Boss Napisano 18. junij, 2007 Prijavi Napisano 18. junij, 2007 Tole sicer sodi bolj v kak?en drug topic ampak, glede na to, da je vsakoletni dogodek imenovam tudi dopust ?e pred vrati... ?eho-Slovenci Citiraj
Alex Napisano 18. junij, 2007 Prijavi Napisano 18. junij, 2007 Tole sicer sodi bolj v kak?en drug topic ampak, glede na to, da je vsakoletni dogodek imenovam tudi dopust ?e pred vrati... ?eho-Slovenci Ha,ha,dobra fora. Citiraj
nisde Napisano 20. junij, 2007 Prijavi Napisano 20. junij, 2007 Kak?en dan dva nazaj sm zvedu da je moj biv?i so?olc hotu ubit svoje tastare in je zdj mal u umobolnici pristou Mislm, mt te rodi pol te pa lastn froc ho?e zaklt. Bi blo bl za mt da bi rodila ?akl kromperja. Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Allyssa Napisano 20. junij, 2007 Prijavi Napisano 20. junij, 2007 vsaj korist bi mela od krompirja ne pa sam stro?ke sam dons sm res nenormalno ?leht Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
madmax Napisano 21. junij, 2007 Prijavi Napisano 21. junij, 2007 gangsterji v Allyvillu: http://24ur.com/naslovnica/novice/crnakron...620_3100374.php Sam da ni slu?ajno na?a alica mela kej prste umes Ally kje si bila 20.6 okoli 18.30??? Citiraj
poky Napisano 21. junij, 2007 Prijavi Napisano 21. junij, 2007 He he Madmax,policijsko poizvedovanje se je ?e za?elo! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 21. junij, 2007 Prijavi Napisano 21. junij, 2007 gangsterji v Allyvillu: http://24ur.com/naslovnica/novice/crnakron...620_3100374.php Sam da ni slu?ajno na?a alica mela kej prste umes Ally kje si bila 20.6 okoli 18.30??? pomoje sm tlele bedarije klofala, ker sm vidla helikopterje k so mim letal :ne vem: EDIT: "Mo?ka sta vitke postave, visoka okoli 165 centimetrov." no evo,..takoj me loh ovr?ete s seznama osumljencev,..nisem ne eno ne drugo, niti tretje Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Marko_mx-3 Napisano 21. junij, 2007 Prijavi Napisano 21. junij, 2007 kak?ne postave pa si ?e ne vitke :ne vem: Citiraj
theBill Napisano 21. junij, 2007 Prijavi Napisano 21. junij, 2007 kak?ne postave pa si ?e ne vitke :ne vem: Take, ko fla?a od kokakole... Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
Allyssa Napisano 22. junij, 2007 Prijavi Napisano 22. junij, 2007 kak?ne postave pa si ?e ne vitke :ne vem: :ne vem: Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Boss Napisano 22. junij, 2007 Prijavi Napisano 22. junij, 2007 ampak tale pa zmaga... vsaj za danes Loterija Citiraj
ReDevil Napisano 22. junij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 22. junij, 2007 Pomoje je tale Nizozemka u resnic Slovenka, d je tok fau?live sorte! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
poky Napisano 26. junij, 2007 Prijavi Napisano 26. junij, 2007 He he,kaka novica!! KLIK Pa kak sme?na je za volanom,komaj ven vidi! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
nisde Napisano 26. junij, 2007 Prijavi Napisano 26. junij, 2007 Hehe bakica je pa kr avtomehani?arka Si ?e kr predstavljam kako mi crkne mazdurina, pa odprem havbo kao "lej mene mehani?arja" pa ubistvu sam bulm ene 45 min pa ene kable prestavlam tko da me ?e mal ?trom strese spotoma, pa pride mem bakica pa pra?a ?e lah pomaga, jst pa u smeh, kao "kaj bo? ti baka nardila", in ?ez 10 sekund avto zalaufa. Zravn mene pa 546 lepih deklet ki pokajo od smeha Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
nisde Napisano 27. junij, 2007 Prijavi Napisano 27. junij, 2007 Sem se pa ob tem ?lanku ?e spomnu na oddajo "Super babica" al kako je ?e biu naslov. Sam je bla huda oddaja, bakica tok stara da ?e ?rvi ?vi?gajo za njo, ampak ona raztura do amena Najbol?a mi je bla na ATV-ju k se je kr po dveh pelala Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Allyssa Napisano 27. junij, 2007 Prijavi Napisano 27. junij, 2007 jaaaaaaaaaa,..super babica je bla zakon Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
nisde Napisano 27. junij, 2007 Prijavi Napisano 27. junij, 2007 Res je bla. Sm porajtu da sploh ni ve? nobene dobre nanizanke oz. oddaje po TV-ju. Kje so cajti Urklovih, nore hi?e, predvsem pa men najja?e oddaje Married with children, oz. svetovni Bundijevi Ubistvu je na?a familija dokaj podobna Bundijevim. Hm, zakaj men pol moja familija ni sme?na Bundijevi so mi pa bli??? Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Allyssa Napisano 27. junij, 2007 Prijavi Napisano 27. junij, 2007 noro hi?o zdj na TV3 ponavlajo Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
nisde Napisano 27. junij, 2007 Prijavi Napisano 27. junij, 2007 noro hi?o zdj na TV3 ponavlajo Usaj neki Sam ?koda ker mamo doma sam dva programa in sicer izneka?en POP TV in pa oku?eno slovenijo 2. Slika je naravnost obupna. No ja, usaj zvok je kolkr tok ql. Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
ReDevil Napisano 27. junij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 27. junij, 2007 Denis men je bla pa ena najhuj?ih nanizank 3. kamen od sonca! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
zemir Napisano 27. junij, 2007 Prijavi Napisano 27. junij, 2007 Prjatli so pa najbolj zakon!!! Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
nisde Napisano 27. junij, 2007 Prijavi Napisano 27. junij, 2007 Denis men je bla pa ena najhuj?ih nanizank 3. kamen od sonca! Sm vedu da sm pozabu dopisat eno hudo nanizanko men je bla tud svetovna, ni kj P.S. Ta vreme res ni normaln. ?rno je k da bi folk ogle kadiu namest ?ikov Pa spet je za?el scat Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
theBill Napisano 27. junij, 2007 Prijavi Napisano 27. junij, 2007 Men je pa res carska na BBC-ju una zate?ena predmestna angle?ka gospa, ki vse po vrsti ?ikanira - keeping up appearances Al pa Fawlty Towers so zakon Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
Alex Napisano 27. junij, 2007 Prijavi Napisano 27. junij, 2007 Usaj neki Sam ?koda ker mamo doma sam dva programa in sicer izneka?en POP TV in pa oku?eno slovenijo 2. Slika je naravnost obupna. No ja, usaj zvok je kolkr tok ql. MI imamo doma pa 143 programov,pa v?asih nima? kaj gledat... Citiraj
komar Napisano 27. junij, 2007 Prijavi Napisano 27. junij, 2007 MI imamo doma pa 143 programov,pa v?asih nima? kaj gledat... Jaz jih imam sicer samo 118, pa je skoraj isto - ve?inoma ni kaj za gledat .... hvala bogu za DVD in DivX... Citiraj Papa, Tomi
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.