godlike Napisano 18. oktober Prijavi Napisano 18. oktober pred 6 urami je Slivka napisal: Te bom z lopato! Sicer ni dvojina, ma bom pa lopato pravilno uporabil - čeprav ne za to, za kar se lopata praviloma uporablja... Lahko pa ga z dvema lopatama. 😉 Citiraj
g.Wankel Napisano 20. oktober Prijavi Napisano 20. oktober 'Kitajska me ne bo upala provocirati, saj Ši ve, da sem nor' | 24ur.com WWW.24UR.COM Donald Trump je prepričan, da si ga Kitajska ne bo upala provocirati, če se vrne v Belo hišo, ker predsednik Ši Džinping ve, da je nor. Prav tako trdi, da je Putinu zagrozil, naj ne začne vojne z Ukrajino. No, zavedanje, da si nor, je prvi korak h streznitvi 1 Citiraj
Bini Napisano 23. oktober Prijavi Napisano 23. oktober Če je mogoče še kdo od vas, ki še nima opredeljenega družinskega zdravnika pa bi ga imel je v Žalcu ambulanta VIA MEDICUS na novo odprta in še sprejema nove paciente. Zet in kolegica imata na novo tam koncesijo, je vse na netu! Ps, pa ne okrog govort, da ne bo prevelke gužve.... 🤗😉 3 Citiraj
Tilen5 Napisano 23. oktober Prijavi Napisano 23. oktober pred 41 minutami je Bini napisal: Če je mogoče še kdo od vas, ki še nima opredeljenega družinskega zdravnika pa bi ga imel je v Žalcu ambulanta VIA MEDICUS na novo odprta in še sprejema nove paciente. Zet in kolegica imata na novo tam koncesijo, je vse na netu! Ps, pa ne okrog govort, da ne bo prevelke gužve.... 🤗😉 Javno bom objavil na FB 😈 2 Citiraj
Bini Napisano 23. oktober Prijavi Napisano 23. oktober pred 41 minutami je Shrek napisal: Ja...to je privat... Se motim? Na koncesijo, vse ti piše... Citiraj
Bini Napisano 23. oktober Prijavi Napisano 23. oktober pred 57 minutami je Shrek napisal: Se pravi, eno in drugo... Ne.... Citiraj
godlike Napisano 23. oktober Prijavi Napisano 23. oktober pred 1 uro je Shrek napisal: Se pravi, eno in drugo... Koncesija ni privat. Koncesija je privatni zdravnik, ki ga plača zavarovalnica. Če bi imela privat, bi lahko prišel brez zdravstvene kartice in za pregled dal keš na pult. 1 Citiraj
Bini Napisano 23. oktober Prijavi Napisano 23. oktober (urejeno) pred 3 urami je godlike napisal: Koncesija ni privat. Koncesija je privatni zdravnik, ki ga plača zavarovalnica. Če bi imela privat, bi lahko prišel brez zdravstvene kartice in za pregled dal keš na pult. Saj to ve sam mal zajebava.... 🥴 Popravljeno 23. oktober od Bini Citiraj
godlike Napisano 23. oktober Prijavi Napisano 23. oktober Pitaj boga. V današnjem svetu me nič ne preseneti. 1 Citiraj
Shrek Napisano 23. oktober Prijavi Napisano 23. oktober Ja, so tudi taki, ki so dopoldan privat, popoldan pa koncesija... Ne, ne zajebavam. 1 1 Citiraj
Bini Napisano 23. oktober Prijavi Napisano 23. oktober pred 4 urami je Shrek napisal: Ja, so tudi taki, ki so dopoldan privat, popoldan pa koncesija... Ne, ne zajebavam. Najprej preberi nato pa komentiraj! 🥴 Dal sem samo informacijo, če slučajno tukaj komu pride prav, bo pa pacientov tako več kot preveč.... 2 Citiraj
Z M A J Napisano 25. oktober Prijavi Napisano 25. oktober V 78-milijonski tožbi proti nekdanjemu vodstvu Adrie Airways so se odvetniki dogovorili o mediaciji WWW.RTVSLO.SI Na okrožnem sodišču v Kranju se je začela prva obravnava v tožbi za eno izmed največjih odškodnin v Sloveniji doslej. Stečajni upravitelj... Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 28. oktober Prijavi Napisano 28. oktober 26,3 odstotka: podpora vladi padla na najnižjo točko doslej | 24ur.com WWW.24UR.COM Kakšne so politične posledice zloma jedrskega referenduma? Kaj pravijo volivci? Koga so kaznovali in koga nagradili po fiasku z ljudskim... Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Mraušk Mčk Napisano 28. oktober Prijavi Napisano 28. oktober dne 25. 10. 2024 ob 20:44 je Z M A J napisal: V 78-milijonski tožbi proti nekdanjemu vodstvu Adrie Airways so se odvetniki dogovorili o mediaciji WWW.RTVSLO.SI Na okrožnem sodišču v Kranju se je začela prva obravnava v tožbi za eno izmed največjih odškodnin v Sloveniji doslej. Stečajni upravitelj... Sploh ne razumem. Tujci so najboljši gospodarji. 3 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Boss Napisano 28. oktober Prijavi Napisano 28. oktober Ja pa jebemu no.... ene bi blo treba dejasnko kastrirat. Le kaj jim pade na pamet. @skritikrt sej nisi ti naletel? Neznanec na tire postavil betonski blok, tako se je končalo WWW.ZURNAL24.SI Na železniško progo med Postojno in Prestrankom je v soboto neznanec postavil več predmetov, v katere sta nato trčila dva tovorna vlaka, so... 1 1 1 Citiraj
skritikrt Napisano 28. oktober Prijavi Napisano 28. oktober pred 7 urami je Boss napisal: Ja pa jebemu no.... ene bi blo treba dejasnko kastrirat. Le kaj jim pade na pamet. @skritikrt sej nisi ti naletel? Neznanec na tire postavil betonski blok, tako se je končalo WWW.ZURNAL24.SI Na železniško progo med Postojno in Prestrankom je v soboto neznanec postavil več predmetov, v katere sta nato trčila dva tovorna vlaka, so... Nisem bil jaz...sem trenutno na dopustu... So takšni dogodki kar pogosti...če ne objestneži,pa neurja namečejo drevje na progo... Sem povozil že marsikaj...vwliko divjai,kravo,medveda...ljudi le enega,ki je delal samomor...nedolgo nazaj pa isto samomor,a sem imel okvaro na lokomotivi (,ni bilo "paralele"), in posledično nižja hitrost...in mi je pred tipom ratalo ustaviti😆... Ma...se z časom navadiš na vse živo...mi je le važno,da ne povozim koga,ki je nenamerno tam...za samomorilce mi je vseeno,ker,če sam nad sabo obupa.... So pa tudi ekstremni primeri naletov,kot pred doooolgimi leti,ko je en strojevodja z brižito naletel na...ne vem točno...20-30 tonsko skalo,ki je z pobočja v zasavju padla na progo...še sreča,da se je strojevodja vrgel v hodnik strojnice,in da je lokomotivo odbilo proti pobočju namesto v reko... Ali pa...še iz juge...prva brižita...363-001 naletela na...ne vem kaj...a je vozil mazut...in je zalilo lokomotivo,se vse vžgalo,in je strojevodja zgorel... Ni ta poklic za vsakega... Jaz imam še srečo z naleti in povoženji...eni pa kot po tekočem traku...vem za enega,k je na prvi samostojni vožnji povozil človeka do smrti... ...ni za vsakega...res ne. 4 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 5. november Prijavi Napisano 5. november (urejeno) A kdo kaj ve. A je jajčeglavec že čivknil čestitke trumpu za izvolitev? Zdale je pa že čas, pravzaprav že mal zamuja. Popravljeno 5. november od Mraušk Mčk 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Alex Napisano 6. november Prijavi Napisano 6. november pred 15 urami je Mraušk Mčk napisal: A kdo kaj ve. A je jajčeglavec že čivknil čestitke trumpu za izvolitev? Zdale je pa že čas, pravzaprav že mal zamuja. Baje, da je že čestital Slovenskemu zetu za zmago. 😉 2 Citiraj
Z M A J Napisano 6. november Prijavi Napisano 6. november TRUMP did it again 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Janez007 Napisano 6. november Prijavi Napisano 6. november (urejeno) Super. Bo v 24 urah končal vojno v Ukrajini. Donald Trump’s vision for a second term includes massive deportations, imposing across-the-board tariffs, cutting taxes, shifting away from public schools and rolling back transgender rights. Here’s a rundown. WWW.POLITIFACT.COM Updated with additional promises, Oct. 29, 2024. Former President Donald Trump’s policy agenda for a potential second te Popravljeno 6. november od Janez007 1 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 6. november Prijavi Napisano 6. november Ne spremljam politike kaj pomeni da je Trump zmagal? Citiraj
Boss Napisano 6. november Prijavi Napisano 6. november pred 37 minutami je Janez007 napisal: Super. Bo v 24 urah končal vojno v Ukrajini. Donald Trump’s vision for a second term includes massive deportations, imposing across-the-board tariffs, cutting taxes, shifting away from public schools and rolling back transgender rights. Here’s a rundown. WWW.POLITIFACT.COM Updated with additional promises, Oct. 29, 2024. Former President Donald Trump’s policy agenda for a potential second te Sam tole šele v januarju, po invaguraciji. Do takrat majo še cajt, da nas porinejo v odprt spopad z Rusijo. 1 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.