Skoči na vsebino

Aktualni dogodki!

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano (urejeno)

Našel je samo mailbox is katerega se generirajo spam sporočila, ni našel nikogar...mailbox pa res ni težko najti če maš pošiljatelja...

Jaz bi se raje vprašal od kje baza naslovov vseh šol in ministrstev, ali je nekdo bil priden pa jo je sestavil na podlagi javnih podatkov (ampak koji k mu je interes to narediti...) ali pa je nekdo malo pokukal nekam v neko bazo ministrstva. To je zaskrbljajoča zadeva, ne pa sporočilo.

Popravljeno od jures
  • Všeč 2
  • Haha 1
  • Ljubim 1

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Smo v AI času.

Si probal vprašat chatGPT? Verjetno bo v par sekundah dal seznam.

Napisano
pred 3 urami je godlike napisal:

Smo v AI času.

Si probal vprašat chatGPT? Verjetno bo v par sekundah dal seznam.

Deep seek pravi da je moja zena pevka ki je sodelovala s Siddharto. Ne vem kaj se jaz pol matram...

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano
pred 19 urami je jures napisal:

Jaz bi se raje vprašal od kje baza naslovov vseh šol in ministrstev, ali je nekdo bil priden pa jo je sestavil na podlagi javnih podatkov (ampak koji k mu je interes to narediti...) ali pa je nekdo malo pokukal nekam v neko bazo ministrstva. To je zaskrbljajoča zadeva, ne pa sporočilo.

Ko sem pred letom malo brskal (zalezoval mojo najdražjo (samo ne ji povedat)), sem ugotovil, da ima faks kjer dela, javno objavljene vse naslove vseh svojih zaposlenih.

Če bi bila ukradena baza, bi verjetno prišlo na vse šole. 

Za OŠ Moravče še ne vemo, ali je bilo poslano. V Moravčah smo namreč 50let za cajtom...:lol:  

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Napisano
pred 50 minutami je Mraušk Mčk napisal:

Ko sem pred letom malo brskal (zalezoval mojo najdražjo (samo ne ji povedat)), sem ugotovil, da ima faks kjer dela, javno objavljene vse naslove vseh svojih zaposlenih.

Če bi bila ukradena baza, bi verjetno prišlo na vse šole. 

Za OŠ Moravče še ne vemo, ali je bilo poslano. V Moravčah smo namreč 50let za cajtom...:lol:  

Mogoce moras prej se povezat z dialupom :)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Mah nic od tega. Je dve leti stara in ji je to "zanimivo". Jah magic 7 pro in samsung s25 ultra sta tam tam. Obadva imata isto rama in identicen procesor. Magic 7 pro ima boljso (vecjo) baterijo in podpira 100W polnjenje (30 min 100%, samsung 30 min 50%). Honor ima boljsi in pa vecji zaslon. Jest se za samsung nisem odlocil, ker sem ze od prek navajen na huawei in pa S25 ultra je bistveno manjsi. Se manjsi od mojega prejsnjega huawei p30 pro. Po drugi strani je pa S25 ultra vizualno cista kopija iphona, kar me pa sploh odbija. Long story short obadva telefona sta stroja im sta tam tam. Kar se kamere tice eni pravijo da ima S25 ultra boljso drugi spet da magic 7 pro. Na koncu so vrjetn tok minimalne razlike da ni opazno. Kar pa je opazno je pa cena. S25 ultra 1590€, medtem k magic 7 pro je 1300€. Osebno sem bil vedno proti tako dragim telefonom, ker ne upravicijo svoje cene. Telefon za 500-600€ se minimalno razlikuje od tega za 1000€ in vec. Je pa lih tako naneslo, da je moja morala podaljsati narocnino in ker dela na telemachu so bile se neke ugodnosti.
    • Itak da ti bo, jaz imam še vedno s20+
    • https://youtube.com/shorts/1qkhKQVjfOw?si=q0YWi-VBJOOj6K0Y
    • To se je Mercator sam spomnil, ker imajo do 31.1.2025 obračunsko obdobje za pike ponucat. Upajo, da jih čim manj pride, da ne bodo koristili pilk in da propadejo ter da obdržijo te bonusu pri sebi. 😁   E jebat ga, jaz jim teh 40€ pač ne pustim tko, da jutri sem tam.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.