Symon Napisano 3. april, 2007 Prijavi Napisano 3. april, 2007 Samo na nekaj smo pa vseeno lahko ponosni, da smo Slovenceljni. Novome?ka tovarna ima menda najmanj serijskih napak! In na na?ih cestah imamo ve?inoma "na?e" Cliote, razen parih izjem (?e se ne motim ravno moj kolega ) Renault trdi, da ne gre za njihovo napako. Po njihovem do odprtja pokrova pride zaradi slabega vzdr?evanja posameznih avtomobilov, za kar so krivi lastniki. V knji?ici z navodili za vzdr?evanje avtomobila pa ni nikjer omenjeno, da je treba dr?ala sploh vzdr?evati, opozarja Watchdog.Samo tole je res gnila izjava od Renaulta. Citiraj
ReDevil Napisano 4. april, 2007 Avtor Prijavi Napisano 4. april, 2007 Tale je pa ?e ornk bovnik! http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/ekspr...404_3094041.php Citiraj Dobrodo?li na forumu!
poky Napisano 4. april, 2007 Prijavi Napisano 4. april, 2007 Se prav pi?e,da mu fali kako kolesce v glavi.... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
nisde Napisano 4. april, 2007 Prijavi Napisano 4. april, 2007 Predvidevam da je meu bl mal kokaina in ga je hotu name?at z pepelom zato da mi mal ve? zgledal. En kolega se je tud hotu na usak na?in zadet, pa ni meu n? konkretnga, pa je lepo uzeu lekadol, za zdrobiu, zviu skupi s tobakom v rizlo, in posledice so ble......... BOLELA GA JE GLAVA! P.S. pa ?e ceu zelen je biu tok mu je blo slabo Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
poky Napisano 4. april, 2007 Prijavi Napisano 4. april, 2007 Ja pol bi mogo pa en Lekadol v prvotni obliki vzet,da bi ga nehala glava bolet. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
nisde Napisano 4. april, 2007 Prijavi Napisano 4. april, 2007 Ja pol bi mogo pa en Lekadol v prvotni obliki vzet,da bi ga nehala glava bolet. Huda fora Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
poky Napisano 4. april, 2007 Prijavi Napisano 4. april, 2007 He he,pazite se,ki hodite v Ljubljani. MEDO V LJ. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Violet Napisano 4. april, 2007 Prijavi Napisano 4. april, 2007 He he,pazite se,ki hodite v Ljubljani. MEDO V LJ. n? ve?, jutr zjutraj bo sigurn ?e v MB, Citiraj
ReDevil Napisano 5. april, 2007 Avtor Prijavi Napisano 5. april, 2007 Tole je tut zmaga - zkva use te loh fliknejo u arest! http://24ur.com/naslovnica/novice/svet/20070405_3094126.php Citiraj Dobrodo?li na forumu!
poky Napisano 5. april, 2007 Prijavi Napisano 5. april, 2007 n? ve?, jutr zjutraj bo sigurn ?e v MB, A nisi poslu?ala,kaj je tip reko,do 40 km na dan lahko prehodi taka mrcina,tak da dans ?e ne more bit v MB! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
ReDevil Napisano 5. april, 2007 Avtor Prijavi Napisano 5. april, 2007 Poki mogo?e ma pa golfov motor TDI 140 KM ugrajen pa ?ipan, pol je loh ?e kje na Kitajskm dans ob telm ?asu! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
poky Napisano 5. april, 2007 Prijavi Napisano 5. april, 2007 He he,?ipan medo..... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
poky Napisano 5. april, 2007 Prijavi Napisano 5. april, 2007 Mislim,ta tip pa je v sramoto nam ?tajercem pa celi Sloveniji.... To si poglejte. Novi videospot Damjan Murko......no comment..... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 5. april, 2007 Prijavi Napisano 5. april, 2007 poky poky...sumljiv si ti men da si sploh najdu ta spot Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 5. april, 2007 Prijavi Napisano 5. april, 2007 Hehe,ja na ?alost sn dobo link po majlu. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
LabiGT Napisano 5. april, 2007 Prijavi Napisano 5. april, 2007 Hehe,ja na ?alost sn dobo link po majlu. kaj a bi ga raje osebno dobu? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Allyssa Napisano 5. april, 2007 Prijavi Napisano 5. april, 2007 seveda si dobu na mail,.. Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 5. april, 2007 Prijavi Napisano 5. april, 2007 kaj a bi ga raje osebno dobu? Ma daj,tega pedra tak ve?krat vidim ki v MBju. ?e ko vidi? kak hodi,ti je vse jasno. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 5. april, 2007 Prijavi Napisano 5. april, 2007 kaj ti je jasno? :ne vem: Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 5. april, 2007 Prijavi Napisano 5. april, 2007 Ma daj,tega pedra tak ve?krat vidim ki v MBju. To ti je jasno! KLIKNI ME....... Dokaz,da nimamo samo ljudje partnerskih problemov. Me zanima,?e mu bojo sodli za uboj? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
ReDevil Napisano 5. april, 2007 Avtor Prijavi Napisano 5. april, 2007 Mati moja, Poki tole je res tema od "muzke", ?koda da ne gre na Evrosong da nas zastopa! Je pa precej na foro "gur - gur" to ma? pa prov! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Allyssa Napisano 5. april, 2007 Prijavi Napisano 5. april, 2007 ok,..sm zdj k sm doma pogledala ta link od poky-a in me zdj neki zanima,...a ?e kdo opa?a da je tip podobn Heleni Blagne? face dela iste Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Boss Napisano 5. april, 2007 Prijavi Napisano 5. april, 2007 o fak.... a Fredy Miller ni bil zadosti Citiraj
Violet Napisano 5. april, 2007 Prijavi Napisano 5. april, 2007 A nisi poslu?ala,kaj je tip reko,do 40 km na dan lahko prehodi taka mrcina,tak da dans ?e ne more bit v MB! ta je sigurn teku Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.