jures Napisano 11. maj, 2011 Prijavi Napisano 11. maj, 2011 Verjetno pa je narejeno tako, da je dodatno vedno potrebno... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Symon Napisano 13. maj, 2011 Prijavi Napisano 13. maj, 2011 V?eraj gledal Eurovizijo (po parih letih spet ) in je bilo kar nekaj celo poslu?ljivih pesmi. Od torka mi je naprimer ostala v spominu samo od Finska Da Da Dam by Paradise Oskar. V?eraj pa je bilo kar nekaj posre?enih in dobrih nastopov naprimer Dino Merlin je bil dober, un Makedonec s svojo Rusinjo, Estonka je bila dost simpati?na... V glavnem edino I love Belarus mi je malo ?koda, da niso ?li naprej ker mi je komad takoj padel v uho. Aja pa Irski komad in unadva antipati?na dvoj?ka pa res ne razumem oziroma mi ne sede. Citiraj
Allyssa Napisano 18. maj, 2011 Prijavi Napisano 18. maj, 2011 http://cekin.si/clanek/za_dom_in_druzino/d...onec-sveta.html Uf,..letos je blo pa po 24kur sode? ?e vsaj 5x konc sveta,.. Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
jures Napisano 19. maj, 2011 Prijavi Napisano 19. maj, 2011 dinar sveta vladar...http://24ur.com/novice/crna-kronika/v-mari...ja-denarja.html Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mazdaman Napisano 19. maj, 2011 Prijavi Napisano 19. maj, 2011 "razbarvala kurilno olje".. ... Jaz bi pa rad vedel kako se to naredi.... Preprosto in enostavno. najprej v kurilno olje vlije? ?vepleno kislino in se me?a toliko ?asa dokler barva ne izgine. nato kislino nevtralizira? z ?ivim apnom. in to je to. recept za take stvari vedo ?e osnovno?olci pri uri kemije. A je kdo ?e probal? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
jures Napisano 19. maj, 2011 Prijavi Napisano 19. maj, 2011 "razbarvala kurilno olje".. ... Jaz bi pa rad vedel kako se to naredi.... Preprosto in enostavno. najprej v kurilno olje vlije? ?vepleno kislino in se me?a toliko ?asa dokler barva ne izgine. nato kislino nevtralizira? z ?ivim apnom. in to je to. recept za take stvari vedo ?e osnovno?olci pri uri kemije. A je kdo ?e probal? Ampak kadi pa ?e vedno? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
madmax Napisano 19. maj, 2011 Prijavi Napisano 19. maj, 2011 Ampak kadi pa ?e vedno? ah dej no pa si ?e probal da ve?? Ti zagotavljam da ne kadi ?isto ni? bolj....dva dni nazaj je z polnim tankom "?lahtnega" ?kodilak opravil tehni?ni B/P (tudi meritve plinov).....?e ga pa zahodi? na polno pa vsak dizel pokadi Citiraj
mazdaman Napisano 19. maj, 2011 Prijavi Napisano 19. maj, 2011 Danes so v MB ?e na desetih bankomatih na?li snemalne naprave!!!!!!!!! Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
jures Napisano 19. maj, 2011 Prijavi Napisano 19. maj, 2011 ah dej no pa si ?e probal da ve?? Ti zagotavljam da ne kadi ?isto ni? bolj....dva dni nazaj je z polnim tankom "?lahtnega" ?kodilak opravil tehni?ni B/P (tudi meritve plinov).....?e ga pa zahodi? na polno pa vsak dizel pokadi Ok verjamem, o?itno je to navaden sindrom Golf II in III P.S. A ti jutri dela?, mam kar neki robe za prikolco - te okna ki so pri?la.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 19. maj, 2011 Prijavi Napisano 19. maj, 2011 Ok verjamem, o?itno je to navaden sindrom Golf II in III P.S. A ti jutri dela?, mam kar neki robe za prikolco - te okna ki so pri?la.... Aha ?ibate na morje, js na?o ?e masiram, k bi tud ?ou dol v soboto popoldne, do ndele vsaj. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mazdaman Napisano 19. maj, 2011 Prijavi Napisano 19. maj, 2011 Aha ?ibate na morje, js na?o ?e masiram, k bi tud ?ou dol v soboto popoldne, do ndele vsaj. Zgleda da napa?nem koncu masira? ?e rezultata Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
jures Napisano 19. maj, 2011 Prijavi Napisano 19. maj, 2011 Aha ?ibate na morje, js na?o ?e masiram, k bi tud ?ou dol v soboto popoldne, do ndele vsaj. Jaz tud mojo da v Nedeljo dobim dovolilnico za Cjele Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
madmax Napisano 19. maj, 2011 Prijavi Napisano 19. maj, 2011 P.S. A ti jutri dela?, mam kar neki robe za prikolco - te okna ki so pri?la.... danes no?na....?e ti uspe do jutri do 07.00? Pokli?i prej Citiraj
Z M A J Napisano 19. maj, 2011 Prijavi Napisano 19. maj, 2011 Danes so v MB ?e na desetih bankomatih na?li snemalne naprave!!!!!!!!! Garant fakin Romuni, z ukradenimi angle?kimi karticami (od angle?kih bank), mel sem z njimi opravka pred leti, ko smo jih zasli?eval - Preiskovalni oddelek! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
tauko Napisano 19. maj, 2011 Prijavi Napisano 19. maj, 2011 Dokler se v na?ih koncih ne bo to po?elo, me nima kaj skrbet Citiraj
Gustav Napisano 19. maj, 2011 Prijavi Napisano 19. maj, 2011 Garant fakin Romuni, z ukradenimi angle?kimi karticami (od angle?kih bank), mel sem z njimi opravka pred leti, ko smo jih zasli?eval - Preiskovalni oddelek! Za take so sam batine, ni? druzga - dpbra ekipa na izmeni v arestu in izmenoma batine celo no?. Drhal nemarna. Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
Z M A J Napisano 20. maj, 2011 Prijavi Napisano 20. maj, 2011 Podeljevanje "padavin" bi lahko celo vzeli kot trening, za vzdr?evanje kondicije, torej pazniki ne bi rabili hodit na nobeno rekreacijo, bi bili totalno fit! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 23. maj, 2011 Prijavi Napisano 23. maj, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=_b1lhOMsntg...embedded#at=146Kot mulc sem pa ?e jaz gledal tega od?tekanca Pa ?e en ve?ji RIPhttp://web.vecer.com/portali/vecer/v1/defa...011052205648234 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Gustav Napisano 23. maj, 2011 Prijavi Napisano 23. maj, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=_b1lhOMsntg...embedded#at=146Kot mulc sem pa ?e jaz gledal tega od?tekanca N? ne re?em, vse v imenu showa, ampak tle ni niti en udarec pravi. Sami fejki. Sam je pa palilo, ne glede na vse. Podeljevanje "padavin" bi lahko celo vzeli kot trening, za vzdr?evanje kondicije, torej pazniki ne bi rabili hodit na nobeno rekreacijo, bi bili totalno fit! Ti iz prve roke povem, da so za??iteni kot ko?evski medvedi in bog oz upravnik ti je dal hitro knji?ico, ?e si se koga preve? dotaknil. Katastrofa. Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
jures Napisano 23. maj, 2011 Prijavi Napisano 23. maj, 2011 N? ne re?em, vse v imenu showa, ampak tle ni niti en udarec pravi. Sami fejki. Sam je pa palilo, ne glede na vse. Itak se James Bond je bolj realen. Je pa show...to so bli cajti ko si poleg rtv imel same se koper capodisteia, wwf, magnum, dario divachi musko in smogovce Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Gustav Napisano 23. maj, 2011 Prijavi Napisano 23. maj, 2011 Itak se James Bond je bolj realen. Je pa show...to so bli cajti ko si poleg rtv imel same se koper capodisteia, wwf, magnum, dario divachi musko in smogovce hehe, tud moji cajti so bli to, ja. Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
Boss Napisano 23. maj, 2011 Prijavi Napisano 23. maj, 2011 Moji tud ... smrk, me kr nostalgija daje po takratni ko?arki NBA s fenomenalnim Danom Petersonom kot komentatorjem, ki je s tisto ameri?ko italijan??ino bil ?isti zakon. Na igri??u pa legende kot so Magic, Bird, Jabbar itd. Citiraj
jures Napisano 24. maj, 2011 Prijavi Napisano 24. maj, 2011 Moji tud ... smrk, me kr nostalgija daje po takratni ko?arki NBA s fenomenalnim Danom Petersonom kot komentatorjem, ki je s tisto ameri?ko italijan??ino bil ?isti zakon. Na igri??u pa legende kot so Magic, Bird, Jabbar itd. gres na trote? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Sishi Napisano 24. maj, 2011 Prijavi Napisano 24. maj, 2011 ... Na igri??u pa legende kot so Magic, Bird, Jabbar itd. ...Isiah Thomas...(Detroit Pistons 2X prvaki) Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Ploki Napisano 24. maj, 2011 Prijavi Napisano 24. maj, 2011 ...Isiah Thomas...(Detroit Pistons 2X prvaki) hakeem olajuwon houston rockets. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.