g.Wankel Napisano 14. oktober, 2012 Prijavi Napisano 14. oktober, 2012 No, prej me niti ni neki zanimal to, zato sm tut vpra?u ?e ma to v planu. Zdej pa sm vidu da je dejan na FBju objavu live link pa gledam pa more bit res noro tole... Citiraj
Deeyan Napisano 14. oktober, 2012 Prijavi Napisano 14. oktober, 2012 sej pomoje tole zdele skor ?ist vsak spremlja kir ma net Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jures Napisano 14. oktober, 2012 Prijavi Napisano 14. oktober, 2012 sej pomoje tole zdele skor ?ist vsak spremlja kir ma net ne jaz sem s tamalima nabiju zunaj fuzbal 2 uri, pol pa banja V vesolju res lahko prese?e? hitrost zvoka, ne more? pa prebiti zvo?nega zidu ker ga ni. ?e ga balon zvle?e v geostacionarno orbito, ga je najbolj naj.. ker bo ?ist pri miru se ga ena?i s hitrostjo, ne s pokom Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Mraušk Mčk Napisano 14. oktober, 2012 Prijavi Napisano 14. oktober, 2012 ne jaz sem s tamalima nabiju zunaj fuzbal 2 uri, pol pa banja se ga ena?i s hitrostjo, ne s pokom In kolik?na je hitrost zvoka v vakumu??e ni zraka ni udarnih valov in ni potrebno ni?esar prebijat. Naprimer, nek geostacionarni satelit z ustreznim pogonom z lahkoto pospe?i? na nekajkratno hitrost zvoka pa pri tem ne bo prebil zvo?nega zidu.Preboj zvo?nega zidu identifivcirajo udarni valovi ki se pojavijo pri tem. Ali so sli?ni ali ne je odvisno od vi?ine, vsekakor pa za pojav ki se imenjuje preboj zvo?nega zidu potrebuje? atmosfero. En od komentarjev na povezavi do videa mi je bil ?e posebej v?e?, gre nekako takole: "Da je Feliks sko?il s tak?ne vi?ine ni tak uspeh kot je uspeh to, da mu je v kombinezon uspelo stla?it tako velika jajca" Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
jures Napisano 15. oktober, 2012 Prijavi Napisano 15. oktober, 2012 In kolik?na je hitrost zvoka v vakumu??e ni zraka ni udarnih valov in ni potrebno ni?esar prebijat. Naprimer, nek geostacionarni satelit z ustreznim pogonom z lahkoto pospe?i? na nekajkratno hitrost zvoka pa pri tem ne bo prebil zvo?nega zidu.Preboj zvo?nega zidu identifivcirajo udarni valovi ki se pojavijo pri tem. Ali so sli?ni ali ne je odvisno od vi?ine, vsekakor pa za pojav ki se imenjuje preboj zvo?nega zidu potrebuje? atmosfero. En od komentarjev na povezavi do videa mi je bil ?e posebej v?e?, gre nekako takole: "Da je Feliks sko?il s tak?ne vi?ine ni tak uspeh kot je uspeh to, da mu je v kombinezon uspelo stla?it tako velika jajca" http://sl.wikipedia.org/wiki/Hitrost_zvokaHitrost zvoka v zraku v odvisnosti od temperature Saj ne re?em da ima? narobe, je preve? faktorjevda bi lahko rekel da ima sploh pogoje za to, ampak po moje tle govorijo zgol o tistih 340m/s hitrosti, thats it Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Sirius Napisano 15. oktober, 2012 Prijavi Napisano 15. oktober, 2012 Na 25000 m vi?ine je hitrost zvoka 295 m/s. Rekli so, da je dosegel 1,24 Ma, kar pomeni, da je padal s 365 m/s, ali 1314 km/h. To sem jaz toko na oko dolo?il vi?ino max. hitrosti. Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
theBill Napisano 15. oktober, 2012 Prijavi Napisano 15. oktober, 2012 Meni samo nekaj ni jasno - kako mu ni uspelo popraviti najdalj?ega ?asa v prostem padu? Sej je pa ja izsko?il 5 kilometrov vi?je kot pa aktualni rekorder? Po ?erjavovo (zdrava kme?ka pamet ) bi moral ta rekord zlahka prese?i - razen ?e se je na?a atmosfera razred?ila v teh cca. 40 letih . Je kdo kje tasledil kak?no pametno obrazlo?itev? Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
mazdaman Napisano 16. oktober, 2012 Prijavi Napisano 16. oktober, 2012 Ja po moje je vse odvisno od hitrosti, ki jo je imal kisinger in ta, ki jo je imel drevesni vrtnar. Felix je ?el na hitrost in je zato pot prepotoval v kraj ?em ?asu kakor stari, ki je zgleda padal po?asi in je zato lahko dolgo padal. Morda je to razlog ali pa kaka zarota Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
jures Napisano 16. oktober, 2012 Prijavi Napisano 16. oktober, 2012 Zadnja v?eraj?nja izjava ?erjava pove vse o njegovih 'gospodarskih' zmo?nostih ne smemo ve? mahati, ker ?e bomo samo mahali bomo odmahali............ :ne vem: :ne vem: a je kdo poslu?al? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mazdaman Napisano 16. oktober, 2012 Prijavi Napisano 16. oktober, 2012 Zadnja v?eraj?nja izjava ?erjava pove vse o njegovih 'gospodarskih' zmo?nostih ne smemo ve? mahati, ker ?e bomo samo mahali bomo odmahali............ :ne vem: :ne vem: a je kdo poslu?al? A je kdo to opazil na spletni strani parlamenta Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
jures Napisano 16. oktober, 2012 Prijavi Napisano 16. oktober, 2012 A je kdo to opazil na spletni strani parlamenta itak je diskretacija.... http://www.slovenskenovice.si/novice/slove...adovana-zerjava Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
MazdaBoy Napisano 16. oktober, 2012 Prijavi Napisano 16. oktober, 2012 Reza se je raz?la z mo?em http://www.zadovoljna.si/clanek/rumeno/rez...-se-razsla.html Citiraj
jures Napisano 16. oktober, 2012 Prijavi Napisano 16. oktober, 2012 Reza se je raz?la z mo?em http://www.zadovoljna.si/clanek/rumeno/rez...-se-razsla.html mi pa v jok Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
theBill Napisano 16. oktober, 2012 Prijavi Napisano 16. oktober, 2012 mi pa v jok Temu jest pravim KBK - koga boli kurac. Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
Z M A J Napisano 18. oktober, 2012 Prijavi Napisano 18. oktober, 2012 Na radiu 1 ta moment (kot sklepam) i??ejo Rx8-ko (upam da kaj poslu?ate, ajga). Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Jest Napisano 18. oktober, 2012 Prijavi Napisano 18. oktober, 2012 Na radiu 1 ta moment (kot sklepam) i??ejo Rx8-ko (upam da kaj poslu?ate, ajga). Meni samo to ni jasno... ali je nagrada potem rabljen avto... ker RX-8 se menda ne prodaja vec ... ali pa je imel nekdo se kaksnega novega na zalogi Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Z M A J Napisano 18. oktober, 2012 Prijavi Napisano 18. oktober, 2012 Staro (rabljeno) ki?to dobi ja. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 18. oktober, 2012 Prijavi Napisano 18. oktober, 2012 Evo slisal me boste na radiu da se folk ne muci ker nimajo pojma!!!! Sam so lukavi ne smes direkt povedat.... In pol te dobi na tezi...pa pomoje bodo zrezal ven k sem direkt rekel 1300ccm Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 18. oktober, 2012 Prijavi Napisano 18. oktober, 2012 Evo slisal me boste na radiu da se folk ne muci ker nimajo pojma!!!! Sam so lukavi ne smes direkt povedat.... In pol te dobi na tezi...pa pomoje bodo zrezal ven k sem direkt rekel 1300ccm Eh pizde so, lovijo na trike, pa spet te?a, odvisno katero imajo 141 KW ali 170KW, ker dvomim da imata identi?no te?o. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 18. oktober, 2012 Prijavi Napisano 18. oktober, 2012 Eh pizde so, lovijo na trike, pa spet te?a, odvisno katero imajo 141 KW ali 170KW, ker dvomim da imata identi?no te?o. 192 konjska Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mazdaman Napisano 19. oktober, 2012 Prijavi Napisano 19. oktober, 2012 prvi je ?e za?arel Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Boss Napisano 19. oktober, 2012 Prijavi Napisano 19. oktober, 2012 ?koda, da le v domi?ljiji... Citiraj
mazdaman Napisano 22. oktober, 2012 Prijavi Napisano 22. oktober, 2012 ?koda, da le v domi?ljiji... Dejansko sta iz sobote na nedeljo dva zagorela, eden na Ptujski in drugi na streli?ki cesti. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
jures Napisano 23. oktober, 2012 Prijavi Napisano 23. oktober, 2012 http://www.24ur.com/v-kopru-nastaja-avtomobil-na-vodo.html iz 1,2kW elektrike in s pomo?jo 1L vode je dobil 23000kW (23000000W)? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Mraušk Mčk Napisano 23. oktober, 2012 Prijavi Napisano 23. oktober, 2012 http://www.24ur.com/v-kopru-nastaja-avtomobil-na-vodo.html iz 1,2kW elektrike in s pomo?jo 1L vode je dobil 23000kW (23000000W)? Saj sem vedel, da bodo neko? Arabci od nas uva?al vodo da se bodo lahko z avti okol vozil. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.