mazdaman Napisano 24. oktober, 2012 Prijavi Napisano 24. oktober, 2012 http://www.24ur.com/v-kopru-nastaja-avtomobil-na-vodo.html iz 1,2kW elektrike in s pomo?jo 1L vode je dobil 23000kW (23000000W)? lahko re?em samo kake bule, da glava pe?e ima kdo telefonsko od onih iz KP jaz sem se zajebo pa dal plin noter namesto da bi ?el na toto zadevo bi lahko ?e hi?o zraven grel Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
jures Napisano 24. oktober, 2012 Prijavi Napisano 24. oktober, 2012 Na tudi Tomos je obupal nad Slovenijo.... lahko re?em samo kake bule, da glava pe?e ima kdo telefonsko od onih iz KP jaz sem se zajebo pa dal plin noter namesto da bi ?el na toto zadevo bi lahko ?e hi?o zraven grel Po moje ce jaz webasto predelam da se segreta hladilna voda mesa z nafto, naredim se powerbox ob enem Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Mraušk Mčk Napisano 24. oktober, 2012 Prijavi Napisano 24. oktober, 2012 Ej ne se zajeb... Dejansko je po fizikalnih zakonih povsem izvedljivo to, da z 1,2kW mo?no napravo za elektrolizo pridelamo vodik in kisik ki potem v neki drugi napravi lahko oddaja mo? 23 000kW. Aja, energija je pa ?ist ena druga pesem Saj fantje nastopajo?i v prispevku to zagotovo vedo (?eprav se delajo da ne), ampak ko bodo to spoznanje osvojili glupi novinarji, potem ne bodo v vsaj enem do slo medijev na vsake 14 dni objavljene take neumnosti. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Boss Napisano 25. oktober, 2012 Prijavi Napisano 25. oktober, 2012 Hehe lepa s strani Zver-a na soo?enju: Zver: Najprej me Kangler podpre pol pa nastavi radarje. Citiraj
Symon Napisano 26. oktober, 2012 Prijavi Napisano 26. oktober, 2012 Hehe lepa s strani Zver-a na soo?enju: Zver: Najprej me Kangler podpre pol pa nastavi radarje. To sem pa ?e jaz ujel. Pa to da ima T?rk pri konkurentoma rad vztrajnost. Citiraj
jures Napisano 26. oktober, 2012 Prijavi Napisano 26. oktober, 2012 Minhen -11 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 26. oktober, 2012 Prijavi Napisano 26. oktober, 2012 Here we go....razprodaja - mogo?e nas tujci re?ijo, tako kot na Hrva?kemhttp://kr-og.sta.si/2012/10/vlada-se-razvi...u-za-avtoceste/ verjetno tudi razlog, da se cestninske ne podirajo, samo adaptirajo... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 26. oktober, 2012 Prijavi Napisano 26. oktober, 2012 Here we go....razprodaja - mogo?e nas tujci re?ijo, tako kot na Hrva?kemhttp://kr-og.sta.si/2012/10/vlada-se-razvi...u-za-avtoceste/ Sej vem da se heca? - ?e to dobi v roke koncesionar bodo AC-ji tako dragi, da se jih ve?ina doma?inov ne bo mogla privo??it, tako kot na Hrva?kem. Citiraj
Boss Napisano 26. oktober, 2012 Prijavi Napisano 26. oktober, 2012 To sem pa ?e jaz ujel. Pa to da ima T?rk pri konkurentoma rad vztrajnost. Ta je bla tud lepa - sicer malo pod pasom ampak poanto smo pa dojeli. Moram pa re?t, da so bli kr zabavni ... Pahor je dobro stisnil Zvera v kot, Turk je pa ?isti diplomat. Se pa Zveru vidi, kako je odvisen od Majerja in tudi z besedico si ni upal mimo njega it - to ga bo neslo. Pahorja pa bo neslo to, da zna v besedah biti odlo?en v dejanjih pa ne. Ker pa smo zadnje ?ase tako polni var?evalnih ukrepov bi bilo tudi od nas volilcev najbolj prav, da podalj?amo mandat trenutnemu predsedniku ?e v prvem krogu pa pri?paramo stro?ke drugega kroga, kjer bo itak dobu ne glede kdo bo protikandidat. Citiraj
g.Wankel Napisano 26. oktober, 2012 Prijavi Napisano 26. oktober, 2012 Sej vem da se heca? - ?e to dobi v roke koncesionar bodo AC-ji tako dragi, da se jih ve?ina doma?inov ne bo mogla privo??it, tako kot na Hrva?kem. Ja, bomo pla?ali vinjete + uporabnino koncesionarja Sej je lepo, ampak 10 ali ve? let prepozno vse skupi... Citiraj
Boss Napisano 26. oktober, 2012 Prijavi Napisano 26. oktober, 2012 Zanimivo kako je Pe?e vedal to?no to kar se bo dogajalo 5 let kasneje. Nostradamus II. http://www.genspot.com/video-33805/saso-pe...nezu-jansi.aspx Citiraj
Z M A J Napisano 27. oktober, 2012 Prijavi Napisano 27. oktober, 2012 Zmagaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 28. oktober, 2012 Prijavi Napisano 28. oktober, 2012 Ta prav cajt sem jo preobul, zdaj bo pa panika na servisih Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
MazdaBoy Napisano 28. oktober, 2012 Prijavi Napisano 28. oktober, 2012 Sneg gre, glej zunaj sneg gre...... Citiraj
Baby Viper Napisano 28. oktober, 2012 Prijavi Napisano 28. oktober, 2012 Mal prehiteva kr nj se vrne ?ez kak?en mesec.. Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Boss Napisano 2. november, 2012 Prijavi Napisano 2. november, 2012 Bomba v Velenju V bistvu imajo Velenj?ani sre?o - spet naj na pomo? pokli?ejo tista dva superheroja, ki kontrolirata bicikliste s kolesi za dva jurja sem pa tja in s torbami, ki jih v bistvu ne rabijo, ?e imajo kolo in gledata, ?e se je kdo za?vicu, fuŁ ... pa ?e je imel v torbi kaj trdega, ro?ne bombe pa take fore... Citiraj
Deeyan Napisano 2. november, 2012 Prijavi Napisano 2. november, 2012 Bomba v Velenju V bistvu imajo Velenj?ani sre?o - spet naj na pomo? pokli?ejo tista dva superheroja, ki kontrolirata bicikliste s kolesi za dva jurja sem pa tja in s torbami, ki jih v bistvu ne rabijo, ?e imajo kolo in gledata, ?e se je kdo za?vicu, fuŁ ... pa ?e je imel v torbi kaj trdega, ro?ne bombe pa take fore... jebem jim sunac, da nebojo kdaj kake take bombe nardil, da bo ?e Polzelo odnesl Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 2. november, 2012 Prijavi Napisano 2. november, 2012 Pa bom res moral mojo nem??ino malo potrenirat; http://www.kamnican.si/bo-obcina-kamnik-km...ila-z-avstrijo/ Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 2. november, 2012 Prijavi Napisano 2. november, 2012 Pa bom res moral mojo nem??ino malo potrenirat; http://www.kamnican.si/bo-obcina-kamnik-km...ila-z-avstrijo/ pol loh za maloobmejno prosi? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Symon Napisano 2. november, 2012 Prijavi Napisano 2. november, 2012 Saj mi v firmi bomo pa mogli trenirati nem??ino ker nas bojo verjetno avstrijci kupili. Samo tole v Kamniku bi pa naredili hecen pas, naj vsaj sto metrov ?irok pas naredijo da bo vsaj izgledalo. Vsaj nekaj se dogaja v Morav?ah pa magar da oropajo banko. Drugi?, po prvem ropu so vse zaprli, zablindirali, dodali varnostnika (nekaj ?asa, zdaj jih ni bilo ve?). Prejle pa na podstre?ju sli?im zavijanje siren in uleti sestra da so banko oropali, zazvoni mobitel pa mami oz Morav? isto live streaming mela, da so ravno oropali banko. Citiraj
jures Napisano 2. november, 2012 Prijavi Napisano 2. november, 2012 Saj mi v firmi bomo pa mogli trenirati nem??ino ker nas bojo verjetno avstrijci kupili. Samo tole v Kamniku bi pa naredili hecen pas, naj vsaj sto metrov ?irok pas naredijo da bo vsaj izgledalo. Vsaj nekaj se dogaja v Morav?ah pa magar da oropajo banko. Drugi?, po prvem ropu so vse zaprli, zablindirali, dodali varnostnika (nekaj ?asa, zdaj jih ni bilo ve?). Prejle pa na podstre?ju sli?im zavijanje siren in uleti sestra da so banko oropali, zazvoni mobitel pa mami oz Morav? isto live streaming mela, da so ravno oropali banko. (Kamink) Steinik Symon kaj ti bo pol facebook, ?e ma? big brother familijo Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
canyon Napisano 2. november, 2012 Prijavi Napisano 2. november, 2012 Vsaj nekaj se dogaja v Morav?ah pa magar da oropajo banko. Drugi?, po prvem ropu so vse zaprli, zablindirali, dodali varnostnika (nekaj ?asa, zdaj jih ni bilo ve?). Prejle pa na podstre?ju sli?im zavijanje siren in uleti sestra da so banko oropali, zazvoni mobitel pa mami oz Morav? isto live streaming mela, da so ravno oropali banko. jao pa lih tkrt k se kej zanimiuga dogaja v morav?ah mene ni v va?ih koncih ... je pa res da je blo zadne ?ase ?e use skup bl doug?s, nikjer nobenga ve? nikjer n? dogajal razdn dele spet mal pr jurk sam toj pa tud to ... Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Mraušk Mčk Napisano 3. november, 2012 Prijavi Napisano 3. november, 2012 Samo tole v Kamniku bi pa naredili hecen pas, naj vsaj sto metrov ?irok pas naredijo da bo vsaj izgledalo. Vsaj nekaj se dogaja v Morav?ah pa magar da oropajo banko.Moramo tud mi preu?it mo?nost, da potegnemo en pas od Morav? do Kon?ka pa da mejimo s ?tajerci. Bo kohezijskega cvenka na pretek. Mater jim, a tist neki evrov pod minimalcem jim je blo pa te?ko pla?evat za varnostnika da so ga skenslal? Upam da v Morav?ah niso kaj z mojga ra?una ukradl. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Symon Napisano 3. november, 2012 Prijavi Napisano 3. november, 2012 Mater jim, a tist neki evrov pod minimalcem jim je blo pa te?ko pla?evat za varnostnika da so ga skenslal? Upam da v Morav?ah niso kaj z mojga ra?una ukradl. Ja saj kaj dosti niso mogli odnest glede na to, da ?e ho?e? dvigniti ve?jo vsoto rabi? povedati ?e par dni prej. Citiraj
Z M A J Napisano 5. november, 2012 Prijavi Napisano 5. november, 2012 Totalna pizdarija po SLO; http://www.24ur.com/novice/slovenija/obiln...odjemalcev.html Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.