Skoči na vsebino

Aktualni dogodki!

Ustvari kratki URL

ReDevil

Priporočeno sporočilo

pred 4 urami je Janez007 napisal:

Super. Bo v 24 urah končal vojno v Ukrajini.   

WWW.POLITIFACT.COM

Updated with additional promises, Oct. 29, 2024. Former President Donald Trump’s policy agenda for a potential second te

Iz tvojih ust v...saj poznaš pregovor...

Vojna je samo za dobičkarje fajn...narod pa najebe.

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

pred 48 minutami je Alex napisal:

Da bodo zopet komedije in smeh. 😊

+1

Se mi zdi,da so mediji zadnje čase imeli že kar krizo,k niso vedeli,kaj naj pišejo...k leve se pa ne sme oz. jim jih ni dovoljeno "pljuvati"🤮

Toliko o svobodi tiska😂🤣

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pomoje bi v ZDA z minimalnim vložkom v kampanijo še opico predstavil za ''resnega kandidata''. Sej se je tudi v Sloveniji ''flat earth, chemtrails, no moon landing'' scena že kar razpasla, tko da gremo po isti poti :) 

Oh well :) Me veseli, da se bodo vsaj vojne končale 🥳

Podpis.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Če bi jaz vulkanizerja poslušal bi zdajle mel že tretje letne gume   To je zdaj tisto vprašanje, ko kupiš nove gume pa je dot izpred leta in pol. Pa te vulkanizer pere, po treh letih dejasnke uporabe, da so zanič in potrebne menjave. Me zanima a imajo sploh kakšno pripravo, da bi lahko ugotovili ustreznost gum brez merjenja profila. Se pravi kakšen torni koeficient še imajo. Jaz še nisem videl da bi to kdo mel, ker verjetno bi pol budget gum padlo še predno bi bile prvič montirane.
    • Drži, kar je naredila prejšnja vlada je čisto zlato... Golob bo pa zdaj to pokvaru. Ti lump Taubijevski, le kako si upa zveličanemu mešat štrene. Če pravi JJ, da so bojlerji zlo se je treba strinjat zdaj bi pa Holobek tole spreminjal neki. Kako si upa?
    • Preberi za sabo, KAKO si napisal…  … In izgleda je v tvojih očeh res za vse kriva sedanja vlada… Četudi so to ukrepi, ki jih spisala prejšnja vlada… Ali pa mogoče narobe razumem in ni prav, da se bo to glede bojlerjev po vsej verjetnosti ukinilo… in bi bilo bolje, da ta traparija ostane?    Aja… mogoce je pa to, da vse kar naredi trenutna vlada, je narobe… četudi skušajo  popraviti bedarije, ki jih je spisala prejšnja vlada? 
    • Nič kaj takega nisem napisal, kar ni res. Narod ima že poln kufer holobnjakov in njehovih škorcev. Če ne bi kolesarjev in razno raznih  Nik dobro plačevali, bi bili že vsi penasti in na pecikelnih okoli "hrama modrosti". 
    • Pomoje bi v ZDA z minimalnim vložkom v kampanijo še opico predstavil za ''resnega kandidata''. Sej se je tudi v Sloveniji ''flat earth, chemtrails, no moon landing'' scena že kar razpasla, tko da gremo po isti poti     Oh well  Me veseli, da se bodo vsaj vojne končale 🥳  
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.