Alex Napisano nedelja ob 05:59 Prijavi Napisano nedelja ob 05:59 pred 7 urami je Boss napisal: Hmm a tebi je res enako 165.000€ za nakup stanovanja v gotovini, v primerjavi recimo kupovat stvari za nekaj 10€ v gotovini. Govorimo o lopovščinah, ne pa o totalni ukinitvi gotovine. A ni pol prestižnih stanovanj v Ljubljani kupljeno z gotovino? In to kao priznani kirurgi, odvetniki, mučkaroši... Citiraj
g.Wankel Napisano nedelja ob 10:19 Prijavi Napisano nedelja ob 10:19 pred 2 urama je Shrek napisal: In to kao vsi klana JJ... Naš pa res ne. Čist ko suza. 4 Citiraj
FuManchu Napisano nedelja ob 12:55 Prijavi Napisano nedelja ob 12:55 Policisti po Zaloški lovili voznika BMW-ja: trčil v zid, nato še v drevo | 24ur.com WWW.24UR.COM Policisti so v petek zvečer na Zaloški cesti v Ljubljani lovili voznika BMW-ja, ki se ni odzival na znake modre luči... Citiraj
jures Napisano nedelja ob 13:09 Prijavi Napisano nedelja ob 13:09 pred 7 urami je Alex napisal: A ni pol prestižnih stanovanj v Ljubljani kupljeno z gotovino? In to kao priznani kirurgi, odvetniki, mučkaroši... Alex to je samo rekla kazala, karkoli nad 10.000€ oz tam nekje okoli je obvezno nakazilo na trr. Meni so zavrnili polog v banki 17.000€ ker nisem imel kupoprodajne za motor s sabo, ko sem jo imel so naslednjic sprejeli. Limit je 14k ali 15k brez utemeljitve V Italiji je pa se 1000x bolj strogo mislim da je limit 400€ za poslovanje z gotovino 2 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Alex Napisano nedelja ob 13:40 Prijavi Napisano nedelja ob 13:40 pred 28 minutami je jures napisal: Alex to je samo rekla kazala, karkoli nad 10.000€ oz tam nekje okoli je obvezno nakazilo na trr. Meni so zavrnili polog v banki 17.000€ ker nisem imel kupoprodajne za motor s sabo, ko sem jo imel so naslednjic sprejeli. Limit je 14k ali 15k brez utemeljitve V Italiji je pa se 1000x bolj strogo mislim da je limit 400€ za poslovanje z gotovino To velja zate in zame. Za "posvečene" in požegnane s strani politike sigurno ne. Vem iz prve roke, ko je bivša političarka plačala za obnovo svoje hiše s kešom na roke. Brez računov, brez nakazil, brez sledi... 1 1 Citiraj
Shrek Napisano nedelja ob 13:45 Prijavi Napisano nedelja ob 13:45 Jaz sem gradil hišo in plačeval z gotovino. Citiraj
Alex Napisano nedelja ob 13:50 Prijavi Napisano nedelja ob 13:50 pred 5 minutami je Shrek napisal: Jaz sem gradil hišo in plačeval z gotovino. Se pravi, da si, po logiki Boss v SDS stranki. 😉 2 Citiraj
Janez007 Napisano nedelja ob 14:09 Prijavi Napisano nedelja ob 14:09 (urejeno) pred 34 minutami je Shrek napisal: Jaz sem gradil hišo in plačeval z gotovino. To je OK, če si ob plačilu dobil račun. 😃 Sicer pa mogoče malo mešamo gotovino, kredit, ... Če plačujemo z gotovino z namenom, da se nekdo izogne davku, goljufamo sami sebe ... manj ostane za javne storitve, vrtce, šole, zdravstvene domove, domove za ostarele, ceste, itd. Zato se mi zdi forsiranje brezgotovinskega poslovanja pozitivno za preprečevanje takih, za ljudi škodljivih praks. Je pa res, da znajo tudi zelo bogati brezgotovinsko poslovanje "optimizirati" s pomočjo davčnih oaz, spet na veliko škodo javnih storitev (ki jih koristi tudi zasebni sektor). Popravljeno nedelja ob 14:20 od Janez007 2 3 Citiraj
Shrek Napisano nedelja ob 14:56 Prijavi Napisano nedelja ob 14:56 Ne vem, no... V trgovini plačeval materijal z gotovino, izkop mi delal takratni šef, delal pretežno sam, edino za notranja vrata in vodovod z ogrevanjem sem dobil namenski kredit... Za ves materjal sem plačal davek. Problem je luksuz...jahte na firmo...avti na firmo...potovanja plačana z gotovino... Problem so tudi pari, ki živijo skupaj, uradno pa vsak na svojem naslovu, dobijo otroške dodatke....vemo, na kaj mislim... Ja, umetniki muzikanti bi pa imeli državno penzijo. Špile pokasirali na roke in nič davka plačali... 2 1 Citiraj
Alex Napisano nedelja ob 15:33 Prijavi Napisano nedelja ob 15:33 pred 33 minutami je Shrek napisal: Ne vem, no... V trgovini plačeval materijal z gotovino, izkop mi delal takratni šef, delal pretežno sam, edino za notranja vrata in vodovod z ogrevanjem sem dobil namenski kredit... Za ves materjal sem plačal davek. Problem je luksuz...jahte na firmo...avti na firmo...potovanja plačana z gotovino... Problem so tudi pari, ki živijo skupaj, uradno pa vsak na svojem naslovu, dobijo otroške dodatke....vemo, na kaj mislim... Ja, umetniki muzikanti bi pa imeli državno penzijo. Špile pokasirali na roke in nič davka plačali... He, za plačilo špiliv na roke si ene trideset let prepozen. Res se je to delalo v začetku devetdesetih, ko se je valjal denar povsod in za vse. V vseh poslih je takrat bilo tako. Sedaj pa moraš organizatorju oddati pred špilom spisek komadov, da je Sazas zadovoljen in potem čakaš mesec ali dva, da ti končno nakažejo na poseben račun, ki ga motaš imeti odprtega za registrirajo dejavnost...in seveda plača# davek. 1 1 Citiraj
Shrek Napisano nedelja ob 16:48 Prijavi Napisano nedelja ob 16:48 Ne seri... Privat fešta, 5 komadov in 1800€, hoteli še en komad, cena 200€... 4 Citiraj
Alex Napisano nedelja ob 17:23 Prijavi Napisano nedelja ob 17:23 pred 34 minutami je Shrek napisal: Ne seri... Privat fešta, 5 komadov in 1800€, hoteli še en komad, cena 200€... Privat fešta. Si vse s tem povedal,kako nimaš pojma. Raje komentiraj tisto nekaj, kar znaš Citiraj
Janez007 Napisano nedelja ob 17:30 Prijavi Napisano nedelja ob 17:30 Po mojem imata oba prav in ne gre posploševati. Nekaj takih in nekaj drugačnih primerov. Citiraj
Boss Napisano nedelja ob 19:05 Prijavi Napisano nedelja ob 19:05 pred 5 urami je Alex napisal: Se pravi, da si, po logiki Boss v SDS stranki. 😉 Ne bom oporekal... edino samo ta popravek ... SDS sekti 😜 Citiraj
jures Napisano nedelja ob 19:06 Prijavi Napisano nedelja ob 19:06 pred 5 urami je Shrek napisal: Jaz sem gradil hišo in plačeval z gotovino. Placila na roko izvajalcem niso nevsakdanja, racun si dobil? 2 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Shrek Napisano nedelja ob 20:21 Prijavi Napisano nedelja ob 20:21 Pred eno uro je jures napisal: Placila na roko izvajalcem niso nevsakdanja, racun si dobil? Kar je bilo sp ali doo, ja. pred 2 urama je Alex napisal: Privat fešta. Si vse s tem povedal,kako nimaš pojma. Raje komentiraj tisto nekaj, kar znaš Kaj vse? Razloži potem, kako gre na privat feštah? Ta dotični primer je bil presenečenje za RD, znesek pa, da te kap. Pol ure za 1800€... Citiraj
jures Napisano nedelja ob 20:43 Prijavi Napisano nedelja ob 20:43 pred 21 minutami je Shrek napisal: Kar je bilo sp ali doo, ja. Kaj vse? Razloži potem, kako gre na privat feštah? Ta dotični primer je bil presenečenje za RD, znesek pa, da te kap. Pol ure za 1800€... Si jim placeval vec kot 10k s cashom???? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano ponedeljek ob 04:10 Prijavi Napisano ponedeljek ob 04:10 pred 21 minutami je Shrek napisal: Ne Potem beri kaj sem napisal Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Shrek Napisano ponedeljek ob 04:34 Prijavi Napisano ponedeljek ob 04:34 Kakorkoli, hiša narejena z večinoma z mojimi rokami... Stoji že skoraj 20 let in vse ok. V njej živim 14 let. 2 Citiraj
jures Napisano ponedeljek ob 05:37 Prijavi Napisano ponedeljek ob 05:37 Pred eno uro je Shrek napisal: Kakorkoli, hiša narejena z večinoma z mojimi rokami... Stoji že skoraj 20 let in vse ok. V njej živim 14 let. Ok, enako mi sam nima veze s tematiko... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Janez007 Napisano ponedeljek ob 05:55 Prijavi Napisano ponedeljek ob 05:55 (urejeno) 22 let nazaj sem zbiral ponudbe za izgradnjo hiše - do 3. GF. Pa se dobim z enim modelom na ogledu ene hiše, ki jo je pred kratkim zgradil. Reče takole: "90.000 DM z računom ali 85.000 DM na roke". Ni bil izbran, ne zaradi tega, ampak ker sem našel boljšo ekipo. Sicer pa @Alex, razni ansambli na privat feštah vedno svoje nastope najavljajo SAZASu in vedno izstavljajo račune - to vsi vemo. 😃 Popravljeno ponedeljek ob 05:56 od Janez007 1 2 Citiraj
Slivka Napisano ponedeljek ob 06:36 Prijavi Napisano ponedeljek ob 06:36 pred 38 minutami je Janez007 napisal: ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Sicer pa @Alex, razni ansambli na privat feštah vedno svoje nastope najavljajo SAZASu in vedno izstavljajo račune - to vsi vemo. 😃 Tu pa ne bo samo en svizec, ki zavije čokolado... 2 1 Citiraj
Boss Napisano ponedeljek ob 10:20 Prijavi Napisano ponedeljek ob 10:20 pred 3 urami je Slivka napisal: Tu pa ne bo samo en svizec, ki zavije čokolado... Hočeš rečt, da jih je cela horda?🤣 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.