Boss Napisano 4. november, 2011 Prijavi Napisano 4. november, 2011 sode? po sliki raj? se ob albanski zastavi slikam Hja ni? pol si bom pa tole posko?nico zaigral Citiraj
madmax Napisano 4. november, 2011 Prijavi Napisano 4. november, 2011 ma ne skoda zastave bi bla a kr ?koda je v albanski zastavi al kaj...no pol pa sploh :-) Citiraj
mokster Napisano 4. november, 2011 Prijavi Napisano 4. november, 2011 Hja ni? pol si bom pa tole posko?nico zaigral Daj vsaj original ?ur pesmu http://www.youtube.com/watch?v=bs5bnVoZK4Q Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 4. november, 2011 Prijavi Napisano 4. november, 2011 Prav me bo? enkrat peljla tja, da ne bo? sam ti butalc pa da vidim kak?en ?ur je to. Aja, h kerim pa greva? A kam da greva? Neumno vpra?anje, valda da k na?im . No, vsaj upam da ti si za na?e in ne za njihove. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Mraušk Mčk Napisano 5. november, 2011 Prijavi Napisano 5. november, 2011 sode? po sliki raj? se ob albanski zastavi slikam Ti kar. Ampak albanska nima ?ude?ne mo?i tako kot jo ima po prastarem verovanju ta na moji sliki. Se z njo pokrivam, ko grem spat. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Symon Napisano 5. november, 2011 Prijavi Napisano 5. november, 2011 No saj ?e pogledamo resnici v o?i.Mogo?e predvolilni shodi niso slaba ideja vsaj enkrat nas ti politiki zastonj nafutrajo! Na koncu jih pa ?e kako pikantno vpra?anje vpra?a? pa je dan popoln. Citiraj
Boss Napisano 5. november, 2011 Prijavi Napisano 5. november, 2011 A kam da greva? Neumno vpra?anje, valda da k na?im . No, vsaj upam da ti si za na?e in ne za njihove. Mah raj vpra?am, da ne bom z napa?nim transparentom pr?u. Kako bi zgledal, da pridem na SDS-ovsko veselico z napisom: Bolj?, da se mi pla?a zman?a ,kot da vodi me diktator Jan?a. Al pa da greva pred magistrat v Lj z napisom: ?e glavni bo opankar Zoki, zna?li se bomo tam, kjer stikajo se boki. Pri Virantovih pa tudi ne bi rad mahal z napisom: za malega ?loveka finan?ni bo teror, ?e ?ef na? bo roza Virant Gregor. Citiraj
BOBI Napisano 5. november, 2011 Prijavi Napisano 5. november, 2011 Mah raj vpra?am, da ne bom z napa?nim transparentom pr?u. Kako bi zgledal, da pridem na SDS-ovsko veselico z napisom: Bolj?, da se mi pla?a zman?a ,kot da vodi me diktator Jan?a. Al pa da greva pred magistrat v Lj z napisom: ?e glavni bo opankar Zoki, zna?li se bomo tam, kjer stikajo se boki. Pri Virantovih pa tudi ne bi rad mahal z napisom: za malega ?loveka finan?ni bo teror, ?e ?ef na? bo roza Virant Gregor. Citiraj MAZDA POWER
Z M A J Napisano 5. november, 2011 Prijavi Napisano 5. november, 2011 @Symon, dobr si povedu, vsaj neki pozitivnega s strani bodo?ih vladajo?ih, keri kol ?e bojo! :mi pijemoo: Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mokster Napisano 5. november, 2011 Prijavi Napisano 5. november, 2011 Mah raj vpra?am, da ne bom z napa?nim transparentom pr?u. Kako bi zgledal, da pridem na SDS-ovsko veselico z napisom: Bolj?, da se mi pla?a zman?a ,kot da vodi me diktator Jan?a. Al pa da greva pred magistrat v Lj z napisom: ?e glavni bo opankar Zoki, zna?li se bomo tam, kjer stikajo se boki. Pri Virantovih pa tudi ne bi rad mahal z napisom: za malega ?loveka finan?ni bo teror, ?e ?ef na? bo roza Virant Gregor. Haha ej a nima tazadni ?eno pa otroke tko kot famozni partner Kresalke? Eh keri tra?i. Ratujem ko moja, sam ?e novo za?nem brat..... Citiraj
Z M A J Napisano 5. november, 2011 Prijavi Napisano 5. november, 2011 Verjetno so samo govorice, ?koda na govoricah bazirat mnenje o ?loveku (ga poznam osebno s fakultete, ko mi je bil predavatelj, eden bolj?ih lahko re?em)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 5. november, 2011 Prijavi Napisano 5. november, 2011 Govori se, da se v nekem stanovanju v ?rnu?ah sre?uje v mo?ki dru?bi. Citiraj
LabiGT Napisano 5. november, 2011 Prijavi Napisano 5. november, 2011 respekt za tole 50% podrazitev http://www.rtvslo.si/slovenija/podrazitev-...1-2-evra/269943 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 5. november, 2011 Prijavi Napisano 5. november, 2011 Verjetno so samo govorice, ?koda na govoricah bazirat mnenje o ?loveku (ga poznam osebno s fakultete, ko mi je bil predavatelj, eden bolj?ih lahko re?em)! Sej to je point vsega... ve?ino kar poslu?amo so precej nepreverjene govorice... vse skupaj kar sem pa napisal je sarkazem in sem vzel samo osebne ?aljivke, ki kro?ijo po netu. Zdej se je pa treba samo usest pa poslu?at obkladanje z ene in druge strani - zabava zagotovljena. Citiraj
iceman22 Napisano 5. november, 2011 Prijavi Napisano 5. november, 2011 respekt za tole 50% podrazitev http://www.rtvslo.si/slovenija/podrazitev-...1-2-evra/269943 ja zgleda da so imel prenatrpane avtobuse..pa so mal ceno zvisal.. Citiraj www.trziskisladoled.si
Boss Napisano 5. november, 2011 Prijavi Napisano 5. november, 2011 respekt za tole 50% podrazitev http://www.rtvslo.si/slovenija/podrazitev-...1-2-evra/269943 Hja glede na to, da je bila zadnja podra?itev 1.1.2007, ko je bla nafta 0,88? in je zdej 44% ve? je blo tole slej kot prej za pri?akovat. Sicer je pa to le predlog, da vidmo kolk bo res realno ?lo gor. Citiraj
Ploki Napisano 5. november, 2011 Prijavi Napisano 5. november, 2011 na ?etone nisi mogu prestopat. zdj da? enkrat pa se lahk fura? 90min kjerkoli. ?e ma? kraj?i opravek gre? za ceno ene fure in tja in nazaj. Citiraj
mokster Napisano 5. november, 2011 Prijavi Napisano 5. november, 2011 Vuhu povi?anje dohodka na letni ravni mese?ne 3 evra krat 12 = 36. Gremo zapravljat........ Citiraj
jures Napisano 6. november, 2011 Prijavi Napisano 6. november, 2011 Vuhu povi?anje dohodka na letni ravni mese?ne 3 evra krat 12 = 36. Gremo zapravljat........ ?e govori? v Netto si CAR! Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mokster Napisano 6. november, 2011 Prijavi Napisano 6. november, 2011 Prevoz je itak v neto pri pla?i. Citiraj
jures Napisano 6. november, 2011 Prijavi Napisano 6. november, 2011 Prevoz je itak v neto pri pla?i. Pol se ti ni zvi?ala pla?a....a si nesel listek Medvode zgoraj namesto spodaj?Spodaj je subvencionirano in je 50% manj... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 6. november, 2011 Prijavi Napisano 6. november, 2011 Zdej se je pa treba samo usest pa poslu?at obkladanje z ene in druge strani - zabava zagotovljena. No da se samocitiram - prvi so ?e za?eli z juri?em obto?evanja in blatenja drugih. http://24ur.com/novice/volitve/peterle-o-n...ba-bo-trda.html Evo Ljudmila je ?e v vodstvu, dejmo ?e ostali, da ne bo kdo kak?en pomemben o?itek pozabil pa oreng je treba z zastavcami oziroma listki mahat - kot vrtec na obisku. Citiraj
mokster Napisano 6. november, 2011 Prijavi Napisano 6. november, 2011 Pol se ti ni zvi?ala pla?a....a si nesel listek Medvode zgoraj namesto spodaj?Spodaj je subvencionirano in je 50% manj... Itak da ni pri pla?i. Ja to sem sli?al da medvode nekaj karto subvencionirajo do Ljubljane. Na sre?o je moja postaja medkrajevni Jeprca najbli?ja bajti.... Citiraj
madmax Napisano 6. november, 2011 Prijavi Napisano 6. november, 2011 Sem prebral samo prvih par vrstic"Ljudmila Novak pravi, da brez NSi v Sloveniji ne bo desne vlade. Stranka sicer v sredi??e postavlja ?loveka in dru?ino. Tisti, ki so v najve?ji meri odgovorni za propadanje dr?ave, so se sedaj potuhnili, z navidez novimi obrazi pa ?elijo preslepiti dr?avljane, je dejala Novakova." Kaj to zdej pomeni da Hilda Tov?ak ni ve? v njihovi stranki njej je namre? zelo dosti do "?loveka in dru?ine" Citiraj
Boss Napisano 6. november, 2011 Prijavi Napisano 6. november, 2011 Kaj to zdej pomeni da Hilda Tov?ak ni ve? v njihovi stranki njej je namre? zelo dosti do "?loveka in dru?ine" Da ne omenim istospolno usmerjenih, ki jih je doti?na Ljudmila dobesedno ?ikanirala - torej po njeno obstajajo prvo razredni dr?avljani in drugo razredni, ki so vsi tisti, ki niso ?isto po katoli?kih normah. Fuj in fej za tako stranko v slu?bi RKC. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.