Aktualni dogodki!
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Spet mi je tekst izbrisalo...ajd,še enkrat. že par let me pri fordovih Mak Feever 5R platiščih moti rdeča "umazanija" od rje...z vsem živim sem že poizkusil,pa ni šans dol dobiti... in lih zadnjič na šihtu od sodelavca dobim nasvet očistiti z 20% solno kislino za gospodinjstva (za vodni kamen)...seveda z opozorilom postopnega zelo hitrega čiščenja le manjših delov platišča z nato takojšnjim in zelo temeljitim izpiranjem. In,kaj naj rečem-ne morem verjeti...noooro😲,kakšni rezultat prej-pozneje🧐 Uporabil sem pa res drag,kvaliteten in mehek čopič z naravnimi ščetinami od Žime. Je sodelavec takrat pokazal platišča,ki jih je sam enkrat z solno kislino očistil...redko vidiš take "zapečene" feltne...rezultat pa res nenormalen... Je rekel,da se sosed ukvarja z avto-preprodajo,in mora včasih očistiti katastrofalno zanemarjene feltne,in baje skoz z solno pere (normalno kot sem napisal-previdno,nežno,hitro in ogromno temeljitega izpiranja). Še vedno ne morem verjeti🙄...možno,da pa sem samo jaz tisti "bukselj",ki tega do sedaj ni vedel😂
-
Tako kot bi želel končati vojno z udeležbo več orožja in nasilja. Super jim gre vsa ta logika dandanes.
-
ker je Echo v soboto omenil nosilce za kolesa sem tole gledal. montira se na prtljažna vrata in je namenjen prevozu dveh e-koles do 45kg. null GP SINERGY rear bike rack for 2 E-bikes GPONLINE.IT The GP Sinergy is the ideal rear bike rack for 2 e-bikes, thanks to its ease of handling and lightness. Designed for safe and practical transport, it is compatible with bikes up to 29” and plus wheels. With a...
-
In še nekaj slik tistih jeklenih platišč,k sem jih z Hammerite barvo direkt čez rjo prebarval...po eni sezoni...tu in tam kaka pika rje,a daaaaleč bolje,kot pa nekdaj,ko sem vse z temeljno itd... Brunirani vijaki pa tudi TOP😃👍...sem jih malo na brzake z sprej-čistilom za zavore očistil,in malce motornega olja Castrol Magnatec (k lih to imam za Forda😅) čez in fertig pripravlheno za naslednjo zimo.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.