Aktualni dogodki!
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Sem se na hitro ustavil na poti v službo. Hladilne je manjkalo samo cca 1dl. Ampak je možno, da se jo je po malo dolivalo med menjavami olja (cca 1x na 7-8 mesecev). Bomo diagnosticirali naprej. Avto naj bi bil po mnenju dr. Pelka v solidnem stanju:) Mi je pa KONČNO uspelo dokumentirati te težave. Če imate dobre 3 minute, si poglejte spodnji video. Vsak komentar dobrodošel. Za slabšo kvaliteto se opravičujem, mobitel je videl že boljše dni. Mazda6-VEED WWW.VEED.IO
-
Sem preveril... Na CarPlay se nastavlja lahko v splosnih nastavitvah in v sami aplikaciji Google Maps ... Splošne nastavitve CarPlay: Nastavitve v aplikaciji Google Maps:
-
Sem smrekco pospravljal in našel še eno 🎁 pod smrekco 🤗. Ekola pa je dobil japonček brata....
-
Dovolj mlad, da vem, da zmorem. Dovolj star, da vem, da mi ni treba. Dovolj nor, da to vseeno naredim...
-
Prodam ali menjam Peugeot 106 rallye 1.6 8v 103hp. Na avtu je kar nekaj izboljsav(421 izpusni kolektor, spera, bilstein vzmetenje, shortshifter,...) menjam za karavana ali enoprostorca(lahko tudi kaj drugega samo da ima dovolj placa) Cena:4000e
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.