Skoči na vsebino

Aktualni dogodki!

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Nisem za nasilje ampak potrebno je vedet kaj se sme in kaj se ne sme... 🤔

Zamislimo si kaj bi bilo, da bi policija nabrcala izgrednico, ki je čečkala povsod.(novica dneva) Tako jih je pa dobil tisti, ki je skrbel za red, luda kuča.... :wub:

Napisano
  dne 12. 7. 2023 ob 8:56 je Bini napisal:

Nisem za nasilje ampak potrebno je vedet kaj se sme in kaj se ne sme... 🤔

Zamislimo si kaj bi bilo, da bi policija nabrcala izgrednico, ki je čečkala povsod.(novica dneva) Tako jih je pa dobil tisti, ki je skrbel za red, luda kuča.... :wub:

Razširi  

Najbolj žalostno je pa to, da so vodilni (vlada) tiho. Ponavadi takoj lajajo, ko niso njihovi simpatizerji v igri. 

Napisano

Nevem zakaj ste eni mnenja, da morajo bit za vse krivi levi, pa desni, pa rdeci in crni, zeleni in modri pa politika… pa vlada…

Pac nekateri ljudje niso cisto normalni ali pa so samo drugacni… ampak to se ne pomeni, da so sploh politicno opredeljeni… ce pa ze, pa ni nujno, da so ravno od “tadrugih” … ;) … 

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano
  dne 12. 7. 2023 ob 11:21 je Jest napisal:

Nevem zakaj ste eni mnenja, da morajo bit za vse krivi levi, pa desni, pa rdeci in crni, zeleni in modri pa politika… pa vlada…

Pac nekateri ljudje niso cisto normalni ali pa so samo drugacni… ampak to se ne pomeni, da so sploh politicno opredeljeni… ce pa ze, pa ni nujno, da so ravno od “tadrugih” … ;) … 

Razširi  

Mislim popolnoma enako, red za VSE! 👍

A žal to ni mogoče.... :nevem:

Napisano
  dne 12. 7. 2023 ob 11:21 je Jest napisal:

Razširi  

Se strinjam, da naj to velja za vse enako. A na živce mi gre, ko sedaj fafajonka in holob ne muknesta niti besede, ko dobro vesta, da so njihovi petkovi kolesarji krivi. A ko menita, da je kriva druga stran, pa lajata takoj na državni tv. 

Napisano (urejeno)

A, ko je imel čelavi iste fore, ti ni šlo na živce?

Pa to, da so petkovi kolesarji tu, je spet ena zabloda nastala v tvoji glavi.

Popravljeno od g.Wankel

Podpis.png

Napisano
  dne 12. 7. 2023 ob 11:56 je Alex napisal:

Se strinjam, da naj to velja za vse enako. A na živce mi gre, ko sedaj fafajonka in holob ne muknesta niti besede, ko dobro vesta, da so njihovi petkovi kolesarji krivi. A ko menita, da je kriva druga stran, pa lajata takoj na državni tv. 

Razširi  

Kako ves, da so ravno petkovi kolesarji? Si bil zuraven in so to tvoji kolegi..??? :D  Drugace tezko trdis to... razen, ker se ti pac fajn zdi ... da povsod zraven mesas politiko... Ali eno res mislite, da se mora vlada ukvarjato z vsemi traparijami? 

Prevec FB res skodi :P

Nekaoo podobno bi bilo, da bi nekdo trdil, da zato ker je nek rocker umrl zaradi prevelike doze, da to pomeni, da so vsi rokerji mamilasi. Lahko to potrdis?  :P 

Na Metelkovi se zbirajo raznorazni osebki, ki jih boli "K" za politiko ... So pac "umetniki" in "kulturniki" ... nekateri bolj, drugi manj ... (narekovaji so z razlogom) ... 

lp

Thomas

image.png

Napisano
  dne 12. 7. 2023 ob 12:16 je Jest napisal:

Nekaoo podobno bi bilo, da bi nekdo trdil, da zato ker je nek rocker umrl zaradi prevelike doze, da to pomeni, da so vsi rokerji mamilasi. Lahko to potrdis?  :P 

Razširi  

Nekako sem nekaj podobnega pomislil tudi sam. Mislim, to, da so vsi rokerji mamilaši. Vsaj kolikor jih poznam, mi dostikrat delujejo, kot da so pod dozo...

• Všeč 1
  • Začuden 1
Napisano
  dne 12. 7. 2023 ob 12:16 je Jest napisal:

Kako ves, da so ravno petkovi kolesarji? Si bil zuraven in so to tvoji kolegi..??? :D  Drugace tezko trdis to... razen, ker se ti pac fajn zdi ... da povsod zraven mesas politiko... Ali eno res mislite, da se mora vlada ukvarjato z vsemi traparijami? 

Prevec FB res skodi :P

Na Metelkovi se zbirajo raznorazni osebki, ki jih boli "K" za politiko ... So pac "umetniki" in "kulturniki" ... nekateri bolj, drugi manj ... (narekovaji so z razlogom) ... 

Razširi  

Ne vem a jih ti zagovarjaš, ker so "tvoji"? 😉

dne 12. 7. 2023 ob 12:48 je Slivka napisal:

Nekako sem nekaj podobnega pomislil tudi sam. Mislim, to, da so vsi rokerji mamilaši. Vsaj kolikor jih poznam, mi dostikrat delujejo, kot da so pod dozo...

Razširi  

Drži se raje svoje lopate in njive. 😉 Nekatere stvari so prezahtevne za hribovce. 

Napisano
  dne 12. 7. 2023 ob 12:06 je g.Wankel napisal:

A, ko je imel čelavi iste fore, ti ni šlo na živce?

Pa to, da so petkovi kolesarji tu, je spet ena zabloda nastala v tvoji glavi.

Razširi  

Ne, čisto dokazano, da so to petkovi fičfiriči in btezdelneži. Pa kdo normalen se bo udeleževal takih zablojenih shodov. Se ve, kdo je uničeval našo lastnino in koga so upravičeno zalivali z vodnimi topovi, da semi malo ohladijo glave. 😉

Napisano
  dne 12. 7. 2023 ob 13:32 je Alex napisal:

Ne vem a jih ti zagovarjaš, ker so "tvoji"? 😉

Drži se raje svoje lopate in njive. 😉 Nekatere stvari so prezahtevne za hribovce. 

Razširi  

Koga zagovarjam? Moji??? Dej nehi bluzit… Si ze zacel s svojim zaljenjem vsepovprek…

Glede na to, da nisi odgovoril na moje vprasanje, sklepam, da torej drzi… ;) 

lp

Thomas

image.png

Napisano
  dne 12. 7. 2023 ob 13:42 je Jest napisal:

Koga zagovarjam? Moji??? Dej nehi bluzit… Si ze zacel s svojim zaljenjem vsepovprek…

Glede na to, da nisi odgovoril na moje vprasanje, sklepam, da torej drzi… ;) 

Razširi  

Seveda vedno zagovarjaš lenobe od levakov. Poglej si samo sedanjo nesposobno vlado. Vse bodo spravili v rit. Še dovro, da "se je odstavil" Loredan, da ne naredi še večjega stanja v zdravstvu. Sicer sem jim pa napovedal kratek rok trajanja vsi normalni imajo te vlade že poln kufer. No, mogoče edino kaka opica iz Afrike ne. 😊

Napisano

Nic niso boljsi ali slabsi, kot druge vlade… Sicer pa mi dol visi za to kurcevo politiko… Ti ko si pa izgleda zagrizen Jansist pa kar se trobis dalje… in nekaj sanjaris, kaj bi bilo, ce bi bilo… 

In ce ze bodo, ne bodo spravil “nas” (kogarkoli si ze mislil s tem) ampak tudi “vas” … Od zadnje Janseve vladavine nekateri zelo radi predalckate ljudi na “vase” in “nase”… rdece in zelene, leve in desne… Imam obcutek, kot da ne zivimo v isti drzavi… ali celo na istem planetu… Morajo biti zelo mocne te mamile, da pises take bedarije… Ali pa je mogoce tableta popustila ;) 

Aja… se vedno ne vem, kje vidis, da koga zagovarjam… Samo sprasujem se, kako se lahko nekdo z leti tako zelo spremeni… Pred korono nas vecina sploh ni vedela, da je na forumu tudi kaksen Alex… 

• Všeč 1
  • Haha 1

lp

Thomas

image.png

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Zato ker zgorel cel od spredi do zadi, kar je značilno za električarje in je brez težav gorel v vetru vodi itd. Ugibam namreč.

33112_1.png

Napisano
  dne 25. 7. 2023 ob 12:51 je Z M A J napisal:
Razširi  

Sedaj se pojavljajo na netu razne skupine "strokovnjakov" (prej so obvladovali korono, pa 5G...), ki so strokovno ugotovili, da nas Američani po vsem videnem, sedaj j****o še z vremenom. 

Se pravi, da nam svoje tornado z veliko točo v velikosti melon  zastonj izvažajo v Evropo. 

Ko misliš, da si prebral največje neumnosti, te vedno znova in znova tej modeli  presenetijo. 😊

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Zadnja sporočila

• Mojstri, dajte vsaj prebrat, kaj napišem, če vam že vsebina ni všeč.   @Boss: Po AC sem vozil 110 km/h ali več. In ne 100, kot si kar "iz riti" zdaj privlekel v debato.   @Slivka: Lepo sem napisal, da je bilo vsaj tri ure vožnje tipa "spelji, naredi 1 do 3 metre, ustavi" in to ponavljaj "v neskončnost". Niti malo ni spominjalo na "pelješ", kaj šele na nizkih obratih.   + Šel sem na Lovčen, pa mimo Nikšiča do najbolj slavne ortodoksne cerkve ... Kdor je bil tam, ve kakšni bregovi in ceste so. Enkrat sem vsaj 500 m vozil vzvratno okoli treh ovinkov v hrib, da sta me lahko dva avtobusa, ki sta prišla nasproti, obšla. In ja, v vseh teh situacijah se EV bolje obnese. Tudi sredi najbolj strmega hriba se ustavi in spelje, kot da ni nič, ozr. kot močan 4x4 ICE.   Lahko pa gre naslednjič kdo z Mazda foruma s svojim ICE vozilom zraven, da bo realno sodil o vožnji, porabi, udobju itd.
    • Hey   Zanima me kako bi lahko predvajal glasbo preko youtube posnetkov na android avtu. Avto je Mazda CX-5 2023 letnik.
    • Ne seri klamf...   Prav tam sem šel z BTjcem, ki je imel zadaj kamp-prikolico pripeto. Pa sem dobil žulje edino na riti, ker je že od trajekta v Kamenarih šlo vse skupaj bolj po polžje pa vse do tistega "slavnega" mejnega prehoda Karasovići al kaj že je... Na rokah nisem dobil žuljev, ker sem imel tri otroke v avtu in si ga nisem mogel d***t med vožnjo, na podplatih tudi nisem dobil žuljev, ker nisem pešačil ampak sem se peljal, sklopke pa tudi nisem vohal. Pri dizel navoru se lahko pelješ tudi pri majhnih obratih, pa čeprav je v hrib in imaš 1300 kg težko kamp prikolico zadaj...
    • Tole ne bo držalo, ker gola fizika tega ne dovoli. Razlika med 100km/h in 130km/h je nekoliko več kot 60% višjs poraba. 90% energije v EV se uporablja za premagovanje zračnega upora in ker vemo, da se upor povečuje s kvadratom hitrosti to pomeni za 69% večji upor, ampak ker gre "le" 90% energije za premagovanje tega upora to pomeni cca 62% višjo porabo pri 130km/h kot pri 100km/h. V praksi to pomeni, da če EV pri 100km/h porablja 15kWh/100km, je poraba pri 130km/h preko 24kWh/100km. A vidiš razliko?   Ostalo pa ne bom komentiral, ker je vse v stilu "eye of the beholder".
    • Nisem zagovornik ne enega ne drugega, mi je pa zanimivo spremljat to temo in nekako te izgovore/skrbi/negativnosti/...   - Aja 100 eur ... bencin bi bil 200 ... to pa ni tok razlike  - Aha ok ... ampak vozis lahko pa samo 97 - Aha ... samo ker mas kabelj v prtlaznjiku ne mores gajbe pira not dat - Ja, ja ... sam ... a je kak elektricni v premium rdeci barvi - Kaj pa ce, ne pridem 2500km delec z enim tankom ker to delam 3* na dan. - Pa sami jajcki so jaz pa skoz minimalno 8 ljudi prevazam. - ...   Pac tko karkoli nekdo omeni, je takoj neka kontra  Pocasi me vse skupaj spominja na  mojo 13 letno hcer, ko vedno proba nek izgovor najt, ko ji kaj ukazes (se ucim, moram sobo pospravt, zakaj pa ti vcer nisi, ....) 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.