Zmaj, ti imaš neprimerljivo več izkušenj z Menino, tako da jaz kakšnega hudo pametnega nasveta ne morem dati. Tamkajšnje makadamske poti so krasne tudi za adrenalinsko manj odvisne kolesarje. Gor sem videl tudi ljudi z gravel bicikli, pa upokojenke z električnimi...
Na bicikel se nisem usedel že od decembrskega prevračanja. Rama me že vedno lepo heca. Sem pa ravno včeraj kupil novo čelado, povsem identično tisti, ki sem jo polomil.
Sem vas pa jaz mislil povabit tudi na Menino, na eno krožno turo (se moram še posvetovat s kolegom Menincem: Moravškim Mačkom), da bi recimo štartali na Črnivcu, pa gor čez Šmiklavž in do doma na menini, potem pa spust preko Bibe planine in povratek preko Polane nazaj na Črnivec. Večino časa makadam, ampak s treking biciklom ponavadi nisem imel težav, nisem pa nek ŠTOR
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.