Z M A J Napisano 20. avgust, 2011 Prijavi Napisano 20. avgust, 2011 @Boss, kokr vem je ?rtOMIR, se pravi sovra?tvo in mir al kako bi se reklo, vse v enem! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 20. avgust, 2011 Prijavi Napisano 20. avgust, 2011 @Boss, kokr vem je ?rtOMIR, se pravi sovra?tvo in mir al kako bi se reklo, vse v enem! V bistvu sovra?i mir Druga? pa ?rt pomeni tudi v starem jeziku hudi?a. Ja vem, da ljudje dajejo raznorazna imena ampak, ?e si vsaj malo brihten si vsaj pogleda? izvor in pomen imena - v kon?ni fazi to ni samo odlo?itev za 5minut ampak za otrokovo celo ?ivljenje oziroma vsaj do 18 leta, ko si ga lahko zamenja. prvemu otroku bo ime CRTta drugemu LCDtretji bo LEDzadnji pa OLED upam da ta prvi ne bo sel v tujino....noben ne bo znal izgovort a ?e bo pa pun?ka bo pa plazma? :ne vem: Citiraj
jures Napisano 20. avgust, 2011 Prijavi Napisano 20. avgust, 2011 V bistvu sovra?i mir Druga? pa ?rt pomeni tudi v starem jeziku hudi?a. Ja vem, da ljudje dajejo raznorazna imena ampak, ?e si vsaj malo brihten si vsaj pogleda? izvor in pomen imena - v kon?ni fazi to ni samo odlo?itev za 5minut ampak za otrokovo celo ?ivljenje oziroma vsaj do 18 leta, ko si ga lahko zamenja.a ?e bo pa pun?ka bo pa plazma? :ne vem: Optika Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Alex Napisano 21. avgust, 2011 Prijavi Napisano 21. avgust, 2011 Mislim,da v tem primeru z imenom mo?no pretiravajo vsi.Tudi,?e bi mu dala ime Pinko Palinko ali pa Jo?e ali pa Mijo,bi tisti,ki ga ne marajo,imeli kaj za povedati. Citiraj
iceman22 Napisano 23. avgust, 2011 Prijavi Napisano 23. avgust, 2011 nc vec dirkanja,nc vec velikih hitrosti slovenija je pac postala lacna in kasira na vseh koncih.. http://24ur.com/novice/slovenija/policija-...ov.html#comment Citiraj www.trziskisladoled.si
Gustav Napisano 23. avgust, 2011 Prijavi Napisano 23. avgust, 2011 nc vec dirkanja,nc vec velikih hitrosti slovenija je pac postala lacna in kasira na vseh koncih..http://24ur.com/novice/slovenija/policija-...ov.html#comment Ves ta avto lobi je eno samo licemerstvo brez primere. Avti gredo 200 in ve?, omejitev je 130. Halo? Pa ne mi pisat v Nem?iji pa lahko, ker avti so homologirani za slo. Seveda pa noben nima jajc stopiti lobiju na prste, ker je enostavno premo?an. Avtomatsko bi s tem padla poraba in prodaja goriva, ve?ja bi bila varnost, policaji neb mel dela. Pa nikakor ne zagovarjam tega ker bi zelo trpel pri 130, je pa to ?ista resnica. Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
YavarYe X6V6 Napisano 25. avgust, 2011 Prijavi Napisano 25. avgust, 2011 nc vec dirkanja,nc vec velikih hitrosti slovenija je pac postala lacna in kasira na vseh koncih..http://24ur.com/novice/slovenija/policija-...ov.html#comment Qurba tole morm probat, je mal ven iz mojega kota, bom pa eno glavo malo v luft obrnu. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
iceman22 Napisano 25. avgust, 2011 Prijavi Napisano 25. avgust, 2011 Qurba tole morm probat, je mal ven iz mojega kota, bom pa eno glavo malo v luft obrnu. sm zravn. rad bi enkrat vidu kako se ta tvoja MPS-ka pelje. Citiraj www.trziskisladoled.si
YavarYe X6V6 Napisano 25. avgust, 2011 Prijavi Napisano 25. avgust, 2011 sm zravn. rad bi enkrat vidu kako se ta tvoja MPS-ka pelje. Ni fora v avtu, ampak nekaj gadgetih ki so na avtu. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
iceman22 Napisano 25. avgust, 2011 Prijavi Napisano 25. avgust, 2011 Ni fora v avtu, ampak nekaj gadgetih ki so na avtu. no to bi tudi rad vidu. Citiraj www.trziskisladoled.si
YavarYe X6V6 Napisano 25. avgust, 2011 Prijavi Napisano 25. avgust, 2011 Na?a rata kr bleda ko se zadeva oglasi. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Hazzard20 Napisano 25. avgust, 2011 Prijavi Napisano 25. avgust, 2011 Mazda 6 MPS Tega bi pa takoj kupu Citiraj
iceman22 Napisano 25. avgust, 2011 Prijavi Napisano 25. avgust, 2011 Mazda 6 MPS Tega bi pa takoj kupu ti lahko kr sanjas..sj taka se sploh ne prodaja in vrjetn nove MPS nikoli ne bo... Citiraj www.trziskisladoled.si
YavarYe X6V6 Napisano 25. avgust, 2011 Prijavi Napisano 25. avgust, 2011 Nekam mili podatki glede da je 2,5 motor. BTW, bom krepko ?ez, samo domov moram prit, mam eno novo igra?ko za sprobat Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Hazzard20 Napisano 25. avgust, 2011 Prijavi Napisano 25. avgust, 2011 ti lahko kr sanjas..sj taka se sploh ne prodaja in vrjetn nove MPS nikoli ne bo... Vem da se ne prodaja. Super sanje so pa turbo gnani V6 motor v moji trenutni mazdi Citiraj
Gustav Napisano 26. avgust, 2011 Prijavi Napisano 26. avgust, 2011 Mazda 6 MPS Tega bi pa takoj kupu Po ?e poznani mazdii folklori verjetno s full podhranjenimi treso?imi diski Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
jures Napisano 26. avgust, 2011 Prijavi Napisano 26. avgust, 2011 Na?a rata kr bleda ko se zadeva oglasi. O katerih pripomockih je sedaj govora? Na morju smo omenjali oboje... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 27. avgust, 2011 Prijavi Napisano 27. avgust, 2011 Ah ene anti ?rne ?katlice spredaj na avtu. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 27. avgust, 2011 Prijavi Napisano 27. avgust, 2011 Lejga zlomka http://24ur.com/novice/crna-kronika/z-avto...zavni-zbor.html Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 31. avgust, 2011 Prijavi Napisano 31. avgust, 2011 Spet je adria na tapeti, katera bo dobila nov denar za managerje (in ne za re?itev situacije), in zopet je tudi adria pri meni na tapeti isti pogoji za pariz 3-6.10 Air france, ki leti na normalen terminal 2 zjutraj 180? Adria, ki leti na satelit 1 247? - vendar ni izbire v cetrtek nazaj ob 12:00 ne morem zato izberem popoldanski let preko frankfurta 435? easyjet ki leti na Orly (?e bli?je pisarni) 58? vendar ni leta v pon le v torek... Torej kako naj izberem adrijo, ki se kljub konkurenci ne zmiga, ampak z navitimi cenami ?aka odre?itev? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 31. avgust, 2011 Prijavi Napisano 31. avgust, 2011 Ah, tale AA, mislim da ?al nima pogojev da pre?ivi na trgu! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Alex Napisano 31. avgust, 2011 Prijavi Napisano 31. avgust, 2011 Ah, tale AA, mislim da ?al nima pogojev da pre?ivi na trgu! Ima pa pogoje,da jofilamo z denarjem do onemoglosti. Citiraj
mazdaman Napisano 1. september, 2011 Prijavi Napisano 1. september, 2011 Ah, tale AA, mislim da ?al nima pogojev da pre?ivi na trgu! Bo ji bor?i k?eft zrihtal Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Z M A J Napisano 1. september, 2011 Prijavi Napisano 1. september, 2011 Bo ji bor?i k?eft zrihtal A bojo u Libijo letel, k (nekdanjemu) frendu? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
theBill Napisano 1. september, 2011 Prijavi Napisano 1. september, 2011 A bojo u Libijo letel, k (nekdanjemu) frendu? Zoki bo dol letu ja, fehtat novo oblast za ke? da dokon?a Sto?ice, zdej ko je kamelji samodr?ec odletu ko knof od gat Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.