Jest Napisano 3. maj, 2016 Prijavi Napisano 3. maj, 2016 No glede na to, da ?e tako potro?en elektri?ni avto zdr?i 100km, mislim, da bi zadostoval za ve?ino ljudi, za do slu?be. Konkretno, vsi v okolici ve?jih mest bi lahko imeli pri hi?i en avto na ?trom. Govorimo za dru?ine, ko nekdo hodi z elektri?nim v slu?bo, drug avto pa je klasi?en bencinar/dizel karavan, za tiste enkrat na leto na morje, oziroma pa? dalj?e poti. Samo cene jim morajo ?e malo zni?ati. Je pa res, da vpra?anje kako bo potem s ceno elektrike, mogo?e nam bojo namontirali poseben ?tevec za filanje avta (ne bi me presenetilo pa?).Vsaj TE? bi mogo?e po?asi delal s plusom. Zoe ima deklariranih preko 200 km z enim polnjenjem. Pri meni cez vikend ni nikoli kazal vec kot 140 km dosega... tudi ko je bil cisto poln ... Pa kamorkoli gres da je vec kot 30 km v eno smer... ze isces, kje se bos lahko prikljucil ... Ce bi tile malcki bili s takimi baterijami, da ima vsaj ene 300 km realnega dosega, da ni potrebno ravno stalno iskati vticnice, bi bilo ze za razmislit ... Poleg tega stane najem baterije recimo pri Zoe okoli 70? mesecno ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Tadej7ad Napisano 3. maj, 2016 Prijavi Napisano 3. maj, 2016 saj je smog, ki je ?e naprej vse ve?ja te?ava Pariz se ?e leta s smogom bori. Nox je pika na i Verjamem da bodo po?asi vsi ?li v to smer, nenazadnje je treba tudi elektro industrijo vzbuditi.... Smog ne nastaja zaradi dizlov z DPF-ji, ampak zaradi pametnjakovi?ev, ki se poserjejo na predpise, okolico in soljudi, ter DPF-je veselo odstranjujejo.NOx omenja zadnji odstavek, vse skupaj pa ni ni? drugega kot poceni nabiranje politi?nih to?k. A ti bi ?e malo elektro industrijo vzbujal? Vsa tak?na in druga?na politi?na "vzbujanja" se kon?ajo v krepkem minusu v ?epih davkopla?evalcev. V Sloveniji smo bili hudo "trajnostni" in smo malo "vzbujali" fotovoltaiko. No to "vzbujanje" in "trajnost" bo slovenske porabnike do konca leta 2030 stala ve? kot TE?6 Za doseg, ki ga danes zmorejo elektri?ni avtomobili vozniki kupujejo bencince - in ti so ?istej?i od naj?istej?ega "elektri?arja". Citiraj Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.
Z M A J Napisano 3. maj, 2016 Prijavi Napisano 3. maj, 2016 http://www.rtvslo.si/sport/nogomet/cudezna-nogometna-pravljica-ki-je-lisice-okronala-za-kralje-anglije/392073 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 3. maj, 2016 Prijavi Napisano 3. maj, 2016 Smog ne nastaja zaradi dizlov z DPF-ji, ampak zaradi pametnjakovi?ev, ki se poserjejo na predpise, okolico in soljudi, ter DPF-je veselo odstranjujejo.NOx omenja zadnji odstavek, vse skupaj pa ni ni? drugega kot poceni nabiranje politi?nih to?k. A ti bi ?e malo elektro industrijo vzbujal? Vsa tak?na in druga?na politi?na "vzbujanja" se kon?ajo v krepkem minusu v ?epih davkopla?evalcev. V Sloveniji smo bili hudo "trajnostni" in smo malo "vzbujali" fotovoltaiko. No to "vzbujanje" in "trajnost" bo slovenske porabnike do konca leta 2030 stala ve? kot TE?6 Za doseg, ki ga danes zmorejo elektri?ni avtomobili vozniki kupujejo bencince - in ti so ?istej?i od naj?istej?ega "elektri?arja".forget it, ne ?teka? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Symon Napisano 3. maj, 2016 Prijavi Napisano 3. maj, 2016 Zoe ima deklariranih preko 200 km z enim polnjenjem. Pri meni cez vikend ni nikoli kazal vec kot 140 km dosega... tudi ko je bil cisto poln ... Pa kamorkoli gres da je vec kot 30 km v eno smer... ze isces, kje se bos lahko prikljucil ... Hmm, ampak 140km je v mojem (in tvojem?) primeru ?e do Ljubljane (kaj vem, BTC, slu?ba kje v centru, Rudnik...) in nazaj? Ja, da la?ejo z dometom pa verjamem. Saj pri bencinarjih/dizlih tudi. Sme?no, ?e za?eli niso resno prodajati elektri?ne avte, pa ?e nakladajo. ?eprav o tem smo ?e debatirali, normni krog za testiranje porabe je itak ?isto nerealen. Citiraj
jures Napisano 3. maj, 2016 Prijavi Napisano 3. maj, 2016 Hmm, ampak 140km je v mojem (in tvojem?) primeru ?e do Ljubljane (kaj vem, BTC, slu?ba kje v centru, Rudnik...) in nazaj? Ja, da la?ejo z dometom pa verjamem. Saj pri bencinarjih/dizlih tudi. Sme?no, ?e za?eli niso resno prodajati elektri?ne avte, pa ?e nakladajo. ?eprav o tem smo ?e debatirali, normni krog za testiranje porabe je itak ?isto nerealen. Probaj na obvoznici iti 120 pa potem oceni range ..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 3. maj, 2016 Prijavi Napisano 3. maj, 2016 Probaj na obvoznici iti 120 pa potem oceni range .....Saj jaz sem toliko vozil... Zato pa je bil range tako majhen... Ce bi vozil po obvoznici 80 km/h, bi dobil mogoce za 20, 30 km vec...Hmm, ampak 140km je v mojem (in tvojem?) primeru ?e do Ljubljane (kaj vem, BTC, slu?ba kje v centru, Rudnik...) in nazaj? Ja, da la?ejo z dometom pa verjamem. Saj pri bencinarjih/dizlih tudi. Sme?no, ?e za?eli niso resno prodajati elektri?ne avte, pa ?e nakladajo. ?eprav o tem smo ?e debatirali, normni krog za testiranje porabe je itak ?isto nerealen. Jaz ce grem v Ljubljano in nazaj je pol baterije prazne... In tako je treba stalno i eti v glavi, da ga bos priklopil... Ni tako kot pri "navadnih" avtih ko gres tankat enkrat ne teden ali enkrat na 14 dni ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Symon Napisano 3. maj, 2016 Prijavi Napisano 3. maj, 2016 Aha razumem, predvsem se je treba v glavi prepri?ati, da ga fila? dnevno, kot mobitel. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 4. maj, 2016 Prijavi Napisano 4. maj, 2016 Na japonskem so ?e ve? let, v Tokiu-center, prepovedali smrduhe dizla?ke. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Slivka Napisano 4. maj, 2016 Prijavi Napisano 4. maj, 2016 ?e mogo?e. Zdaj pa poi??i te koordinate: 35?23'39.8"N 138?43'59.3"E Sem prepri?an, da na elektriko pa bolj malokrat pridejo tja, pa ?eprav je samo 130 km od Tokya... Citiraj
Jest Napisano 4. maj, 2016 Prijavi Napisano 4. maj, 2016 ?e mogo?e. Zdaj pa poi??i te koordinate: 35?23'39.8"N 138?43'59.3"E Sem prepri?an, da na elektriko pa bolj malokrat pridejo tja, pa ?eprav je samo 130 km od Tokya... Najblizja javna polnilna postaja, ki jo najde Google, je 33 km stran ... >> http://openchargemap.org/app/?view=locationdetails-page Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 4. maj, 2016 Prijavi Napisano 4. maj, 2016 Se ena hrvaska inovacija... http://www.dok-ing.hr/products/automotive/loox Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Slivka Napisano 4. maj, 2016 Prijavi Napisano 4. maj, 2016 Lahko. Ampak mene v teh hribih elektrika ne prepri?a. Mogo?e, ?e bi kdo bil dovolj prepri?an v to pa da mi posodi elektromobil za en teden, mogo?e mesec, da sam preizkusim. Druga?e pa ostajam na preverjenih turbo-dizlih. Za po mestih in mestnih sredi??ih je pa nekaj elektri?nega gotovo res dobra izbira, to se pa strinjam. Citiraj
jures Napisano 5. maj, 2016 Prijavi Napisano 5. maj, 2016 Je....upam da to ni znamenje, jutri zacenjam mototrip pa je na Ljubelju resevalna vaja....obvoz preko Karavank. Ja fajn 12? obvoz pa se avstrijska vinjeta??? A pa nintako da tudi Karavanke zapirajo zaradi nekih del??? Podkoren itak... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Tadej7ad Napisano 5. maj, 2016 Prijavi Napisano 5. maj, 2016 Za motor je Jezersko... Citiraj Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.
jures Napisano 5. maj, 2016 Prijavi Napisano 5. maj, 2016 Za motor je Jezersko...?elezni?ka je zahodno od Beljaka . Jezersko je za na sever in vzhod. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Tadej7ad Napisano 5. maj, 2016 Prijavi Napisano 5. maj, 2016 Potem res ne razumem zakaj razmi?lja? o Ljubelju - ti podalj?a pot za pol ure glede na predor Karavanke (?e je odprt).?ez Korensko sedlo se pot podalj?a za 15 minut. Cesta je lepa, sem ravno v?eraj preveril Citiraj Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.
jures Napisano 5. maj, 2016 Prijavi Napisano 5. maj, 2016 Potem res ne razumem zakaj razmi?lja? o Ljubelju - ti podalj?a pot za pol ure glede na predor Karavanke (?e je odprt).?ez Korensko sedlo se pot podalj?a za 15 minut. Cesta je lepa, sem ravno v?eraj preveril Ker je vlak ob 23:00 :) ampak ne bo panike (mislil sem na siht v celovec) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 9. maj, 2016 Prijavi Napisano 9. maj, 2016 pa ne da so spet etni?ni http://www.24ur.com/novice/crna-kronika/policisti-ustavili-pijano-15-letnico-ki-je-v-avtu-prevazala-se-sedem-oseb.html Citiraj
Z M A J Napisano 10. maj, 2016 Prijavi Napisano 10. maj, 2016 Tuhinjske doline sin, kdo bi si mislil; http://www.kamnik.info/islamist-iz-tuhinjske-doline-od-nesrecne-ljubezni-do-islamske-poroke/ Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Mraušk Mčk Napisano 10. maj, 2016 Prijavi Napisano 10. maj, 2016 Tuhinjske doline sin, kdo bi si mislil; http://www.kamnik.info/islamist-iz-tuhinjske-doline-od-nesrecne-ljubezni-do-islamske-poroke/Tuhinjska Tuhinjska dolina - leglo ekstremizma. Zmaj, a brada ?e raste? Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Z M A J Napisano 10. maj, 2016 Prijavi Napisano 10. maj, 2016 Tuhinjska dolina - leglo ekstremizma. Zmaj, a brada ?e raste?Kurc kej, nisem jaz za te ?tose, smatram se za neke sorte Rimokatolika, ampak v smislu da grem parkrat na leto v cerku, to pa je to. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 10. maj, 2016 Prijavi Napisano 10. maj, 2016 Tuhinjska dolina - leglo ekstremizma. Zmaj, a brada ?e raste?pa hla?e so tud prekratke? Citiraj
Z M A J Napisano 11. maj, 2016 Prijavi Napisano 11. maj, 2016 http://m.24ur.com/novice/slovenija/goreci-tovornjak-zaprl-stajersko-avtocesto-med-vranskim-in-trojanami-proti-ljubljani.html Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Tadej7ad Napisano 11. maj, 2016 Prijavi Napisano 11. maj, 2016 To pomeni vsaj naslednjih 12 mesecev sanacijskih del in zastojev - ?e bodo hitri. Citiraj Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.