Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Da ne odpiram nove teme...   Me danes sin, osnovnošolec, vpraša: - "Kdo so intelektualci?"   Se začnem praskat po glavi, mu začnem razlagat in mu hočem dati kakšen primer. Pa se mi je ustavilo. Golob to ni. Mesec tudi ne  Janša tudi ne. Ma od Slovenskih politikov pravzaprav nihče... Ma tudi Amerika s Trumpom in Muskom ni neka cvetka... Tudi ruski Putin mi ne deluje ravno kot neki intelektualec... In Wonder Lajdra tudi ni neka intelektualka... In na koncu od 8 milijard ljudi nimam ideje, koga bi sinu "pokazal" kot primer intelektualca...   Ima kdo kakšen predlog?
    • Zanimivo da moj, AT ni ne prepočasen, pa točno ve kdaj menjati. Pa ga vozim že 7 let brez enega problema,..nevem na keterem drevesu rasejo te vaše informacije. Aja opa olja tudi še nisem menjal ker bi se "zatikal" tako kot ste nekateri morali narediti na vašem M-menjalniku 😛
    • Jaz sem že cca 30 različnih znamk-avtov vozil in tudi vem, da ni od M. najnajboljši ročni menjalnik je pa med prvimi 3.sigurno.Problem je to, da je avtomatski s 6 brzinami prepočasen in ob preganjanju ne ve v katero bi dal, tako pač je.....  Za ležerno vožnjo po Ameriških mestih cestah je pa super, ker se lahko vmes šminkaš, ješ, kafe piješ in še kaj.... 
    • Bravo.... 😂🤣🫣😉
    • Ne motor, kateri menjalnik izbrati? Odgovor je jasen! AVTO-MAGAZIN.METROPOLITAN.SI Le nekaj mesecev po zadnjem preizkusu CX-30 s »starim« motorjem Skyactiv X sem...  
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.