Aktualni dogodki!
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Kje si pa v komunizmu v jugi dobil nemško Varto?...in govorim o nepolnljivih baterijah....vse je bilo v jugi narejeno,razen če si šel čez mejo in prišvercal. Sem "doma" iz Gornje Radgone,in govorim iz izkušenj😉...oče delal čez mejo v Bad Radkersburgu,in če si rabil kavo itd...se ve,kako je bilo...vsi cariniki so dobivali kavo pri njemu...za dve leti+ je imel rezervirane vse avstrijske plače pri privatnikih,k so nucali devize za surovine in rezervne dele za stroje-so dobesedno stali v vrsti in čakali,kdaj pride z plačo...se spomnim kot da je bilo včeraj,ko sem prinesel pomarančo v osnovno šolo-so gledali kot deveto čudo. Pa je nam zaradi očetove službe bilo malce lažje...je kdaj miklavž prinesel kakšen majhen set Lego kock,Rama je skoz bila v hladilniku,kave zmeraj dovolj...enkrat je oče celo kupil 20 kinderjajčkov z "kapicami" za obesiti na novoletno jelko....čez dva dni ni bilo več nobenega jajčka na jelki😄..... ...ostalim pa ni šlo tako🙁....drugo so bili "prvorazredniki"-komunistični funkcionarji,....a raja.... A tebi je bilo pa fino?...vsaj kar se mene tiče,lahko gnilo jugonostalgijo...si lahko sam misliš,da ne bom žaljiv... Kar pa se NiCd akumulatorjev tiče-vem,bili so za en drek...jaz sem jemal Beren...pa tudi niso bili bog ve kaj🤨. Danes pa...da bi Varto jemal👎-imaš prav-za npr. daljinca npr. 2032 ipd....Panasonic,Sony,Maxell (a zelooo pazi,da so original) ali pa najboljša Renata (samo Swiss Made !!!).
-
Jaz razumem, zato sem pa napisal, da priporočam rumenkasto frizuro in rdečo čepico. Mogoče še napis na čepici: America first al kako je že to...
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.