Skoči na vsebino

Aktualni dogodki!

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 6 minutami je Bini napisal:

Evo pa se je začelo pokanje v Ukrajini....😓😵😭

🙄☹️

če nas korona ni pobila, nas bojo pa rusi

Napisano
pred 8 minutami je Bini napisal:

Evo pa se je začelo pokanje v Ukrajini....😓😵😭

😬😡

Napisano
pred 21 minutami je marto napisal:

🙄☹️

če nas korona ni pobila, nas bojo pa rusi

Če nas bo kdo v tem primeru, nas bodo amerikanosi.

Podpis.png

Napisano

V Moldavskem, Beloruskem in Ukrajinskem ti ne bi bilo nič hudega. Bi lahko imel celo delo od doma.

33112_1.png

Napisano
pred 48 minutami je Brane napisal:

Prihajajo Ukrajinke-spet bo ogromno ločitev

To je tebi smesno? Zalostno

Tole ne bo nic dobrega ljudje, ja vojno bomo placevali vsi, predvsem energente. Ampak a se zavedate da ni tako kot 1939 gre za bolj nevarno kombinacijo extremistov. To ni zascita naroda na vzhodu ce gres direktno ma glavno mesto na zahodu, to je vojna invazija. Putinova desna roka Lulashenko pa e najavil danes postavitev raketnega sistema na ZAHODNI meji. 

To je direktna napoved natu....pocelo je.

Napisano
pred 5 minutami je jereb napisal:

To je tebi smesno? Zalostno

Tole ne bo nic dobrega ljudje, ja vojno bomo placevali vsi, predvsem energente. Ampak a se zavedate da ni tako kot 1939 gre za bolj nevarno kombinacijo extremistov. To ni zascita naroda na vzhodu ce gres direktno ma glavno mesto na zahodu, to je vojna invazija. Putinova desna roka Lulashenko pa e najavil danes postavitev raketnega sistema na ZAHODNI meji. 

To je direktna napoved natu....pocelo je.

Velike ribe bodo sedele v pisarnici, mogoče bunkerju, medtem, ko bodo/bomo žal nedolžni nastradali.

Podpis.png

Napisano
pred 12 minutami je g.Wankel napisal:

Velike ribe bodo sedele v pisarnici, mogoče bunkerju, medtem, ko bodo/bomo žal nedolžni nastradali.

Res je

No evo se no bilo pet minut....rakete sibajo nad Ukrajino iz Belorusije!!!! Ta je sele prtegnjen bolj ko Putin

Napisano
pred 34 minutami je jereb napisal:

Res je

No evo se no bilo pet minut....rakete sibajo nad Ukrajino iz Belorusije!!!! Ta je sele prtegnjen bolj ko Putin

To je pa ko človeka vodi pohlep in ego. Lahko smo samo srečni,da se nismo rodili 2000km bolj vzhodno.

Ampak... Svet je premajhen,da bi se lahko delali,da se nas dogajanje tam ne tiče.

Napisano (urejeno)
pred 18 minutami je Nejc1986 napisal:

To je pa ko človeka vodi pohlep in ego. Lahko smo samo srečni,da se nismo rodili 2000km bolj vzhodno.

Ampak... Svet je premajhen,da bi se lahko delali,da se nas dogajanje tam ne tiče.

To bi bila se vedno Rusija, obrni stran neba :). Aja sorry prebral sem da smo se....:)

Popravljeno od jereb
Napisano

No ma vseeeno smo cca 500 km zračne linije od Ukrajine. To je zelo malo za kako raketo malo daljšega dosega.

Dejansko je EU napadena.

To se ne bo dobro končalo.

Napisano
pred 3 minutami je FuManchu napisal:

Samo tv-ja ne gledat in ni nobene vojne.

Točno tako,veliki delajo zbrko potem pa nas vlečejo zraven....🥴 Ko smo pa mi delali samostojnost so bili pa vsi veliki tiho,ker niso imeli od nas nobene koristi,prav tako v Bosni.......😒☹️😓

Napisano

Tonin je že šel v prvo bojno linijo, ko se tako rad fotka z orožjem in v blatnih oblačilih???

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
pred 33 minutami je FuManchu napisal:

Jp.... Na zrak in uživati dan in se ne sekirati za stvari na katere nimamo vpliva. Upam da nam vsaj tokrat to uspe,če nam že pri Covidu ni. :)

Napisano
Pred eno uro je Z M A J napisal:

Tonin je že šel v prvo bojno linijo, ko se tako rad fotka z orožjem in v blatnih oblačilih???

Sam lej, oklepniki bodo pa prov pršli zdej recimo :D

Podpis.png

Napisano (urejeno)
Pred eno uro je FuManchu napisal:

Ni kar tako, upam pa da imas prav. Kdor pozna zgodovino ve da ima Putin namen obnoviti veliko Rusijo, sedaj je namen prevzeti ukrajino, namestiti novo lutko za predsednika kot pred leti in kot ima v Belorusiji, s tem prevzeti ukrajinsko vojsko.

Torej je naslednji korak logicen - Baltik (nato gor ali dol).

Mocno upam da se to konca tako da rusi sami odstranijo Putina. Niso dalec a se ga bojijo ko hudica

Popravljeno od jereb
Napisano

Zdaj bo Evropa pokazala svojo neodločenost. In po svoje ima Putin prav. Kar se Evrope in njene politike tiče, lahko Rusi pridejo do Atlantika, pa ne bo nihče nič ukrenil. Ker v Evropi ni politika, ki bi upal udarit po mizi in povedat, kako in kaj. Ne dolgo nazaj so vsaj Američani imeli enega takega, zdaj so pa tudi tam samo še mevže, ki pišejo protestne note. Kaj Ukrajincem pomaga, če Evropa in Amerika pošljeta v Moskvo 30 pretestnih pisem in če Varnostni svet in Evropski parlament obsodita Ruski napad na Ukrajino?

Smilijo se mi Ukrajinci, ki se zanašajo na Evropo in NATO in čakajo pomoč. Ampak, na žalost, bi imeli več možnosti, če bi se obrnili na Gano kot pa na Evropo. Me pa zanima, katera Evropska država si bo prva upala izgnat Ruske veleposlanike? Dvomim, da je v Evropi politik, ki ima toliko jajc (razen mogoče Madžar). In potem Ukrajina pričakuje konkretnejšo pomoč od Evrope... Ja, Evropa bo obsodila napad na Ukrajino in v znak protesta šla zasadit 500.000 dreves, da kompenzira ogljikov dioksid, ki je nastal zaradi invazije. 

Zdaj se bo videlo, kakšne šleve smo Evropejci. In kakšne šleve so izvoljeni predstavniki, najboljši izmed najboljših - saj drugače ne bi bili izvoljeni.

Ja, vem, sem kmet in s hribov doma. In pri nas se take reči drugače rešuje: če vidiš, da sosedu kradejo živino s pašnika, ne pošiljaš protestne note ampak skličeš pol vasi (druga polovica pride sama), da se storilce vsaj prestraši (če jim že ne naložijo nekaj konkretnih) in živino vrne na pašnik. Ampak Evropo je zdrava kmečka pamet že zdavnaj zapustila. Da se ne zamerijo Rusom in da ne začnejo tretje svetovne vojne, se bodo raje kar predali brez boja, v svoj zagovor pa navedli, kje vse so napad obsodili in koliko protestnih pisem so poslali. Mogoče je pa počasi čas, da ta civilizacija utone v pozabo in se bodo otroci o njej učili tako kot o Rimskem cesarstvu, Egiptu in faraonih, Perzijskem kraljestvu, Mongolskem cesarstvu,...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• "Ne čujem dobro, ne čujem dobro, ali ću pokušati da odgovorim na vaše pitanje..."   Kdor je dovolj star, se bo spomnil, kdo je to bil in v kateri situaciji...   Kakorkoli, ja, tudi VW je dobil zimske gume. Kdor "potegne takratko" in mora z njim na pot, ni treba, da je kaznovan še s slabimi pnevmatikami...
    • Na 2018 lahko dam 225/45R19 in 225/55R17. Ampak za R17 bi moral kupiti 4 felge, saj R17 iz moje 2010 mazde niso kompatibilne. Torej sem konec koncev na istem, ali kupim R19 ali pa R17 + felge. Na dolgi rok, bi bilo seveda ceneje in zato še premišljujem...zunaj pa sneži, jao.   Tele Vredestein so mi dejansko ta trenutek zelo kul in bom resno razmislil o nakupu. Hvala!
    • Tudi na moji 6-ki so že tretjo zimo 17"  Wredstein Wintrac Pro. Vrhunska zimska guma. 👍
    • A 2018 letnik nima več homologiranih 17?   Namreč jaz imam na 2017 leniku homologirane R17 in R19.   Seveda je vožnja z R19 občutno boljša, ampak za pozimi zaradi robov, neznih cestnih razmer, cene,... sem vseeno vzel še en komplet R17.     Sori ker ti solim pamet, pa vseeno je za premislit. Felge so praktično 100 eur neke aftermarket na kos.   Če hočeš ugodno ceno za kvaliteto bi vzel Vredestein Wintrac PRO ali Kleber Krisalp HP3 za 180 eur na kos.   Vredestein vozim jaz v R17 dimenziji in sem zelo zadovoljen (tedensko delam po cca 500 km), Kleberce ima pa precej ljudi na forumu @Bini, @Tilen5,.. Ampak tudi oni v manjši dimenziji.   Pnevmatike Vredestein 225/45 R19 96V XL 3PMSF | Wintrac PRO+ | LiderPnevmatik.si WWW.LIDERPNEVMATIK.SI Pnevmatike Vredestein Wintrac PRO+ 225/45 R19 96V XL 3PMSF na zalogi in ceneje na spletišču LiderPnevmatik · Brezplačna dostava · Enostavno in hitro naročilo.  
    • jaz sem se tudi v pon ustavil na shellu, ker me je zanimalo če imajo tudi v NM tako kot pravi @Alex E5 na navadnem 95... in ja, bomba 
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.