zemir Napisano 27. junij, 2007 Prijavi Napisano 27. junij, 2007 Jaz jih imam sicer samo 118, pa je skoraj isto - ve?inoma ni kaj za gledat .... hvala bogu za DVD in DivX... Se strinjam s tabo! Tv programov pomoje nisem gledal od takrat ko sem si kupil doma?i kino Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
ReDevil Napisano 28. junij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 28. junij, 2007 Kaj pa allo allo, pa mr. fi?ou?k, to so ble svetovne scene! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
nisde Napisano 28. junij, 2007 Prijavi Napisano 28. junij, 2007 Kaj pa allo allo, pa mr. fi?ou?k, to so ble svetovne scene! To vid?, to so bli cajti Sj alo alo ?e nek vrtijo se mi zdi Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
madmax Napisano 28. junij, 2007 Prijavi Napisano 28. junij, 2007 madmaxovih top 3: -seinfeld -only fools and horses -the simpsons aja, pa vse tisto ki je denis na?tel (married with children, full house, urkel...) trenutno predvajajo na hrva?kem rtl-u, vsak dan pop. :ne vem: Citiraj
nisde Napisano 29. junij, 2007 Prijavi Napisano 29. junij, 2007 madmaxovih top 3:-seinfeld-only fools and horses-the simpsons aja, pa vse tisto ki je denis na?tel (married with children, full house, urkel...) trenutno predvajajo na hrva?kem rtl-u, vsak dan pop. :ne vem: Nm komi slovenske kanale lovi kje ?ele hrva?ke Aja evo to bo hmal za pogledat:http://www.youtube.com/watch?v=q-O7Nteshv4 na koncu mi je najja?a Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
poky Napisano 16. julij, 2007 Prijavi Napisano 16. julij, 2007 Da malo obudim to temo......?eprav bi raj?i ne vido kaj takega..... :ne vem: KLIK Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 16. julij, 2007 Prijavi Napisano 16. julij, 2007 in glede na to kok jo je skrbel za ?e nerojenga otroka bo sigurno ful kazen zanjo da ji bojo uzel otroka Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Boss Napisano 16. julij, 2007 Prijavi Napisano 16. julij, 2007 Bo pa ?ez 15 let zgledal pogovor med adolescenti pri praznjenju fla? piva nekako takole. Miha: jaz sem bil prvi? pijan s kolesom padu, ko sem bil star 10 let Luka: ah to ni ni?, jaz sem starmu atu travarco sunu in se ga ulil ?e pri sedmih leti ter pijan po ?tengah ruknu Janezek: vidva nimata pojma, jaz sem morto pijan ?e iz pizde padu Citiraj
LabiGT Napisano 16. julij, 2007 Prijavi Napisano 16. julij, 2007 hahah bossa tud razmetava Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Allyssa Napisano 16. julij, 2007 Prijavi Napisano 16. julij, 2007 Boss kruta,..ampak sme?na Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 16. julij, 2007 Prijavi Napisano 16. julij, 2007 No ja,tak dale? upam,da ne bojo pri?li na?i otroci. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
ReDevil Napisano 19. julij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 19. julij, 2007 Tole je zmaga, lih pr nas na oddelku je bil obravnavan, sam scena pa za obest! http://24ur.com/naslovnica/novice/slovenij...719_3102159.php Citiraj Dobrodo?li na forumu!
poky Napisano 19. julij, 2007 Prijavi Napisano 19. julij, 2007 Mnja,?alostno.... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
suicidal Napisano 19. julij, 2007 Prijavi Napisano 19. julij, 2007 Moje ime so izbrisali s seznama iskanih oseb, vendar me ?e vedno skrbi, kako bo z naslednjim potovanjem. Naslednje leto nameravam namre? obiskati ZDA, je ?e dejal Sekyere.tle ga bo ?ele naje**l.stripsearch in gumijasta rokavi?ka v igri. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
Boss Napisano 19. julij, 2007 Prijavi Napisano 19. julij, 2007 Vsa pohvala policiji da so pravo?asno ukrepali saj je na njegov ime in priimek bila razpisana tiralica. Kraja osebnih dokumentov in ?e posebej potnega lista ni tako nedol?na, da samo zadevo prekli?emo pa je. Nikoli ne ve? kaj bo nekdo drug po?el s tvojim potnim listom in samo upa?, da se ti kaj takega zgodi v neki dokaj "civilizirani" dr?avi. Citiraj
bbilder Napisano 26. julij, 2007 Prijavi Napisano 26. julij, 2007 (urejeno) ?ist zgre?u temo. Post je v chatu Popravljeno 26. julij, 2007 od bbilder Citiraj
Allyssa Napisano 26. julij, 2007 Prijavi Napisano 26. julij, 2007 mali prefletn si da se ubije? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
bbilder Napisano 26. julij, 2007 Prijavi Napisano 26. julij, 2007 A gre kdo na koprsko no? ???? Citiraj
RebroRX8 Napisano 26. julij, 2007 Prijavi Napisano 26. julij, 2007 ej nu, kej vesh da bomo sli pogledat Citiraj
poky Napisano 2. avgust, 2007 Prijavi Napisano 2. avgust, 2007 TOLE si oglejte! To samo gleda?,kaj je mali nadarjen...... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
ReDevil Napisano 3. avgust, 2007 Avtor Prijavi Napisano 3. avgust, 2007 ?e pa je tole res je pa prov ?alostno, kdo bi si mislu! http://24ur.com/naslovnica/novice/crnakron...803_3103029.php Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Boss Napisano 3. avgust, 2007 Prijavi Napisano 3. avgust, 2007 A se ti res zdi tole presene?enje? RKC pa? ustvarja pogoje za tak?ne dogodke in "nagnjenja". A celibat pri normalnem ?loveku s svojimi potrebami res dviguje duhovnost? I don't think so. RKC se pa? boji, ?e bi duhovniki imeli "normalno" ?ivljenje in bi lahko imeli dru?ine, da bi po smrti duhovnika vse njegovo premo?enje podedoval dedi?i (?ena in otroci) in ne Vatikan, ki je po?rten do nezavesti. Citiraj
Allyssa Napisano 3. avgust, 2007 Prijavi Napisano 3. avgust, 2007 ampak sej tko al tko nimajo premo?enja :ne vem: tisti k si ga pa nakradejo pa tko al tko izstopjo,..poznam primer edin kar je,..si prihranjo kk?ne stro?ke vzdr?vanja dru?ine v primeru smrti duhovnika, ker valda jih neb mogl kr vr?t vn iz ?upni??a pomoje :ne vem: lopovi pa?,..kukr kol obrne? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 3. avgust, 2007 Prijavi Napisano 3. avgust, 2007 Se strinjam,tudi jaz sem proti cerkvi,predvsem zaradi njihove grabe?ljivosti. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
ReDevil Napisano 6. avgust, 2007 Avtor Prijavi Napisano 6. avgust, 2007 Ko ti forum postane no?na mora, preberte si! http://24ur.com/naslovnica/novice/crnakron...806_3103176.php Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.