biti) konkuren?na?

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

:bravo: Vsaj ena dobra novica na spletu ne pa ta k*****a politika. Odpre? 24ur in kaj je tam? Spet kaj o Jan?i ki i??e stare grehe pa naj bo to iz konca 2 svetovne vojne (hmm, skoraj 70 let naza!!!) in potem celo novej?e, samo 30 let stare dogodke. A da bi storil kaj koristnega za prihodnost, to pa ne, zna samo okostnjake iz omare ven metat. Ma kakih omar, ta jih vle?e ?e iz katakomb in pokopali?? zgodovine. :vskalo: ?udno, da ne najde nobenih papirjev o umoru Krambergarja, o oro?arskih poslih itd? :whatever:

Trenutno (oziroma vse od 91 razen 4 let) je JJ v opoziciji in ne more kaj dosti narediti za prihodnost... no saj, tisti ki so pa na poziciji, so pa sploh totalno nesposobni. Pljuvaj ?ez njih glede (ne)koristnega dela za prihodnost.

Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Trenutno (oziroma vse od 91 razen 4 let) je JJ v opoziciji in ne more kaj dosti narediti za prihodnost... no saj, tisti ki so pa na poziciji, so pa sploh totalno nesposobni. Pljuvaj ?ez njih glede (ne)koristnega dela za prihodnost.

?e si ?e tolk natan?en pol vsaj ne zavajaj - spet... JJ je bil v poziciji na mestu obrambnega ministra od leta 1990 do 1994. Se pravi tako v Peterletovi vladi kot v Drnov?kovi vladi.Nato je bil v poziciji na mestu obrambnega ministra ?e 7 mesecev leta 2000 v Bajukovi vladi in pa seveda od leta 2004-2008, ko je vodil svojo vlado.

Se pravi je bil v zadnjih 21 letih skoraj 9 let v poziciji, a ne? Kar se pa ti?e dela za prihodnjost je pa najve? naredu le za lastno prihodnjost in njegov najve?ji uspeh je razdelitev slovenije na dva nasprotna pola.

Sicer pa kaj lahko pri?akujemo od ?loveka, ki se u?i propagande, laganja in sleparjenja iz knjige Mein Kampf in deluje po principu "skregaj in vladaj/zavadi pa vladaj/divide and conquer/divide et impera"

Sorry, ampak takmu na?inu obna?anja jaz ne bom nikoli ploskal in pritrjeval ampak bom bil strogo proti pa ne glede kdo to izvaja.

33112_1.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

http://www.sds.si/news/8251

s tem na postreze SDS v casu slabega dela koalicije.

z drekom starim ve? kot sem star jaz, in ki mene ne zanima niti pribli?no. mene zanima v ?asu krize re?itev aktualnih problemov, ko bodo pa ti re?eni in se bo cedilo med in mleko so pa lahko pla?ani zato da se sami s seboj ukvarjajo. do takrat pa naj se ukvarjajo z dr?avo, in mano, malim ?lovekom.

niti enega konkretnega predloga za sanacijo dela na ?rno nisem videl od njih, niti za re?evanje mejnega vpra?anja, vinjete kot jih je naredila SDS so bile ?isti polom... itd.

trenutna koalicija je za odstrel, ampak SDS je ?ala, ne pa alternativa, prav, ?ala. tako butastih politikov kot jih imamo v SDS ni nikjer druge v sloveniji, skoraj raje vidim NSi na prestolu kot pa jan?o.

tako da, theBill, on bi lahko imel 2004 pripravljene VSE popravljene zakone ki jih je koalicija slabo sestavila. pa ni imel ni?. tako kot sedaj nima ni?. tako kot ni mel za ?asa referenduma o arbitra?i NI?. samo star drek me?a, zato pa tk smrdi.

OZ ?e poenostavim: Kaj me briga kaj vse je ta vlada delala 30 let nazaj, ne zanima me zakaj vse so ?e slabi njihovi ukrepi (poleg vseh o?itnih razlogov), zanima me kaj lahko ponudi? TI za to da bo bolje?

leta 2004 ni bilo prav ni?, cel kup la?i in zavajanj, pa ne samo slovenske javnosti, tudi evropske politike.

za pobruhat.

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

niti enega konkretnega predloga za sanacijo dela na ?rno nisem videl od njih, niti za re?evanje mejnega vpra?anja, vinjete kot jih je naredila SDS so bile ?isti polom... itd.

Predlogi opozicije (pa naj bodo predlogi sedanje opozicije ali opozicije iz prej?nje vlade) so itak pointless, ker jih koalicija zelo redko oziroma skoraj nikoli ne upo?teva, pa ?e so ?e tako konstruktivni. Bob ob steno.

Tudi mene moti to prina?anje starih jajc na plano, kaj mene kurac briga, kdo je kaj vedel o nastavljeni bombi pred 30 leti.

Ne vem, zakaj se Jan?a sploh ogla?a, ta vlada si jamo koplje sama in zbija svojo kredibilnost, lahko jih knedle samo tiho opazujejo, opozicija sploh ne rabi ni? delat.

Boss, in kaj bi ti rad povedal - da je imel Jan?a nek ve?ji vpliv v ?asu, ko je bil Drnov?ek premier? Malo morgen. Vpliv je imel JJ med prej?njim mandatom in pa tistih slabih 7 mesecev v Bajukovi vladi, kar je pa itak bilo kar neki. Takrat bi morali pustiti razpu??enim levi?arjem, da vodijo dr?avo do volitev. Eh ja, brezveze, va?no da se vam Pahor?ek dnevno smehlja in se nam vsem nova levi?arska smetana ala Simona Dimic, Zidar, Tov?akova, Janković, pasjejebci in podobni re?ijo v glavo.

Sami politi?ni strokovnjaki, ki informacije ?rpajo iz Mladine in Studija City, pa morda zategnjeno levi?arskega tedenskega oglasnega pamfleta Dobro Jutro :punk:

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Debata o na?i politiki je tako pomebbna kot lanski sneg....

Aja P.S. pri nas naletava...:)

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Vpliv je imel JJ med prej?njim mandatom in pa tistih slabih 7 mesecev v Bajukovi vladi, kar je pa itak bilo kar neki.

In kaj je storil velikega v prej?njem mandatu? A mu en mandat ni dovolj? ?e bi bil sposoben bi v tem mandatu naredil marsikaj in bi ga ljudje ?e enkrat volili.
Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Predlogi opozicije (pa naj bodo predlogi sedanje opozicije ali opozicije iz prej?nje vlade) so itak pointless, ker jih koalicija zelo redko oziroma skoraj nikoli ne upo?teva, pa ?e so ?e tako konstruktivni. Bob ob steno.

Tudi mene moti to prina?anje starih jajc na plano, kaj mene kurac briga, kdo je kaj vedel o nastavljeni bombi pred 30 leti.

Ne vem, zakaj se Jan?a sploh ogla?a, ta vlada si jamo koplje sama in zbija svojo kredibilnost, lahko jih knedle samo tiho opazujejo, opozicija sploh ne rabi ni? delat.

Boss, in kaj bi ti rad povedal - da je imel Jan?a nek ve?ji vpliv v ?asu, ko je bil Drnov?ek premier? Malo morgen. Vpliv je imel JJ med prej?njim mandatom in pa tistih slabih 7 mesecev v Bajukovi vladi, kar je pa itak bilo kar neki. Takrat bi morali pustiti razpu??enim levi?arjem, da vodijo dr?avo do volitev. Eh ja, brezveze, va?no da se vam Pahor?ek dnevno smehlja in se nam vsem nova levi?arska smetana ala Simona Dimic, Zidar, Tov?akova, Janković, pasjejebci in podobni re?ijo v glavo.

Sami politi?ni strokovnjaki, ki informacije ?rpajo iz Mladine in Studija City, pa morda zategnjeno levi?arskega tedenskega oglasnega pamfleta Dobro Jutro :punk:

To?no to... Nevem zakaj se jan?a sploh ogla?a. ubistvu ?e bi bil tiho pa ?akal bi u?ival ve?jo podporo kot jo s tem otro?je retardiranim obna?anjem.

Predlogi opozicije se morda ne obrestujejo direktno, so pa dober pokazatelj ljudstvu kaj imajo v rokavu ?e so izvoljeni. 10x bolj?a taktika kot odkrivanje prastarih "zarot"... Lahko re?e? temu nalo?ba. ?e bi jan?a odgovoril na malo delo s "sanacijo fiktivnih vpisov" bi ga za?el resno jemat. ?e 3 take, bi ga morda celo volil... to da prave desnice in levice nimamo je tako jasno. za pravo desnico poglejmo v US, pa smo lahko tako veseli da je jan?a najslab?e kar se lahko zgodi... pol bi pa res u?ili v ?oli scientologijo namesto darwina.

Druga?e pa, imel je mandat, 4 leta, 2 leti se je ?ohal po riti, pol leta je bla EU, pol leta je pljuval po levi?arjih ki so prej zafurali dr?avo, eno leto je pa zapufal dr?avo ter trosil dezinformacije v stilu "barosso je potrdil na?e vinjete" medtem ko se je on prek vseh tujih cajtengov ?udil kaj se jan?a pri nas gre.

mi je pa izrazoslovje ala "pasjejebci" preve? znano iz drugih forumov tak da mi je pribli?no jasen kaliber ljudi ki jih uporabljajo.. morda ni problem toliko mladina, kot branje reporterja in demokracije.. oz. da si ne drznem re?t, bojan po?ar? ?koda, do pasjejebcev je bil prav soliden post..

Pa nisem volil nikogar iz koalicije druga?e, tako da ne zagovorjam "svojih" ali "svoje" odlo?itve, ne grem pa na volitve dokler ne pride en ISKRENO levi?arski kandidat ki bo pometel to klerikalno in postkomunisti?no nesnago iz na?ih onesna?enih politi?nih vod.

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

In kaj je storil velikega v prej?njem mandatu? A mu en mandat ni dovolj? ?e bi bil sposoben bi v tem mandatu naredil marsikaj in bi ga ljudje ?e enkrat volili.

Za vse ve?je zadeve in projekte je en mandat premalo. Dva mandata zaporedna sta nekje dovolj.

Samo en primer - recimo Virant je super porihtal javno upravo. Ve? je itak brezveze pisat, ker te z 100 to?kami ?lovek nebi premaknil, pa ne samo tebe, ?e marsikoga drugega. Sindrom fijakarskega konja pa?.

Volili ga niso predvsem zaradi afere Patrija, ki jo je troj?ek tako prikladno privlekel na plan pred volitvami in mu odvzel kar nekaj glasov neodlo?enih volilcev. Me prav zanima, kak?no afero mu pripravljajo na volitvah prihodnje leto.

mi je pa izrazoslovje ala "pasjejebci" preve? znano iz drugih forumov tak da mi je pribli?no jasen kaliber ljudi ki jih uporabljajo.. morda ni problem toliko mladina, kot branje reporterja in demokracije.. oz. da si ne drznem re?t, bojan po?ar? ?koda, do pasjejebcev je bil prav soliden post...

Hja, kaj pa so drugega? Hundeficker, kot je rekel Jelin?i?ev avstrijski kolega...

Pa ne berem redno ne Reporterja ne Demokracije, tudi Po?arja preberem le ob?asno, sem pa precej kriti?en do medijev kot so Mladina, Studio City in podobna levi?arska trobila. Stalno se ukvarjajo in pljuvajo ?ez desnico, pa vseeno, ali je v vladi ali v opoziciji (podobno kot Symon), sploh nima veze, kaj oziroma kako slabo dela levica na oblasti. To je itak nacionalni ?port, ?e dobro da imamo JJ, kdo bi bil druga?e de?urni krivec.

Pa nisem volil nikogar iz koalicije druga?e, tako da ne zagovorjam "svojih" ali "svoje" odlo?itve, ne grem pa na volitve dokler ne pride en ISKRENO levi?arski kandidat ki bo pometel to klerikalno in postkomunisti?no nesnago iz na?ih onesna?enih politi?nih vod.

Tu se strinjam, pri nas sta klasi?na levica in desnica ravno obrnjeni, levica oz. postkomunisti?na nesnaga po tvoje ima ke? (tranzicija, tajkuni, spravljanje uspe?nih podjetij na kant za bogatenje posameznikov oziroma novodobne "elite" ? pa? so bili ob pravem ?asu na oblasti, da so lahko to izpeljali ? verjamem da bi bilo z desnico na oblasti podobno) , desnica pa je social demokratsko usmerjena. Narobe svet.

Brezveze razpravljat, ker so itak vsi umazani, vedo za grehe eden za drugega in se tako dr?ijo v ?ahu, polno je nekih afer, nobenemu ne doka?ejo ni?, mi pa gledamo ta cirkus in se za brezveze nekaj pregovarjamo.

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Brezveze razpravljat, ker so itak vsi umazani, vedo za grehe eden za drugega in se tako dr?ijo v ?ahu, polno je nekih afer, nobenemu ne doka?ejo ni?, mi pa gledamo ta cirkus in se za brezveze nekaj pregovarjamo.

Tukaj pa se strinjam 166%, gremo raje na pir in babe, oboje nam pobira ke?, samo vsaj nekaj mamo od tega. :D

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.