Matick Napisano 11. januar Prijavi Napisano 11. januar Nisem vedu da smo imel novembra deflacijo... Pa da je bla inflacija max 2.7% 1 Citiraj
Z M A J Napisano 17. januar Prijavi Napisano 17. januar Sneg in led ohromila del Evrope: odpovedani številni leti | 24ur.com WWW.24UR.COM V Nemčiji in Franciji povzročata preglavice sneg in poledica. Med drugim so morali zaradi ledenega... Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 18. januar Prijavi Napisano 18. januar Ma pusti to fake news - globalno segrevanje imamo, si pozabil? Citiraj
Z M A J Napisano 18. januar Prijavi Napisano 18. januar Menda nas bo zasnežilo? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
FuManchu Napisano 18. januar Prijavi Napisano 18. januar pred 9 minutami je Z M A J napisal: Menda nas bo zasnežilo? Saj je že čas, al ne? 1 1 Citiraj
Z M A J Napisano 18. januar Prijavi Napisano 18. januar pred 3 minutami je FuManchu napisal: Saj je že čas, al ne? Kdaj, če ne januarja? 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
FuManchu Napisano 18. januar Prijavi Napisano 18. januar pred 4 minutami je Z M A J napisal: Kdaj, če ne januarja? Tud februarja ga še zna namesti. 2 Citiraj
Slivka Napisano 19. januar Prijavi Napisano 19. januar So napovedali neko divje sneženje in sem sinoči pripravil rolbo ter danes vstal že ob 4ih, da očistim, ker po otroke prihaja šolski avtobus (20 sedežni), pa da se ne zakoplje. Še dobro, da sem obul gojzarje, ket tako dežuje, da vrh hriba voda komaj sproti odteka... 1 1 3 Citiraj
Bini Napisano 19. januar Prijavi Napisano 19. januar Pri nas je pa že nekaj časa jeba zaradi snega..... 🫤🥶😉 1 Citiraj
Slivka Napisano 19. januar Prijavi Napisano 19. januar Od tega silnega snega je Soča krepko narasla... Povprečni pretok Soče v Solkanu je 90m3/s, trenutni (zmerjen pred 45 minutami) pa 230... Citiraj
Slivka Napisano 19. januar Prijavi Napisano 19. januar Gledam po internetu, povsod poročajo o groznem sneženju po celi Sloveniji. Potem pa pogledam na spletne kamere, pa vidim, da ga je 10 cm - tam, kjer ga je plug naplužil na kup. A sem jaz slučajno trofil napačne spletne kamere al je zdaj že apokalipsa, če pade več kot 3 cm snega? Citiraj
MazdaBoy Napisano 19. januar Prijavi Napisano 19. januar Napačne spletne kamere si trofil 😆 Pri nas že skoraj apokalipsa 15 cm snega 🙂 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 19. januar Prijavi Napisano 19. januar Jaz sem gledal Ljubljano, pa dvomim, da ga je 10 cm... Ptuj bi ga pa, tako na uč preko kamere, lahko imel 10... Pa se mi ne zdi, da bi to bila tolikšna količina, da bi ustvarilo take težave, da bi vsi Slovenski mediji morali o tem poročat... 1 Citiraj
SeekK Napisano 19. januar Prijavi Napisano 19. januar Mislim pri nas je po dveh letih ali pa še več 10 cm snega, mene ne moti da je novica Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 19. januar Prijavi Napisano 19. januar 3 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Bini Napisano 19. januar Prijavi Napisano 19. januar Pri nas ga je cca 25cm..... 🫤Pa kurckaj pluženo in je je... no vozit po tem južnem snegu...... 😉 1 1 Citiraj
samSimon Napisano 19. januar Prijavi Napisano 19. januar V Ljubljani ga ni 25cm, ampak cesta je pa prav taka, kot na tvoji sliki. En kup zvoženga, mokrga snega, da vse ropota in drsi med vožnjo 🙄 2 Citiraj
Z M A J Napisano 19. januar Prijavi Napisano 19. januar Saša Dončić je novi športni direktor KZS | 24ur.com WWW.24UR.COM Na četrtkovi novinarski konferenci Košarkarske zveze Slovenije je postalo uradno, da je Saša Dončić postal novi športni direktor. Že pred tem je na prazno mesto generalnega sekretarja sedel Aleš Križnar... 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
SpEkTr Napisano 19. januar Prijavi Napisano 19. januar Vsaj enkrat nam ga je pod krvavcem malo nasulo 4 Citiraj
SeekK Napisano 19. januar Prijavi Napisano 19. januar Pri nas ga je blo glih 20 ene pol ure nazaj...čist srečni vsi 2 Citiraj
Jest Napisano 19. januar Prijavi Napisano 19. januar Pri nas ga je tudi po grobi oceni vec kot 20 cm ... 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Jest Napisano 19. januar Prijavi Napisano 19. januar Sem sel po zeno siht… pa imam po dveh km avto podoben kot @50keda v drugi temi … Po vasi do glavne ceste ni nic spluzeno… Sem sel po zeno siht… pa imam po dveh km avto podoben … Po vasi do glavne ceste ni nic spluzeno… Prvih 100 ali 200 metrov sem oral, ker izgleda noben od sosedov ni sel od doma ali pa se niso prisli domov… Stirikolesni pogon pa je zakon… Po nasem klancu sem se nazaj pripeljal brez problemov… Zena je sicer ze jamrala, da vo treba it oo lopato, ko sem se pod klanckom moral ustavit ker je ovinek… Ampak sem izklopil TCS in gas… brez problemov… 3 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Jest Napisano 19. januar Prijavi Napisano 19. januar pred 6 minutami je g.Wankel napisal: Ma to bi še jzt z Miato zvozu 😀 Ti bi lahko pluzil… skoraj do tal… 5 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano 19. januar Prijavi Napisano 19. januar pred 6 urami je Slivka napisal: Jaz sem gledal Ljubljano, pa dvomim, da ga je 10 cm... Ptuj bi ga pa, tako na uč preko kamere, lahko imel 10... Pa se mi ne zdi, da bi to bila tolikšna količina, da bi ustvarilo take težave, da bi vsi Slovenski mediji morali o tem poročat... Hmmm ja mi je jasno, da so mediji včeraj ves dan pozivali naj pripravimo lopate. @Slivka je sicer verjetno itak rekel, da se je rodil pripravljen in povrh z lopato v roki. Ampak da ti na konc pa ravno pri njemu ščije in bi prej rabil zajemalko in kiblo je pa tud neke vrste ironija, se mi zdi. 🤪 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.