Skoči na vsebino

Aktualni dogodki!

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 2 urama je Boss napisal:

Ta vlak so že davno zamudili. Žal, ko je bil še čas je bilo pač preveč arogance v igri. Zdaj sta samo še dve varianti ostali, ali totalna vojna al pa predaja UA. 🙁 

Po moje bo nekaj vmesnega. Imam pa občutek, da se bi vedno več držav direktno mešalo v to vojno. 

Napisano
pred 13 urami je Boss napisal:

Verjamem, da je marsikdo borbeno razpoložen, ko umirajo neki neznani ljudje. Jaz osebno bi si želel, da se tole konča ampak to bi pomenilo, da sem Rusofil, a ne? Torej naj še naprej umirajo za prazen nič. Upam pa de ne bo zaradi takih, ki mahajo radi s tujimi kurci po koprivah, tudi vsem nam ne bo nekoč žal.

Tudi ostali bi radi videli, da se tole sploh začelo ne bi.

Ampak...

Če se zdaj Putinu popusti in pustijo Krim Rusiji - a nismo nekaj podobnega v zgodovini človeštva že doživeli? Davnega 1938 je ena Evropska država "pridružila" Porenje, še istega leta celo Avstrijo in del takratne Čehoslovaške (Sudete) in šele naslednjega leta, ko si je ta država "pridružila" še Poljsko, se je ostali svet zganil. Vemo, kako je šla zgodba dalje.

Torej, kakorkoli obrneš, ne bodo samo tuji kurci v koprivah ampak tudi tvoj. Pa jajca in rit tudi. In za to ne bodo krivi Ukrajinci, ker oni nikogar ne želijo priključiti k sebi...

Napisano

Kaj je poanta zgodbe podpori Ukrajini? Ne to, da jih podpiramo, ker so nam všeč (malo težko pri vsej njihovi zgodovinski korupciji in kurbariji), ampak zato, da se nam ne bo treba po jarkih valjati čez toliko in toliko let. Ja, pardon, na koncu gre za posameznikovo rit...

Napisano

V jarkih se bomo valjali v vsakem primeru.

Če ne zaradi vzhoda/zahoda pa zaradi religije. Koliko smo stran od tega, da začnejo skrajni musliji(pravim skrajni, ker vsi islamisti verjetno niso retardirani) napadat Krščane?

Podpis.png

Napisano

Jaz ne. Me ni več tu oz. tam kjer se bo to dogajalo. Nekam bom že šel, hvala lepa. Seveda bi pa najraje tu ostal, če bo le možno.

Napisano

Bomo i pa zopet vzeli puške, kot smo jih nekateri že za časa osamosvojitvene vojne. 😉

Napisano

Kaj se sploh sekirate,.. mi smo na zemljevidu eno mesto,.. ena raketica v center pa nas ni več. Žal..

image.jpeg

Napisano
pred 8 minutami je Tilen5 napisal:

Kaj se sploh sekirate,.. mi smo na zemljevidu eno mesto,.. ena raketica v center pa nas ni več. Žal..

Pa kje bi nas zadeli. Falijo za 200 km z lahkoto. To je točno toliko, da zadenejo sosednjo državo. 😉

Napisano
pred 11 minutami je Alex napisal:

Pa kje bi nas zadeli. Falijo za 200 km z lahkoto. To je točno toliko, da zadenejo sosednjo državo. 😉

Sodobne rakete falijo kvečjemu 200 mm, ne 200 km. 

In upam, da dobro zaciljajo v vladno palačo. Ma, če dobro premislim... Tudi, če bi raketa bila namenjena kam drugam pa bi tja padla, ne bi bilo neke hude zamere...

Napisano
pred 9 minutami je Slivka napisal:

Sodobne rakete falijo kvečjemu 200 mm, ne 200 km. 

In upam, da dobro zaciljajo v vladno palačo. Ma, če dobro premislim... Tudi, če bi raketa bila namenjena kam drugam pa bi tja padla, ne bi bilo neke hude zamere...

Odvisno katere. Od Nata verjamem, da so točne na deset cm. Tiste od vodkarjev pa sesuvajo stanovanjske bloke, namesto vojaške infrastrukutecdaleč  proč. 

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.