Bini Napisano 27. maj, 2023 Prijavi Napisano 27. maj, 2023 pred 4 urami je Z M A J napisal: Danes ob 17h ne pozabite navijati zanj!!! Bo treba prej vstat.... 😁👍 Smo pripravljeni..... 2 Citiraj
Tilen5 Napisano 27. maj, 2023 Prijavi Napisano 27. maj, 2023 Če mu rata s to težavo zmagat giro bo uffff..gremoooo 2 Citiraj
Tilen5 Napisano 27. maj, 2023 Prijavi Napisano 27. maj, 2023 Kateraaaa mašinaaaaaaaaaaaaa 3 2 Citiraj
sportman333 Napisano 27. maj, 2023 Prijavi Napisano 27. maj, 2023 nulltale fotka pove vse :), ROGLA CAR !!!👍 null Primoz Roglic wins Stage 20 of the Giro d'Italia and becomes the new Maglia Rosa | Giro d'Italia 2023 WWW.GIRODITALIA.IT Primoz Roglic wins the time trial of Monte Lussari and also takes the Maglia Rosa! 5 2 Citiraj
Gelipter Napisano 27. maj, 2023 Prijavi Napisano 27. maj, 2023 Čestitke Roglaaaaa😉👍👍👍👍👍👍👍😁😁 7 Citiraj
g.Wankel Napisano 27. maj, 2023 Prijavi Napisano 27. maj, 2023 Ne spremljam kolesarstva tako podrobno kot F1, ampak slišano danes po radiu...svaka mu čast! 5 Citiraj
Z M A J Napisano 29. maj, 2023 Prijavi Napisano 29. maj, 2023 Turčija pleše; zmaga Erdogana. Nu3jaški ples? 4 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 29. maj, 2023 Prijavi Napisano 29. maj, 2023 pred 3 urami je Z M A J napisal: Turčija pleše; zmaga Erdogana. Nu3jaški ples? Ne bojo se ga do smrti znebil, tako kot Madžari Orbana, pa Belorusi Lukašenka (kar sicer zna bit kr hitr), Rusi Putina, Korejci UN-ga Kima, Kitajci Medvedka Puja... itd itd. Tud mi smo bli parkrat bliz, da dobimo avtokrata na oblast do smrt... Joži je ratal, Ivanu pa na srečo ne. 3 2 1 Citiraj
scania Napisano 3. junij, 2023 Prijavi Napisano 3. junij, 2023 Bom kar tukaj napisal. Včeraj sem bil na dinamičnem avtosalonu emil frey na Vranskem. Organizirano vrhunsko, z raznimi vozili si lahko preizkusal posamezne vaje na poligonu. Vglavnem šel sem striktno zaradi alfa romeo giulie saj je bila moja kombinacija veloce oprema in 2,0 turbo 280km (bencinar). Avto vrhinski, res fulll dober občutek,vodljiv kot puter, menjalnik zf 8speed kot ze z drugih avtov znano vrhunski, proznost motorja fenomenalna. Pod crto, to je to. Mazda naslednika za mene nima zato bi, če bi menjaval definitivno pogledoval k giuliji, kjer je oblika avtomobila, motorni sklop in notranjost po mojem okusu. 5 3 Citiraj
Alex Napisano 3. junij, 2023 Prijavi Napisano 3. junij, 2023 pred 26 minutami je scania napisal: Bom kar tukaj napisal. Včeraj sem bil na dinamičnem avtosalonu emil frey na Vranskem. Organizirano vrhunsko, z raznimi vozili si lahko preizkusal posamezne vaje na poligonu. Vglavnem šel sem striktno zaradi alfa romeo giulie saj je bila moja kombinacija veloce oprema in 2,0 turbo 280km (bencinar). Avto vrhinski, res fulll dober občutek,vodljiv kot puter, menjalnik zf 8speed kot ze z drugih avtov znano vrhunski, proznost motorja fenomenalna. Pod crto, to je to. Mazda naslednika za mene nima zato bi, če bi menjaval definitivno pogledoval k giuliji, kjer je oblika avtomobila, motorni sklop in notranjost po mojem okusu. Ravno danes sem na avtocesti pred Verono videl na odstavnem pasu eno Alfa giulio, ki ji je dobesedno odpadlo kolo. Bila je nagnjena,asfalt ves razrajsan, kolo je bilo kakih dvesto metrov nazaj ob robu avtoceste. Šofer in žena v odsevniki , ter otroci za ograjo. 🤔 1 1 Citiraj
FuManchu Napisano 3. junij, 2023 Prijavi Napisano 3. junij, 2023 Šlampast serviser pomoje. 1 2 Citiraj
Tilen5 Napisano 3. junij, 2023 Prijavi Napisano 3. junij, 2023 Mojemu frendu so tudi slabo gumo privijačili gor pa mu je na avtocesti hmal dol šla 1 1 1 1 Citiraj
FuManchu Napisano 3. junij, 2023 Prijavi Napisano 3. junij, 2023 Js sem tud videl v rondoju dekovca po treh se peljat. Rado se to dogaja. Zato je vredno 2x preverit pri šraufanju 2 Citiraj
Boss Napisano 3. junij, 2023 Prijavi Napisano 3. junij, 2023 Ampak predno guma dol pade se čutijo vibracije in čudno dogajanje, ko avto vleče levo desno. 4 Citiraj
NevLado Napisano 5. junij, 2023 Prijavi Napisano 5. junij, 2023 dne 4. 6. 2023 ob 0:13 je Boss napisal: Ampak predno guma dol pade se čutijo vibracije in čudno dogajanje, ko avto vleče levo desno. Vleče lih ne, se pa čuti da rohni kot en helikopter. Citiraj
Z M A J Napisano 5. junij, 2023 Prijavi Napisano 5. junij, 2023 https://www.24ur.com/novice/slovenija/jutranji-kolaps-na-obvoznici-krivca-pa-slabo-vreme-in-dela-na-cesti.html Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 5. junij, 2023 Prijavi Napisano 5. junij, 2023 LJ Fužine, divji zahod varianta https://www.24ur.com/novice/crna-kronika/streljanje-v-ljubljani-dve-osebi-ranjeni-strelec-na-begu.html 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 5. junij, 2023 Prijavi Napisano 5. junij, 2023 Ja sem probal tole veselico... men je ratal samo pol ure več porabit. Citiraj
FuManchu Napisano 5. junij, 2023 Prijavi Napisano 5. junij, 2023 pred 5 urami je Z M A J napisal: LJ Fužine, divji zahod varianta https://www.24ur.com/novice/crna-kronika/streljanje-v-ljubljani-dve-osebi-ranjeni-strelec-na-begu.html Trenirkasti posli. Nič novega. 1 Citiraj
g.Wankel Napisano 6. junij, 2023 Prijavi Napisano 6. junij, 2023 pred 7 urami je FuManchu napisal: Trenirkasti posli. Nič novega. Ali pa klani. Vse več je obračunov po LJ. 1 Citiraj
g.Wankel Napisano 8. junij, 2023 Prijavi Napisano 8. junij, 2023 https://www.24ur.com/novice/crna-kronika/mladoletni-migrant-naj-bi-na-obmocju-cerknice-posilil-78-letnico.html 1 1 Citiraj
Z M A J Napisano 9. junij, 2023 Prijavi Napisano 9. junij, 2023 https://www.24ur.com/novice/slovenija/odprli-prikljucek-z-leskoskove-ceste-na-ljubljansko-severno-obvoznico.html 3 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 21. junij, 2023 Prijavi Napisano 21. junij, 2023 Toča že vnaprej izmerjena? Napoved se uresničuje: bližajo se močna neurja z debelo točo in orkanski veter #video SIOL.NET Agencija za okolje (Arso) opozarja, da bodo danes pozno popoldne in zvečer predvsem na severovzhodu mogoča... 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
MazdaBoy Napisano 21. junij, 2023 Prijavi Napisano 21. junij, 2023 Že vidim kako se bo danes in jutri folk gužval v parkirni hiši Špara, če bo huda ura 😠 1 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.