Nejc1986 Napisano 12. julij, 2019 Prijavi Napisano 12. julij, 2019 spominjamo se kdo so srbi in cesa so zmozni....Bolje re?eno: njihove takratne vodje... Narod nima kaj dosti pri temu (?e sploh). 1 Citiraj
LabiGT Napisano 12. julij, 2019 Prijavi Napisano 12. julij, 2019 ampak skoz majo neke vodje... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Nejc1986 Napisano 12. julij, 2019 Prijavi Napisano 12. julij, 2019 ampak skoz majo neke vodje...No,pac.... Jaz Mislim , da je to bolj odraz vodstva, kot pa posameznega naroda. Citiraj
LabiGT Napisano 12. julij, 2019 Prijavi Napisano 12. julij, 2019 A ti pa sami padejo z neba?sem mislu, da jih voli narodIsto kot bi v Sloveniji volili za zmagota ene 30 let zapored Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Nejc1986 Napisano 12. julij, 2019 Prijavi Napisano 12. julij, 2019 Skratka... Srecen sem ,da nisem rojen par 100km ju?neje, ?rtve pa naj po?ivajo v miru. Citiraj
Z M A J Napisano 12. julij, 2019 Prijavi Napisano 12. julij, 2019 Karavan?ki tunel, druga cev NA?A SRAMOTA; https://www.24ur.com/novice/slovenija/dela-na-avstrijski-strani-proti-koncu-v-sloveniji-nove-pritozbe.html Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Mraušk Mčk Napisano 12. julij, 2019 Prijavi Napisano 12. julij, 2019 spominjamo se kdo so srbi in cesa so zmozni....?e ?e omenja? ?esa je kateri balkanski narod zmo?en, bi bilo, prav da pove? ?esa so zmo?ni ostali narodi. 8000 ?rtev Srebrenice je ogromna cifra, ampak za primerjavo - hrvatje so v so v Jasenovcu poklali (dobesedno!) 75 000 Srbov, Bosance in Slovencev. 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
LabiGT Napisano 12. julij, 2019 Prijavi Napisano 12. julij, 2019 to je blo vsaj 70 let nazaj, tile se vedno sopajo z isto taktikoso pa bolj ali manj isti ja...civilizacija se zacne na meji hr-slo Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Mraušk Mčk Napisano 12. julij, 2019 Prijavi Napisano 12. julij, 2019 Jaz o civiliziranosti zahodno in severno nisem preve? prepri?an. Kako "civilizirani" znajo biti najbolj civilizirani narodi je zgodovina ?e pokazala. Rajo se da povsot napumpat. O vzhodu raje nebi, zaskrbljujo?e je pa da zahod pluje v neko smer, ki je zgodovinsko dokazano pogubna. Itak je pa Zemlja prenaseljena. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
LabiGT Napisano 12. julij, 2019 Prijavi Napisano 12. julij, 2019 ti nisi jaz pa semimam dnevno opravka z obemiza znoret je, da se srbskemu cariniku npr se vedno da jebat 7 mesecnika, ker ima stampiljko njemu neljube drzave in te drzi na meji samo ker lahko...leto 2019 1 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Shrek Napisano 13. julij, 2019 Prijavi Napisano 13. julij, 2019 Srbskemu policistu in cariniku daj osebno izkaznico...Sem sam imel enake probleme zaradi preve? ?tampiljk v potnem listu... Citiraj
LabiGT Napisano 13. julij, 2019 Prijavi Napisano 13. julij, 2019 Pa sej mislim, da sem ti jaz to povedalTale pac ni imel osebne Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Symon Napisano 13. julij, 2019 Prijavi Napisano 13. julij, 2019 Glede Balkana sem kar pesimist, priznam. Bolj ko gleda? zgodovino in okolico, bolj vidi?, da se sovra?tvo dol ne umirja ampak se kar ponavlja. Sem ter tja se samo spremenijo vloge kdo je agresor in kdo ?rtev. OK Albanci ste razred zase ampak ko pogledam Hrva?ko, Srbijo in BIH je pa ?iva ?alost. Isti jezik (le drugo nare?je), na?eloma vsi Slovani ampak vsak druga?ne vere in kulture/politi?nih pogledov in so smrtni sovra?niki. Sem samo vesel, da smo ravno toliko stran in, da imajo Hrvati z ju?nimi sosedi ?e ve? dela kot z nami. Pa ?e za tiste par kilometrov meje nas vle?ejo v drek. Citiraj
Shrek Napisano 13. julij, 2019 Prijavi Napisano 13. julij, 2019 Pa sej mislim, da sem ti jaz to povedalTale pac ni imel osebneMogo?e si...Sam sem ze leta nazaj...15 sigurno...ko sem ?e aktivno vozil, ?el v BIH, pa je hrvat hotel potni list, ko sem mu osebno dal...sem mu kar povedal, da je za njega osebna do dovolj...Lani je na bolgarsko tur?ki meji bolgar tudi hotel potne liste...pa mu jih nisem dal... Citiraj
Tadej7ad Napisano 13. julij, 2019 Prijavi Napisano 13. julij, 2019 ?e ?e omenja? ?esa je kateri balkanski narod zmo?en, bi bilo, prav da pove? ?esa so zmo?ni ostali narodi. 8000 ?rtev Srebrenice je ogromna cifra, ampak za primerjavo - hrvatje so v so v Jasenovcu poklali (dobesedno!) 75 000 Srbov, Bosance in Slovencev. In komiji so po vojni samo v Sloveniji pustili preko 700 mno?i?nih grobi?? s 100-150.000 ?rtvami Citiraj Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.
Mraušk Mčk Napisano 13. julij, 2019 Prijavi Napisano 13. julij, 2019 Sam sem ze leta nazaj...15 sigurno...ko sem ?e aktivno vozil, ?el v BIH, pa je hrvat hotel potni list, ko sem mu osebno dal...sem mu kar povedal, da je za njega osebna do dovolj...Lani je na bolgarsko tur?ki meji bolgar tudi hotel potne liste...pa mu jih nisem dal...Leta 92, pol leta po priznanju Slovenije s strani UK, sem na Heathrowu kazal slovenski potni list, pa me niti slu?ajno niso hoteli spustit naprej dokler nisem pokazal jugoslovanskega. Na mejah prav kadrujejo primitivce. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Nejc1986 Napisano 21. julij, 2019 Prijavi Napisano 21. julij, 2019 https://www.rtvslo.si/zivljenjski-slog/ture-avanture/fenomen-ki-spreminja-podobo-kampov-in-izrinja-prikolicarske-pavsaliste/494821?fbclid=IwAR3zBOdJ0VEKncs9MCYNdLHsR24rW2EK3axydvrvQ6lb5msRfBZJ4Pc0nB0 Narobe svet. Kamp naj ostane kamp,kdor se ho?e iti all inclusive naj gre v hotel. Kdor se ho?e po?utiti kot doma pa naj gre v apartma. Ali pa naj ostane doma... 1 Citiraj
jures Napisano 21. julij, 2019 Prijavi Napisano 21. julij, 2019 Ni narobe svet je financni svet. Pri nas v kampu v enem tednu od hiske dobijo 1700?.Od sotora 400? Zal smo na podrocju kateri je zahodni evropi poceni cetudi je standard za nas drag.Od nas pavsalistov dobiji v celem letu 3000? Brojke i slova, ni stvari na tem svetu, ki se ne vodi skozi finance.Poleg tega je nepeimerljivo imeti hisko s teraso na plazi v naravi kot apartma v betonuNe me narobe razumeti, mi ni vsec, ampak tako je Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Nejc1986 Napisano 21. julij, 2019 Prijavi Napisano 21. julij, 2019 Ni narobe svet je financni svet. Pri nas v kampu v enem tednu od hiske dobijo 1700?.Od sotora 400? Zal smo na podrocju kateri je zahodni evropi poceni cetudi je standard za nas drag.Od nas pavsalistov dobiji v celem letu 3000? Brojke i slova, ni stvari na tem svetu, ki se ne vodi skozi finance.Poleg tega je nepeimerljivo imeti hisko s teraso na plazi v naravi kot apartma v betonuNe me narobe razumeti, mi ni vsec, ampak tako jeVem,razumem. Jaz pac itak nisem za morje,ko pa grem kam na dopust (kaj je ?e to?), Grem ali v kamp (rad imam tak lifestyle), ko pa se mi ne da postavljati ?otora ipd.grem v apartma. In sem ?immanj ?asa v njemu... A ni to smisel dopusta,da raziskujes nove koti?ke.... ? Izlezavanje je ok tudi doma... Jaz sem otro?tvo pre?ivel 2meseca vsako poletje v kampu v prastari prikolici in lej... Sem vesel , da sem imel tako otro?tvo. Citiraj
jures Napisano 21. julij, 2019 Prijavi Napisano 21. julij, 2019 In kje bos nasel nove koticke na morju? Izpostavil si hiske ki so tipicne zgolj za obalo. Tudi mi smo v prikolici letnik 1990 pa me hiske ne motijo. Vsakemu svoje Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Nejc1986 Napisano 21. julij, 2019 Prijavi Napisano 21. julij, 2019 In kje bos nasel nove koticke na morju? Izpostavil si hiske ki so tipicne zgolj za obalo.Tudi mi smo v prikolici letnik 1990 pa me hiske ne motijo. Vsakemu svojeTudi na morju se da raziskovati okoli?ke vasi , skrite pla?e ipd....Ja mene ne motijo,dokler bo prostor tudi za nas prehodne goste, ki nismo ljubitelji hisk... Potem me pa bodo. Zelo. Citiraj
jures Napisano 21. julij, 2019 Prijavi Napisano 21. julij, 2019 Nejc ti bi rad podredil svet da je vsec samo tebi V notranjosti Istre in Dalmacije mas mnogo odrocnih malih kampov brez hisk 2 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Nejc1986 Napisano 21. julij, 2019 Prijavi Napisano 21. julij, 2019 Nejc ti bi rad podredil svet da je vsec samo tebi V notranjosti Istre in Dalmacije mas mnogo odrocnih malih kampov brez hiskNe,ni res. Naj bo za vsakega nekaj. Za vsakega. ?e malo primerjam to z avto svetom; nimam ni? proti novodobnim krizancem in touch screenom in downsizigom,ampak pa? to ni zame. In naj obstajajo take stvari,ok... Ampak naj na drugi strani obstajajo tudi stvari,ki bodo potesile ?elje in potrebe nas,ki razmi?ljamo malo izven okvirjev... Citiraj
jures Napisano 21. julij, 2019 Prijavi Napisano 21. julij, 2019 Hja ravno bi rekel da si v okvirju in ne sprejemas novitet....in sprememb. El kolesa so lep primer izven okvirja...cas gre naprej Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Nejc1986 Napisano 21. julij, 2019 Prijavi Napisano 21. julij, 2019 Hja ravno bi rekel da si v okvirju in ne sprejemas novitet....in sprememb. El kolesa so lep primer izven okvirja...cas gre naprejEl.kolesa.... ?koda besed.... Lepo da gre ?as naprej,ampak ?e je to napredek.... Naj ostane za vsakega nekaj.... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.