jures Napisano 2. december, 2018 Prijavi Napisano 2. december, 2018 Zelo zanimiva raziskava podkrepljena z meritvami ki govori o tem da clovek sploh nima vpliva na segrevanje okolja....ampak pretvorbo IR ja v greenhouse gas (fotosinteza recimo) https://www.bloomberg.com/graphics/2015-whats-warming-the-world/ Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 9. december, 2018 Prijavi Napisano 9. december, 2018 Januarska rezervacija za Indijo. Popolnoma isti let LJU-FRA-DEL-VIE-LJU Adria ima samo prvi in zadnji del se to z doplacljivo hrano on board....osto indijci na drealinerju ampak cene: Adria 840?Lufthansa 773?Air India 569? ? Ja normalno da denar nesemo drugam..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 10. december, 2018 Prijavi Napisano 10. december, 2018 ?li?karske prigode, heh http://www.rtvslo.si/lokalne-novice/primorje/drugi-tir-zacetek-arheoloskih-izkopavanj-med-cakanjem-na-investicijski-program/474335 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 11. december, 2018 Prijavi Napisano 11. december, 2018 Haha, ?li?karje so fasal, ?e dobro, da jih pri vrtanju v Karavanke ne bo zraven. Ker pa ?e tam kaj najdejo bi bilo pa svetovno ?udo. 1 Citiraj
Z M A J Napisano 13. december, 2018 Prijavi Napisano 13. december, 2018 Popaj nikakor ne uspe dojeti, da je izgubil KOPAR. Neverjetno res! 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mazdaman Napisano 15. december, 2018 Prijavi Napisano 15. december, 2018 Ja so se rde?i vrnili na sceno Poslano z mojega EML-L29 z uporabo Tapatalk Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
jures Napisano 19. december, 2018 Prijavi Napisano 19. december, 2018 Pa da vidmo...... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mamica Napisano 20. december, 2018 Prijavi Napisano 20. december, 2018 Pri nas ga je komaj omembe vredno. Ravno toliko, da se vidi, da je tudi letos bele barve, ?eprav je letos vijoli?na v modi... Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
Z M A J Napisano 20. december, 2018 Prijavi Napisano 20. december, 2018 Zasvinjana avtocesta, dobesedno https://www.rtvslo.si/crna-kronika/zmrznjene-svinjske-polovice-zaprle-stajersko-avtocesto/475234 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 20. december, 2018 Prijavi Napisano 20. december, 2018 ni? od ni? od snegaob 2.43 tovorno vozilo tr?ilo v odbojno ograjo in se prevrnilo na bok. no comment Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 21. december, 2018 Prijavi Napisano 21. december, 2018 How low can they go? Fuck, takole so tudi v hitlerjugend pravljice ustvarjali, da bi ?e otroci sovra?ili ?ide in vse nearijce. O?itno je neka sekta tudi v Slo na istem nivoju kot tista v nacisti?ni Nem?iji v 30-ih in 40-ih letih prej?njega stoletja. https://www.24ur.com/novice/slovenija/izvirna-slovenska-pravljica-napisana-decek-anze-brani-vas-svetje.html Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 22. december, 2018 Prijavi Napisano 22. december, 2018 Za vzgojo do ostalih ?imbolj sovra?nega malega osebka je potrebna ustrezna literatura. Star?i se ne zavedajo, da se lahko to obrne proti njim samim. Nad neonacizmom in fa?izmom navdu?eni osebki se tudi ne zavedajo, da pri politiki razlikovanja in sovra?tva lahko sami hitro postanejo ozna?eni za temne ali pa kakorkoli druga?ne, ki si zaslu?ijo samo nekaj v stilu ?Endl?sung der Judenfrage? Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
jures Napisano 22. december, 2018 Prijavi Napisano 22. december, 2018 U madona nisem vedel sa mamo v zgornjih Medvodah (Svetje) tako obrambo. Moram sestro vprasat ce ga pozna.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Nejc1986 Napisano 22. december, 2018 Prijavi Napisano 22. december, 2018 Hja... saj sem pristas svobode govora in (milo receno) nisem na strani tistih, ki z nasmehom na obrazu sprejemajo migrante in begunce, ampak vseeno... tole je milo receno bedno in pokvarjeno. Otrok naj ostane otrok in naj ima otrostvo polno normalnih pravljic, na pa zgodbic, ki VSAJ posredno ?irijo nestrpnost. Za prati mozgane ljudem je dovolj casa tudi v odrasli dobi... Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 22. december, 2018 Prijavi Napisano 22. december, 2018 Otroke je treba ?imprej idoktrinirat, pa naj bodo ideje ?e tako bolne. 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Alex Napisano 22. december, 2018 Prijavi Napisano 22. december, 2018 Po drugi strani pa, a niso nas celo otro?tvo pumpali z pravljicami o veli?inah takratnega sistema in zunanjih sovra?nikih(zahod)? Citiraj
Nejc1986 Napisano 22. december, 2018 Prijavi Napisano 22. december, 2018 Nevem,jaz sem v otro?tvu bral Piki Jakoba in gledal Bojana ter Male lete?e medvede pa Mislim,da mi na malo starej?a leta ?isto ni? ne manjka... Citiraj
Alex Napisano 22. december, 2018 Prijavi Napisano 22. december, 2018 Nevem,jaz sem v otro?tvu bral Piki Jakoba in gledal Bojana ter Male lete?e medvede pa Mislim,da mi na malo starej?a leta ?isto ni? ne manjka...Ti si mlaj?a generacija in nisi teh "rde?ih" pravljic ve? poslu?al. 1 Citiraj
Nejc1986 Napisano 22. december, 2018 Prijavi Napisano 22. december, 2018 Ja,zgleda d sm jaz odra??al ?e v najbolj normalnih ?asih Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 22. december, 2018 Prijavi Napisano 22. december, 2018 Ti si mlaj?a generacija in nisi teh "rde?ih" pravljic ve? poslu?al. Daj Alex da nebo? nabijal v prazno, navedi avtorja in naslov otro?ke knjige iz "svin?enih" ?asov v kateri se t.i. "cicibane in pionirje" poziva k klanju ljudi tako kot se v obravnavanem primeru. 2 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Bini Napisano 22. december, 2018 Prijavi Napisano 22. december, 2018 Saj se ve kdo stoji za tem. Nekateri se pa nemorejo sprijazniti s porazom v 2 sv.vojni ,pa nas obremenjujejo s takimi stvarmi,samo da nagajajo in kregajo ljudi med sabo. Tisto je ?e zgodovina,danes so novi ?asi. Tako pa? je,?al za nekatere. Bodimo raje bolj domoljubi in ponosni na dr?avo pa bo bolje za vse tudi za na?e otroke! Lp 2 Citiraj
Boss Napisano 22. december, 2018 Prijavi Napisano 22. december, 2018 Ti si mlaj?a generacija in nisi teh "rde?ih" pravljic ve? poslu?al. Hmmm ?udno, jaz se nobene take ne spomnim. Mogo?e nisem dovolj star? :ne vem: Citiraj
Alex Napisano 23. december, 2018 Prijavi Napisano 23. december, 2018 Hmmm ?udno, jaz se nobene take ne spomnim. Mogo?e nisem dovolj star? :ne vem:Tudi v severni koreji otrokom berejo pravljice o super dr?avi in vodji pa otroci mislijo, da je vse to res...in ne vedo, da so to pravljice. 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 23. december, 2018 Prijavi Napisano 23. december, 2018 Tudi v severni koreji otrokom berejo pravljice o super dr?avi in vodji pa otroci mislijo, da je vse to res...in ne vedo, da so to pravljice.Samo za primer, tudi v ZDA enako ba?ejo otroke (jim perejo mo?gane) da so vse ostale "shityhole" razen njihove dr?ave. Poveli?evanje nekih vodij v Koreji in poziv otrokom k klanju v Sloveniji. Alex, ?e med tema dvema stvarema ne opazi? kak?no svetlobno leto razlike, potem ti res ni pomo?i. 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Alex Napisano 23. december, 2018 Prijavi Napisano 23. december, 2018 Samo za primer, tudi v ZDA enako ba?ejo otroke (jim perejo mo?gane) da so vse ostale "shityhole" razen njihove dr?ave. Poveli?evanje nekih vodij v Koreji in poziv otrokom k klanju v Sloveniji. Alex, ?e med tema dvema stvarema ne opazi? kak?no svetlobno leto razlike, potem ti res ni pomo?i.Opazim podobnost z rde?imi pri nas, ki ne opazijo v katero smer gredo narobe stvari.Rede?koti so vedno proti domoljubnosti. 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.