Alex Napisano 3. marec, 2020 Prijavi Napisano 3. marec, 2020 F**k, pri nas je vse belo. Dobro, da imam zimske gume, ker cest ne plu?ijo a me je ujelo ravno na cesti.Upam,da se na avtu ni? ne pozna... 1 Citiraj
Bini Napisano 3. marec, 2020 Prijavi Napisano 3. marec, 2020 Pazi da ti avto ne pobarvajo na belo,pa ga v snegu ne bo? na?el! Citiraj
Alex Napisano 3. marec, 2020 Prijavi Napisano 3. marec, 2020 Pazi da ti avto ne pobarvajo na belo,pa ga v snegu ne bo? na?el!v bistvu niti ni sneg na cesti... je sodra, a je vse belo. Citiraj
Boss Napisano 3. marec, 2020 Prijavi Napisano 3. marec, 2020 Vi primorci, morate bit vedno nekaj posebnega - a zdej ste si pa sodro omislil, da se lohka iz ostale slovenije norca delate, ker nima snega. Citiraj
Alex Napisano 3. marec, 2020 Prijavi Napisano 3. marec, 2020 Vi primorci, morate bit vedno nekaj posebnega - a zdej ste si pa sodro omislil, da se lohka iz ostale slovenije norca delate, ker nima snega. He, He.. otroci so se pa kar kepali. Ne more? verjet, prava zimska radost je bila nekaj ?asa. 1 Citiraj
Nejc1986 Napisano 5. marec, 2020 Prijavi Napisano 5. marec, 2020 https://novice.svet24.si/clanek/novice/slovenija/5e6017de1f3db/kaj-je-storil-narobe-prvi-okuzeni-s-koronavirusom Jp,ta ?love?ki egoizem v najslab?i obliki; "bmk... ?e sem jaz zbolel,naj pa ?e drugi...". Citiraj
Nejc1986 Napisano 5. marec, 2020 Prijavi Napisano 5. marec, 2020 Grem stavit, da vozi BMW...?rnega Citiraj
Z M A J Napisano 5. marec, 2020 Prijavi Napisano 5. marec, 2020 ?rnegaA je Z4? Mah tok se govori o tem virusku, da me je strah, ?e mi ne bo kar preko ekrana sko?il, ker strah ima velike o?i (pravijo). 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Alex Napisano 5. marec, 2020 Prijavi Napisano 5. marec, 2020 Ja, jaz sem ?e sko?il na podstre?je po gas masko(tisto voja?ko, ta pravo).Ko bom ?el v trgovino si jo bom nadel. Upam. da ne bom sejal panike. 1 Citiraj
Nejc1986 Napisano 5. marec, 2020 Prijavi Napisano 5. marec, 2020 Se strinjam; ve? mo?nosti je da te avto zbije na poti k zdravniku... In teli ukrepi za prepre?evanje ?irjenja oku?b... Lepo bi se jih bilo dr?ati vedno in povsod.Alex... Nekaj takega kot jaz.. Citiraj
Alex Napisano 5. marec, 2020 Prijavi Napisano 5. marec, 2020 Se strinjam; ve? mo?nosti je da te avto zbije na poti k zdravniku...In teli ukrepi za prepre?evanje ?irjenja oku?b... Lepo bi se jih bilo dr?ati vedno in povsod.Alex... Nekaj takega kot jaz..E, ja. Samo mora? pazit, da te e zamenjajo s kakim ban?nim roparjem. Citiraj
AmpeR Napisano 5. marec, 2020 Prijavi Napisano 5. marec, 2020 Tudi jaz sem pripravljen. Kapo o Mazde pa mi je bilo ?koda dati, da jo ne opra?im od praha... Citiraj
Nejc1986 Napisano 5. marec, 2020 Prijavi Napisano 5. marec, 2020 E, ja. Samo mora? pazit, da te e zamenjajo s kakim ban?nim roparjem.Ko sem kupoval balaklavo (podkapo) sem vpra?al, ?e je univerzalna velikost... Pa mi je prodajalec rekel naj jo probam.... Je kr fajn izpadlo... Beri: sel sem ?ez celo trgovino do ogledala , hehee Citiraj
Jest Napisano 5. marec, 2020 Prijavi Napisano 5. marec, 2020 Tudi jaz sem pripravljen. Kapo o Mazde pa mi je bilo ?koda dati, da jo ne opra?im od praha...Jaz sem tudi pripravljen... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano 5. marec, 2020 Prijavi Napisano 5. marec, 2020 Jaz mam od Darth Vaderja ?elado nekje... to bi verjetno tud pomagalo. Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 5. marec, 2020 Prijavi Napisano 5. marec, 2020 Danes videl cel kup ljudi na Brnikih, ki so nekam potovali. To je to, najprej ?tacune oropat makaronov in moke, po virus pa v tujino. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Boss Napisano 5. marec, 2020 Prijavi Napisano 5. marec, 2020 Doma? virus ni dovolj dober za preseratorje. 1 Citiraj
Alex Napisano 6. marec, 2020 Prijavi Napisano 6. marec, 2020 ?e se ne gu?va? po nakupovalnih centrih, kinodvoranah, koncertih, tekmah, ne potuje? z letalom, ne hodi? v Italijo mislim, da ni strahu, da bi zbolel.Ima? pa paciente, ki so rezervirali potovanja ?e prej in niti ne pomislijo, da bi le to odpovedali.Delujejo izredno egoisti?no, kot so delovali Italijani, ki so virus prenesli po celem svetu. Italijani ga sedaj izva?ajo nazaj v Kitajsko, kjer se je sicer virus ?e precej umiril in imajo manj novih oku?enih , kot Italijani.Res je, da hodijo Italijani tudi k nam, a se jih izogiba? v velikem loku, gre? raje malo laufat na sve? zrak.Med tekom te virus ne bo dohitel.Si prehiter. Bo pa veselica na Planici, kjer bo ob vsakem ia-ia-ia-o par oku?enih ve?. Potem bodo pa modrovali, zakaj niso prireditve odpovedali.Tudi razni koncerti se veselo izvajajo pri nas, medtem, ko v tujini vse po vrsti odpovedujejo. Celo Evroviziji je pod vpra?anjem. 3 Citiraj
Nejc1986 Napisano 6. marec, 2020 Prijavi Napisano 6. marec, 2020 Alex,res je.... Saj to so stvari, ki bi se jih tudi sicer veljalo dr?ati. Sam se (predvsem v ?asu prehladih obolenj) izogibam ve?jim dru?bam v zaprtem prostoru, izogibam se pretiranemu dotikanju kljuk, ro?ajev,ne dovolim, da mi ljudje v vrsti preblizu stojijo ipd... Umivanje rok , uravnote?ena prehrana, gibanje na sve?em zraku... Nevem,jaz sem ?e apriori precej pedanten, kar se tice tega in 1x tedensko spucam vse kljuke, stikala, daljince, denarnico... Telefon vsak dan... Gledam pa ve?ino, ki si rok ne umijejo pred obrokom, ob prihodu domov, v istih cunjah hodijo v ambulanto in potem le?ijo na sede?ni. Za higieno ka?lja pa itak nih?e ?e ni sli?al. Prav tako ?e zmeraj ogromno ljudi hodi za jeben prehlad ?e prvi dan k zdravniku. Telefon obstaja na vsakem koraku, tu ga pa ne znajo uporabiti. Je pa tukaj en velik problem... Zaposleni v zdravstvu in njihovi bli?nji.... Nekateri se pa pa? te?je izognemo virusom.. Citiraj
Symon Napisano 6. marec, 2020 Prijavi Napisano 6. marec, 2020 Na bolhi je polno kart za koncert Andrea Bocellija. Citiraj
Alex Napisano 6. marec, 2020 Prijavi Napisano 6. marec, 2020 Na bolhi je polno kart za koncert Andrea Bocellija. Ta koncert obvezno preklicati, odpovedati in ljudem takoj vrniti denar. Pa se zavedajo, koliko Italijanov bo pri?lo?? 1 Citiraj
Symon Napisano 6. marec, 2020 Prijavi Napisano 6. marec, 2020 Druga?e pa "ob?udujem" ljudi. Italija v karanteni, 4. 5. in 6. pacient pa vsi ?li tja na dopust. Masovni turizem deluxe. Tako obna?anje bi moglo biti kaznivo. 2 Citiraj
Bini Napisano 6. marec, 2020 Prijavi Napisano 6. marec, 2020 Tudi jaz bi moral na Kitajsko za 17 dni, pa jbg ne grem,saj Kitajska bo po?akala! Sedaj pa namen v ZDA-zahod,pa isto sranje,tako da bo verjetno pavza do jeseni ali 2021.... 2 Citiraj
Boss Napisano 6. marec, 2020 Prijavi Napisano 6. marec, 2020 Prva stvar, ki jo lahko vedno prekli?e? je turizem, ampak tako kot vedno re?em - kapital ima tako mo?, da je to skoraj nemogo?e narest, da bi prepovedali turisti?na potovanja pa ?etudi samo za kak?en mesec ali celo manj. To, da je pa folk neumen in izgrava neke heroj?ine v stilu "ne mo?e mi niko ni?ta, ja?i sam od sudbine" pol pa ga doleli je pa ves bogi in se nam mora vsem smilit. ?e si bil topoumna budala zdaj pa trpi pa za vsakega, ki si ga oku?il bo? pla?al od?kodnino, ?e se mu kej zgodi. Pa da jih vidim heroje egotripovske. 4 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.