Damijani Napisano 7. april, 2021 Prijavi Napisano 7. april, 2021 (urejeno) Te male petarde! Vsaj približno kot včasih GT avtomobili! Pa še atmosferc bo @Bini, vedno za druženje! Moram pa priznati, da mi žar pošteno smrdi. Občudujem ljudi, ki poleti lahko dnevno jedo zadeve z žara! Popravljeno 7. april, 2021 od Damijani 1 1 Citiraj
Alex Napisano 7. april, 2021 Prijavi Napisano 7. april, 2021 pred 1 uro je Damijani napisal: Te male petarde! Vsaj približno kot včasih GT avtomobili! Pa še atmosferc bo @Bini, vedno za druženje! Moram pa priznati, da mi žar pošteno smrdi. Občudujem ljudi, ki poleti lahko dnevno jedo zadeve z žara! vegetarijanec?...vegan?🤔 1 1 Citiraj
FuManchu Napisano 7. april, 2021 Prijavi Napisano 7. april, 2021 pred 1 uro je Alex napisal: vegetarijanec?...vegan?🤔 Jaz priznam, da sem lani na žaru spekel več rib in zelenjave, kot pa mesa. Pač jem raznovrstno. Sem vegeterjanec, vegan in mesojedec 2 1 Citiraj
Bini Napisano 7. april, 2021 Prijavi Napisano 7. april, 2021 pred 2 urama je FuManchu napisal: Jaz priznam, da sem lani na žaru spekel več rib in zelenjave, kot pa mesa. Pač jem raznovrstno. Sem vegeterjanec, vegan in mesojedec Misliš vsejed...... Citiraj
Alex Napisano 7. april, 2021 Prijavi Napisano 7. april, 2021 pred 1 minuto je Bini napisal: Misliš vsejed...... Če ješ sam meso z žara si - samojed. 1 Citiraj
Damijani Napisano 8. april, 2021 Prijavi Napisano 8. april, 2021 pred 16 urami je Alex napisal: vegetarijanec?...vegan?🤔 Vegan! Zelo imam rad veganski burger s slanino! Ah kje, daleč od katerekoli vege varijante! Raznovrstno. Občudujem pa razne jedi na žlico! To mi je zakon, pa poštena kajla kruha zraven! 👍 Sladice so pa šibka točka... V glavnem, pri nas radi jemo. Ribe imamo pa tudi zelo zelo radi. 2 Citiraj
Damijani Napisano 8. april, 2021 Prijavi Napisano 8. april, 2021 Takšen pogled je skozi okno... Očak je lepši bolj zgodaj, ko ga obsije jutranje sonce! (ja vem, res je, umazano okno...) 1 1 1 Citiraj
Nejc1986 Napisano 8. april, 2021 Prijavi Napisano 8. april, 2021 pred 4 urami je Damijani napisal: Takšen pogled je skozi okno... Očak je lepši bolj zgodaj, ko ga obsije jutranje sonce! (ja vem, res je, umazano okno...) Ah, te pogledi iz kuclov iz lj okolice, a? Citiraj
Damijani Napisano 8. april, 2021 Prijavi Napisano 8. april, 2021 (urejeno) Menda tudi tu kolesariš, konkretno je to pogled Gabrje --> Vnajnarje Popravljeno 8. april, 2021 od Damijani 1 Citiraj
Nejc1986 Napisano 8. april, 2021 Prijavi Napisano 8. april, 2021 pred 26 minutami je Damijani napisal: Menda tudi tu kolesariš, konkretno je to pogled Gabrje --> Vnajnarje To je pogled na tisto makadamsko cesto ki povezuje Vnajnarje z Gabrjami, ne? Iz glavne ceste Podgrad - trebeljevo zavije glavna cesta na Janče na levo, 15m prej pa zavije strma makadamska pot isto levo.. Citiraj
Damijani Napisano 8. april, 2021 Prijavi Napisano 8. april, 2021 Jup, na vrhu se pa srečata v isti točki Citiraj
FuManchu Napisano 12. april, 2021 Prijavi Napisano 12. april, 2021 Matr je hud Limuzina, karavan ali SUV? Novi Citroënov C5 X želi biti vse. #foto SIOL.NET Citroën je obudil oznako C5, ki ji je dodal črko X, s tem pa je limuzina dobila še ščepec terenskega pridiha in nekatere lastnosti... 3 Citiraj
Deeyan Napisano 12. april, 2021 Prijavi Napisano 12. april, 2021 pred 28 minutami je FuManchu napisal: Matr je hud Limuzina, karavan ali SUV? Novi Citroënov C5 X želi biti vse. #foto SIOL.NET Citroën je obudil oznako C5, ki ji je dodal črko X, s tem pa je limuzina dobila še ščepec terenskega pridiha in nekatere lastnosti... nism nek pristaž Francozev, ampak zadne čase majo tak dizajn, da dol padeš, sploh DS Linija Vozili smo: DS 7 Crossback // Prestiž po francosko - Vozili smo - Avto Magazin AVTO-MAGAZIN.METROPOLITAN.SI Tako kot so z obliko in idejo skrenili pri Citroenu, so drugačno pot ubrali tudi pri DS-u. Za marsikoga pričakovano, le da se zdi, da so bili pri... 3 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 12. april, 2021 Prijavi Napisano 12. april, 2021 Nas ljubi Janez ti tudi drugim vladal in ukazoval? Načrt o 'dokončnem razpadu Jugoslavije' razburja v BiH in Sloveniji WWW.24UR.COM Bosanski mediji poročajo, da je slovenski premier Janez Janša predsedniku Evropskega sveta Charlesu Michelu predal dokument s smernicami glede "dokončnega razpada Jugoslavije", eden od glavni... 1 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 12. april, 2021 Prijavi Napisano 12. april, 2021 Ma ta je psihopat, pa kaj butec dreza tja kjer ga ne srbi. Očitno bi rad vojno na balkanu spet zanetil, da bi orožje prodajal za bogate provizije, kot v devedesetih. Če bo še mal Bosance drezal bo moral dodatne varnostnike angažirat. Citiraj
FuManchu Napisano 12. april, 2021 Prijavi Napisano 12. april, 2021 pred 3 urami je SpEkTr napisal: Spominja me na porscha No, je pa lepši od hrošča 1 Citiraj
Alex Napisano 12. april, 2021 Prijavi Napisano 12. april, 2021 pred 2 minutama je Boss napisal: Ma ta je psihopat, pa kaj butec dreza tja kjer ga ne srbi. Očitno bi rad vojno na balkanu spet zanetil, da bi orožje prodajal za bogate provizije, kot v devedesetih. Če bo še mal Bosance drezal bo moral dodatne varnostnike angažirat. He, He. A vsakemu pisunčku že verjamete in rumenem tisku. 🤣 1 Citiraj
Boss Napisano 12. april, 2021 Prijavi Napisano 12. april, 2021 Poskusi prebrat še kaj drugega kot N24 pa boš razumel, da je v BIH cel halo okoli tega. Na osnovi rumenega tiska bodo veleposlanico vabili na razgovor? A to kar ni uspelo Miloševiču in Tuđmanu bo zdaj wannabe diktator poskušal. Citiraj
Alex Napisano 12. april, 2021 Prijavi Napisano 12. april, 2021 pred 3 minutami je Boss napisal: Poskusi prebrat še kaj drugega kot N24 pa boš razumel, da je v BIH cel halo okoli tega. Na osnovi rumenega tiska bodo veleposlanico vabili na razgovor? A to kar ni uspelo Miloševiču in Tuđmanu bo zdaj wannabe diktator poskušal. Tudi Severina in še dva druga so nekaj palamudili okrog tega. Citiraj
sportman333 Napisano 15. april, 2021 Prijavi Napisano 15. april, 2021 kako klasično "Slovensko", Volkswagen uber alles :), več kot še 1x več glasov kot pa m3 oz. skoraj več kot 2,3,4 avto skupaj....zakaj sploh dajo anketo, če vejo da bo VW prvi Devet kandidatov: kralj “golfovega” razreda je? SIOL.NET Začeli smo nov primerjalni test PRIMA, v katerem tokrat podrobno ocenjujemo avtomobile spodnjega srednjega razreda. V rokah imamo deveterico kandidatov, ki tvorijo zanimivo kombinacijo povsem novih... 1 1 Citiraj
Jest Napisano 15. april, 2021 Prijavi Napisano 15. april, 2021 pred 2 minutama je sportman333 napisal: kako klasično "Slovensko", Volkswagen uber alles :), več kot še 1x več glasov kot pa m3 oz. skoraj več kot 2,3,4 avto skupaj....zakaj sploh dajo anketo, če vejo da bo VW prvi Devet kandidatov: kralj “golfovega” razreda je? SIOL.NET Začeli smo nov primerjalni test PRIMA, v katerem tokrat podrobno ocenjujemo avtomobile spodnjega srednjega razreda. V rokah imamo deveterico kandidatov, ki tvorijo zanimivo kombinacijo povsem novih... Saj imajo tudi napisanega na prvem mestu ... Nevem po kaksni logiki je narejen vrstni red ... . 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
sportman333 Napisano 15. april, 2021 Prijavi Napisano 15. april, 2021 pred 13 minutami je Jest napisal: Saj imajo tudi napisanega na prvem mestu ... Nevem po kaksni logiki je narejen vrstni red ... . siol pač Citiraj
Bini Napisano 15. april, 2021 Prijavi Napisano 15. april, 2021 Eni pač ne vedo kaj je lepo.... Če mi naredimo anketo zmaga 1 Citiraj
Jest Napisano 15. april, 2021 Prijavi Napisano 15. april, 2021 Saj anketo so izgleda odstranili ... 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.