Skoči na vsebino

Aktualni dogodki!

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano (urejeno)
pred 4 urami je Janez007 napisal:

22 let nazaj sem zbiral ponudbe za izgradnjo hiše - do 3. GF. Pa se dobim z enim modelom na ogledu ene hiše, ki jo je pred kratkim zgradil. Reče takole: "90.000 DM z računom ali 85.000 DM na roke". Ni bil izbran, ne zaradi tega, ampak ker sem našel boljšo ekipo.

Sicer pa @Alex, razni ansambli na privat feštah vedno svoje nastope najavljajo SAZASu in vedno izstavljajo račune - to vsi vemo. 😃

Tej "ansambli" so razni vaški posebneži in ja, tej so kot obrtniki. Toliko z računom, toliko pa brez računa. 

Jaz govorim o resnih špilih na priznanih lokacijah in  ne o tezgarjih, ki igrajo na play back in nastopajo v raznih vukojebinah.

Popravljeno od Alex

Napisano (urejeno)

A, jaz sem pa mislil, da nastopa Taylor Swift za keš. 😉

Popravljeno od etcho
Napisano

Rebeka Dremelj, Nuša Derenda, Dejan Vunjak... 

Niso prvorazredni...mislijo pa, da so. 

pred 1 uro je Alex napisal:

Tej "ansambli" so razni vaški posebneži in ja, tej so kot obrtniki. Toliko z računom, toliko pa brez računa. 

Jaz govorim o resnih špilih na priznanih lokacijah in  ne o tezgarjih, ki igrajo na play back in nastopajo v raznih vukojebinah.

Vukojebinah... 

Ne moremo vsi bit na primorskem. 

Napisano

Madžara po snegu urezala, jao :(

WWW.24UR.COM

V slabih vremenskih razmerah sta v nedeljo pri Kamniškem sedlu zašla in se ponesrečila tuja planinca. Gorski reševalci so morali reševalno...

• Začuden 1
  • Jezen 1

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Tja notr se otresa cela zahodna stena Brane. Poleg tega zdaj še veter s tavelko šaflo prestavlja sneg z vzhoda na zahodne stene Brane. V Kotliško grapo v takem nebi šel za noben denar. 

Vsaka čast reševalcem.

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Napisano (urejeno)

Še poleti je v Kotličih kar hudo, ker je ful krušljivo in prepadno.Res je groza, da gre nekdo v tako vreme gor. Posledično je on tak adijo, njo je pa treba orng štrafat.... 🥴

Popravljeno od Bini
Napisano
pred 11 urami je g.Wankel napisal:

Men ni logično, a kdo pogleda napoved sploh?

Mogoce v roamingu nista refreshala accuweather, google je mel pa zeleno pot

Kakorkoli, ce danes ne bo slo, potem ne bo slo, ampak danes je dober dan, veter tud jenja

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Če ne bodo s helikopterjem, bodo težko.

Kamniški gorski reševalci se imeli že avgusta nesrečo pri reševanju ko jih je zadela skala ki se je nenadoma odtrgala od pobočja. Zagotovo si ne želijo ponovitve.

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.