Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Sedaj ima v pacu Kitajce in ne more vse naenkrat obdelat! Mi bi morali zdaj bojkotirat Ameriško robo kolikor se le da in bi kmalu spoznal, da nima prav kar počne! Jaz sem za ničelne carine kot jih predlaga EU kar bi pomenilo pocenitev vseh izdelkov in dobrin....
-
A vseeno so najbogatejši lastniki multinacionalk največ izgubili, ker imajo pač največ.....
-
Mogoče so za 2025 modele zrihtali kvaliteto. Upam. Orbeo moram pohvalit. Ene pikice ali rajsice ni videt, 3 leta star.
-
Vidim, da vas je na forumu kar nekaj kolesarjev (da ne bomo samo o avtih😁) in ker je imel Chuck Norris pred kratkim rojstni dan (85.), še malo njemu v čast, da se mu ne bomo zamerili. Ena kolesarska: Chuck Norris je nekoč zmagal na dirki Tour de France - s sobnim kolesom. In če koga zanima, ne vem če je še naprodaj: Slovenec prodaja bivši avto Chucka Norrisa OLD.DELO.SI Slovenec prodaja bivši avto Chucka Norrisa
-
Imam občutek, da so bogati v zadnjih dneh ogromno zaslužili. Še jaz bi zaslužil, če bi 1 uro prej vedel, kaj bo bleknil predsednik ZDA. Ne verjamem, da Musk ne bi vedel in se pravočasno pravilno obrnil ...
-