Skoči na vsebino

Aktualni dogodki!

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

A je fajn, ?e se nekdo spusti na vajin nivo a? :jupiii: A ?e kaj politi?no nekorektnega vr?em, da ne bosta samo vidva provokatorja? :punk:

ti si zacel, jaz sem ti sam odgovoru. Lahko pa si vesel, da ni blo na kakem srecanju, jaz bi ti vrgu politicno nekorekten samar :punk:

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

ti si zacel, jaz sem ti sam odgovoru. Lahko pa si vesel, da ni blo na kakem srecanju, jaz bi ti vrgu politicno nekorekten samar :punk:

Evo, tipi?ni desni?ar si, prosto po Plokiju... :hudicek::hohoho:

Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.

Napisano

Bu?mani, radi se mejte! :cheers:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Je ?e v redu, hoho (da se ne bomo preve? razne?li, hehe)! :party0035:

Napisano

Mislim da me ne bo na to sre?anje! :harhar::P

Napisano

Sej ?lovk ne ve bi crknu od smeha al enostavno vlo?il bruhkota, ko tole bere. :ne vem:

Ja mater a nimate n? bl pametnga za po?et, pejte si ti??at prste v rit, al pa si po nesre? priprite kak organ med vrata, sam ne se pol ?e s tem hvalit, ok kdor bo kako blondinko pripognil in ji kaj nabil v kako odprtino(temu namnjeno) to je dobrodo?lo. :D

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Pederstvo je o?itno v vzponu. Namesto da bi ganjali dekline si medsebojno ponujajo "na?ajfane" prste z smrde?o destinacijo :D

Napisano

Popravljam simona vem da bi popolnoma druga?e komunicirala. B)

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

PREPUCAVANJA vas vabijo, pa tam o?e?ite kokr vam du?a da in tipkovnica dopu??a. S tem namenom je Rendy odprtl tisto temo! :notworth:

Napisano

Ojoj,..ne sam komedije v slu?bi,..?e na forumu jih pol ?lovk bere,.. :jupiii:

Ni fer, brez mene so za?el se zafrkavat - matr preobilica dela pol pa zaradi tega zamudim zabavo. :(

33112_1.png

Napisano

Ni fer, brez mene so za?el se zafrkavat - matr preobilica dela pol pa zaradi tega zamudim zabavo. :(

Dizla? ti?ina..... :danzoman:

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

?ak sej se niso zarad diesla udarili... al sem tud to zamudu. Neki vidim, da je v zvezi s plinom ampak diesel je lepo skrit v ozadju. :hudicek:

33112_1.png

Napisano

Dobili smo novo vlado, ?e je kdo opazil? :danzoman::bravo:

?elim jim modrih odlo?itev in pa da se dr?avo popelje v pravo smer! :danzoman::bravo:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Tega kukija sploh nisem želel načeti, ker če damo še to zraven ... ma ni da ni. Samo denarju je treba sledit ni druge pa se vidi vsa pritlehnost tako imenovanih "dobrih fantov".
    • So 225/40/18, cena je bila cca 125 po gumi.... 👍
    • Tudi tu so kot lastniki glavni akterji židje, tudi zato mora trajat. Brez pogajanj!   Orožarska industrija si mane roke: tečaj delnic Rheinmetalla se je letos podvojil WWW.RTVSLO.SI Evropske borze po Trumpovi zmagi izgubljajo. Indeks STOXX 600 je v torek pristal najnižje v zadnjih treh mesecih. Dodatno je razpoloženje...  
    • Pa ro je dejstvo, ampak a veš da najbolj brezbrižni so navadno tudi najbolj arogantni. takih je največ med premožnimi. Ta bo kljub dodatnim 20 centom zmečkal pločevinko in jo fuknil iz avta, ker se mu jebe za kavcijo. In nismo naredili nič, oziroma kontra efekt, ker si bo arogantnež mislil, da naj to kar kak revež pobere za njim.   Kdo od vas tukaj si upa stavit, da bodo kavcije izboljšale trenutno stanje z reciklažo. Jaz si in istočasno si upam stavit, da naredimo veliko več, če na bolj obljudenih destinacijah kot so recimo igrišča, športni objekti, parki, raznorazne destinacije, kjer se zbira več ljudi postavimo še kakšen namenski koš za reciklažo več. Se pravi ne samo nekega univerzalnega kamor leti vse, ampak takega, da se da ločevat tudi tam.   Tako bo več ustreznih odpadkov priromalo nazaj v reciklažo. Bistveno več kot si mislimo.   Osebno sem si izračunal glede na mojo porabo plastike in pločevink, da bi v primeru 20 centne kavcije me to prišlo 8€ na mesec. Po pravici povedano , mi zajebancija ni vredna tega denarja, tako da bom še vedno delal kot zdaj in odlagal v rumeni kontejner. Lahko pa 1x mesečno za teh 8€ nekdo pride do mene pa mu dam vso embalažo in naj si jo sam vnovči, če želi.
    • Drži, ampak ne s pučem temveč z volitvami. Problem z oblastjo je vedno v tem, da dokler se ljudje ne pojavijo na ulicah, ne reagirajo oziroma se delajo da so gluhi in slepi. Ampak spet - protesti morajo bit smiselni, ne pa v stilu hočemo jurja penzije ampak, da je recimo dovolj nesorazmernih ukrepov in maltretiranja ljudstva. Verjetno so to Štajerci doživeli ob tistih radarjih zato taki protesti.
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ni prijavljenih registriranih uporabnikov
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.