Skoči na vsebino

Aktualni dogodki!

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 10 urami je Alex napisal:

Sae pravim, ruska propaganda seže vse do zeta. 😉

Aja, sej res sem pozabil, da ti upoštevaš samo zahodno propagando. Kr tako naprej pa velik uspeha.

33112_1.png

Napisano
pred 49 minutami je Boss napisal:

Aja, sej res sem pozabil, da ti upoštevaš samo zahodno propagando. Kr tako naprej pa velik uspeha.

Nobene, realno gledam na svet. Predvsem pa ne nasedam vodkarjem, ki se zlažejo že samo, ko te  pogledajo. Pa to ne velja samo za botoksnega lovca na belem konju. 😉

pred 4 urami je Shrek napisal:

Saj ni vojne, ampak posebna vojaška operacija... 

Jap... tridnevnia.😄

Napisano

@Alex, koledar ti zaostaja. Triletna, ne tridnevna...

Al si pa malo preveč vodke spil, pa ti je vse ravno: tridnevna, tritedenska, trimesečna, triletna, tristoletna, ... ... ...

Napisano
pred 48 minutami je Alex napisal:

Nobene, realno gledam na svet.

mhm...ja 👍

33112_1.png

Napisano
pred 14 minutami je Tilen5 napisal:

Bje prihaja Yugec nazaj 2025 in to z obničnim bencinski motorjem

In z ogrevanim zadnjim steklom. 😉

pred 1 uro je Slivka napisal:

@Alex, koledar ti zaostaja. Triletna, ne tridnevna...

Al si pa malo preveč vodke spil, pa ti je vse ravno: tridnevna, tritedenska, trimesečna, triletna, tristoletna, ... ... ...

Ne, prav sem napisal. Botoksni vodkar jo je napovedal kot tridnevno. 😉

Napisano
pred 23 minutami je g.Wankel napisal:
WWW.24UR.COM

Slovenski premier Robert Golob se je po telefonu pogovarjal z ukrajinskim predsednikom Volodimirjem...

Kam bo zdej veter zapihal? 😀

Verjetno tja, kjer bi pihal že od začetka te vlade, če se ne bi bali, da jih folk odnese iz parlamenta. 

Napisano

Alex ma tolk čez Goloba za povedat ker ga je strah, da bi mu bil preveč podoben. To je tisto, ko recimo prikriti gej svinjari čez ostale geje, da sam sebe prepričuje, da ni gej. Torej Alex ti si Golob, tko da veš.... :hudicek:

33112_1.png

Napisano
pred 9 minutami je Boss napisal:

Alex ma tolk čez Goloba za povedat ker ga je strah, da bi mu bil preveč podoben. To je tisto, ko recimo prikriti gej svinjari čez ostale geje, da sam sebe prepričuje, da ni gej. Torej Alex ti si Golob, tko da veš.... :hudicek:

Emm, @Boss, tole je pa... ... ...

Kako naj povem... ... ...

Torej, saj sem nekajkrat popadel lopato, ko si kaj napisal, ampak tole... ...

No, lepo te je bilo poznati. Ti bomo prinesli en venec v obliki Mazdinega emblema...

Napisano
pred 5 minutami je Slivka napisal:

No, lepo te je bilo poznati. Ti bomo prinesli en venec v obliki Mazdinega emblema...

Hvala, sem vedel, da se nate lahko vedno zanesem.

33112_1.png

Napisano

Če bi uporabljal ai, pol bi zdele zgeneriral sliko krste s strešnimi sankami. 😅

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.