Boss Napisano 13. marec, 2013 Prijavi Napisano 13. marec, 2013 Opla konopla http://www.zurnal24.si/sds-ovec-gojil-konopljo-clanek-184824 Je stranka SDS najdla dodaten na?in financiranja al to mogo?e le osvetli od kod Majerju toliko nepojasnjene gotovine? :ne vem: Citiraj
Alex Napisano 13. marec, 2013 Prijavi Napisano 13. marec, 2013 Opla konopla http://www.zurnal24.si/sds-ovec-gojil-konopljo-clanek-184824 Je stranka SDS najdla dodaten na?in financiranja al to mogo?e le osvetli od kod Majerju toliko nepojasnjene gotovine? :ne vem: Ha,ha, pazi to-gojil je konopljo.Te?ki kriminalec. Citiraj
Boss Napisano 13. marec, 2013 Prijavi Napisano 13. marec, 2013 Ha,ha, pazi to-gojil je konopljo.Te?ki kriminalec. Hja definitivno je, ker je to prodajal - ?e bi imel za lastne potrebe mu ?lovek ne bi ni? rekel. - ilegalna proizvodnja droge- razpe?evanje droge- prodaja na ?rno brez ra?una- posledi?no utaja davka pa ?e kaj bi se dalo dodati... tole bi znalo bit minimalno 2 leti ?uze. Citiraj
Boss Napisano 13. marec, 2013 Prijavi Napisano 13. marec, 2013 A si videl LojZi... ?e bi bil Rode Argentinc bi lahko danes bil pape? http://www.24ur.com/novice/svet/kardinali-...ega-papeza.html Pa ?e prav sem imel, ker so spet izvolili star?ka, z mislijo da ga naj ?imprej pobere in bo naslednji na vrsti. Citiraj
theBill Napisano 13. marec, 2013 Prijavi Napisano 13. marec, 2013 A si videl LojZi... ?e bi bil Rode Argentinc bi lahko danes bil pape? http://www.24ur.com/novice/svet/kardinali-...ega-papeza.html Pa ?e prav sem imel, ker so spet izvolili star?ka, z mislijo da ga naj ?imprej pobere in bo naslednji na vrsti. Ja mladca bolj te?ko izvolijo, ?e je pa povpre?na starost kardinalov 72 let Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
Lojz Napisano 14. marec, 2013 Prijavi Napisano 14. marec, 2013 Je pa mal sme?no, da v dana?njih ?asi, k smatramo demokracijo kot vrlino in zavra?amo diktature je ravno temelj RKC zgrajen na diktatorskih na?elih oziroma dosmrtnega vladarja. Hmmm, kaj je pa pri nas druga?? Saj pri nas mamo pa ?e skoraj 70let iste na oblasti. Opla konopla http://www.zurnal24.si/sds-ovec-gojil-konopljo-clanek-184824 Je stranka SDS najdla dodaten na?in financiranja al to mogo?e le osvetli od kod Majerju toliko nepojasnjene gotovine? :ne vem: Si predstavlja? kolk je ime ?ele Jakovi? in njegova PS naflancane konople k ma za dva miljona in pol ? nepojasnjene gotovine? Pa ?e prav sem imel, ker so spet izvolili star?ka, z mislijo da ga naj ?imprej pobere in bo naslednji na vrsti. Te moram pohvalt, ker si modro ugotovu, da bojo med samimi starci izvolili enga starega ?loveka. No, ?e ?e jaz povem svoje iskreno mnenje. Jaz sem pa mislu da bodo tokrat izvolili ?rnca oziroma temnopoltega pape?a. To pa zato, ker se je iz tistega raufenka ?rno kadilo.No, kakorkoli ?e, ?estitke k izvolitvi novega pape?a. Boss, a si ti kaj vesel, k mamo zdaj novega pape?a in novo slovensko vlado? Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 14. marec, 2013 Prijavi Napisano 14. marec, 2013 Boss, a si ti kaj vesel, k mamo zdaj novega pape?a in novo slovensko vlado?Kak?nega posebnega veselja si pa res ne zaslu?i noben od omenjenih dogodkov - oboje ima namen ohranjati obstoje?e sranje. Nova koalicija je ustanovljena zaradi ohranjanja delovnih mest poslancev in ne za re?evanje krize, ki je v Slo mnogo bolj politi?na kot pa gospodarska. Da pa so v Vatikanu izvolili star?ka, ki je skormen in poni?en je razlog v tem, da si strici iz ozadja nikakor ne ?elijo sprememb in bo zanje ribarje v kalnem ?e naprej donosen posel. Odstopljanje Rajcingerja ima "poslovno" ozadje, kar se da sklepat po tem, da je le ta najprej napovedal svoj odstop nato pa zamenjal ?efa "vatikanske pralnice". Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Lojz Napisano 14. marec, 2013 Prijavi Napisano 14. marec, 2013 Kak?nega posebnega veselja si pa res ne zaslu?i noben od omenjenih dogodkov - oboje ima namen ohranjati obstoje?e sranje. Nova koalicija je ustanovljena zaradi ohranjanja delovnih mest poslancev in ne za re?evanje krize, ki je v Slo mnogo bolj politi?na kot pa gospodarska. Da pa so v Vatikanu izvolili star?ka, ki je skormen in poni?en je razlog v tem, da si strici iz ozadja nikakor ne ?elijo sprememb in bo zanje ribarje v kalnem ?e naprej donosen posel. Odstopljanje Rajcingerja ima "poslovno" ozadje, kar se da sklepat po tem, da je le ta najprej napovedal svoj odstop nato pa zamenjal ?efa "vatikanske pralnice". Strici iz ozadja pravi??A misli?, da so tudi v Vatikanu iz ozadja s svojimi lovkami otepali Ku?an, Stanovnik, Zemljari? in podobni strici....? Citiraj
Symon Napisano 14. marec, 2013 Prijavi Napisano 14. marec, 2013 Jaz tule vidim enega zlobnega strica iz ozadja: Citiraj
Lojz Napisano 14. marec, 2013 Prijavi Napisano 14. marec, 2013 Jaz tule vidim enega zlobnega strica iz ozadja: Ampak mora? pa priznat, da je blo v?eraj v Vatikanu ob razglasitvi novega pape?a na zboru, vseeno par ljudi ve? kot pa na vseslovenski ljudski vstaji.Symon a si kaj ponosen, ker zadaj za pape?em stoji tudi de?ko ki je slovenske gore list?Po mojem je na?a nova mandatarka Alenka Bratu?ek ?e poslala ?estitko novemu pape?u Fran?i?ku. Dvakrat ni za re?t, da sta pape?u tudi ?e ?estitala Milan Ku?an in Spomenka Hribar. Citiraj
Symon Napisano 14. marec, 2013 Prijavi Napisano 14. marec, 2013 You have chosen to ignore all posts from: Lojz. · View this post · Un-ignore Lojz BMK Citiraj
Još šta Napisano 14. marec, 2013 Prijavi Napisano 14. marec, 2013 BMK hahahaha Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Lojz Napisano 14. marec, 2013 Prijavi Napisano 14. marec, 2013 BMK Uf, to pa najbr? ni prijetno. Saj se mi je zdelo, da ti za ne?em orenk trpi?. Kdaj si pa prvi? za?util te bole?ine? A so se te bole?ine pojavile po tistem, ko s svojim obna?anjem in divjanjem na cesti nikakor nisi mogel ve? prikrit, da pa? divja? zaradi skromnosti svojega BMK? Citiraj
mazdaman Napisano 15. marec, 2013 Prijavi Napisano 15. marec, 2013 *ZDRAVNIK JE PREGLEDAL PACIENTA IN MU ZADOVOLJNO REKEL: ZDRAVI STE IN V ODLI?NI KONDICIJI. KAKO PA KAJ VA?E SEKSUALNO ?IVLJENJE? - NO JA, GRE. TRIKRAT TEDENSKO ?E GRE.... * KAJ? SAMO TRIKRAT TEDENSKO? PRI VA?I KONSTITUCIJI IN ZDRAVJU BI MORALI RADOST ?IVLJENJA OKU?ATI VSAK DAN TRIKRAT, NE PA TRIKRAT NA TEDEN . - SAJ BI, AMPAK NE GRE ZARADI SLU?BE. * SAJ SEM VEDEL. PREVE? STE OBREMENJENI. KAJ PA STE PO POKLICU? GA VPRA?A ZDRAVNIK. - ?UPNIK NA VASI. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Z M A J Napisano 15. marec, 2013 Prijavi Napisano 15. marec, 2013 Izjemno pametno izbrana lokacija za "komiranje"; http://www.24ur.com/alkoholiziran-voznik-z...l-na-tirih.html Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 15. marec, 2013 Prijavi Napisano 15. marec, 2013 Ja mladca bolj te?ko izvolijo, ?e je pa povpre?na starost kardinalov 72 let ?e res, sam so izvolili 76 letnega, komot bi kakega 10 let mlaj?ega. Kako jim je ratalo z Voytilo, da je bil pri 58-ih izvoljen. Citiraj
Lojz Napisano 15. marec, 2013 Prijavi Napisano 15. marec, 2013 Da pa so v Vatikanu izvolili star?ka, ki je skormen in poni?en je razlog v tem, da si strici iz ozadja nikakor ne ?elijo sprememb in bo zanje ribarje v kalnem ?e naprej donosen posel. A ni prav, da so izvolili skromnega in poni?nega star?ka? Najbr? bi morali vpra?at na?ega Ku?ana, Stanovnika ali Zemljari?a, kdo bi bil bolj primeren za pape?a? Citiraj
Boss Napisano 15. marec, 2013 Prijavi Napisano 15. marec, 2013 Si predstavlja? kolk je ime ?ele Jakovi? in njegova PS naflancane konople k ma za dva miljona in pol ? nepojasnjene gotovine? Ti pa ve? ve? kot vsi skupaj s KPK-jem vred. Kot je meni znano ima probleme z nepojasnjeno gotovino Majer, Zoki pa ima probleme, ker spremembe premo?enja iz ene oblike v drugo ni prijavil KPK-ju kar bi po zakonu moral. Sicer pa bosta oba imela mo?nost tole dokazovati na sodi??u. Ampak glede gojenja rastlinic pa mislim, da bi ravno ti in tvoji kameradi pri SLS najve? vedeli o gojitvi takih in druga?nih. A ste v ob?inskem odboru tudi rekli kak?no na to temu in si izmenjali izku?nje? :ne vem: Citiraj
Lojz Napisano 15. marec, 2013 Prijavi Napisano 15. marec, 2013 Ti pa ve? ve? kot vsi skupaj s KPK-jem vred. Kot je meni znano ima probleme z nepojasnjeno gotovino Majer, Zoki pa ima probleme, ker spremembe premo?enja iz ene oblike v drugo ni prijavil KPK-ju kar bi po zakonu moral. Sicer pa bosta oba imela mo?nost tole dokazovati na sodi??u. Ampak glede gojenja rastlinic pa mislim, da bi ravno ti in tvoji kameradi pri SLS najve? vedeli o gojitvi takih in druga?nih. A ste v ob?inskem odboru tudi rekli kak?no na to temu in si izmenjali izku?nje? :ne vem: A pol ti misli?, da Zoki denarja, ki ga je na Ciper zanesu, ni zaslu?il, z oranjem njive in okopavanjem konoplje, tako kot Majer? Citiraj
Boss Napisano 15. marec, 2013 Prijavi Napisano 15. marec, 2013 A pol ti misli?, da Zoki denarja, ki ga je na Ciper zanesu, ni zaslu?il, z oranjem njive in okopavanjem konoplje, tako kot Majer? Ah po moje ne... Zoki ne zna niti ?tedilnika pri?gat, kaj da bi ?ele znal orati njivo in se ukvarajti s sadikami. Previsoko ga ceni?. Citiraj
Lojz Napisano 15. marec, 2013 Prijavi Napisano 15. marec, 2013 Ah po moje ne... Zoki ne zna niti ?tedilnika pri?gat, kaj da bi ?ele znal orati njivo in se ukvarajti s sadikami. Previsoko ga ceni?. Kdo pa misli?, da je pol njivo oral in okopaval Zokijevo konopljo? A misli?, da sta Milan Ku?an al pa Danulo Turk Zokijevo njivo obdelovala? Al pa Stanovnihk, Zemljari?.... mogo?e? A misli?, da so Zokijevo konopljo pomagali okopavat na?teti strici? Citiraj
jures Napisano 18. marec, 2013 Prijavi Napisano 18. marec, 2013 http://www.skoda.si/files/si/download/datei/234_1.pdf Cena Upam da prisili konkurenco k ni?anju cen!!!!! Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 18. marec, 2013 Prijavi Napisano 18. marec, 2013 Tole se mi zdi precej nenavadna zadeva; http://www.24ur.com/novice/slovenija/vsi-b...m-na-morje.html Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Mraušk Mčk Napisano 19. marec, 2013 Prijavi Napisano 19. marec, 2013 http://www.skoda.si/files/si/download/datei/234_1.pdf Cena Upam da prisili konkurenco k ni?anju cen!!!!! Eh, ne ?akaj na konkurenco, ti kar enga ?kodilaka prtegn. Mal sem gledal tole ?kodo, je zanimiva ?eprav po dizajnu ne ravno privla?na. Karavan zna bit ?e velikosti mazde6 l. 2002, cena je dokaj ugodna, predvsem pa dodatna oprema niti pribli?no ne tako draga, kot pri "das autu". Pa ?e dolo?ene zadeve se da dokupit, ki jih drugi avti sploh nimajo na voljo, kar se mi zdi da pri ?kodi do sedaj ni bil obi?aj. Vsekakor cenovno zanimiva stvar, kako je s kvaliteto je pa te?ko re?i vnaprej. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Alex Napisano 20. marec, 2013 Prijavi Napisano 20. marec, 2013 Eh, ne ?akaj na konkurenco, ti kar enga ?kodilaka prtegn. Mal sem gledal tole ?kodo, je zanimiva ?eprav po dizajnu ne ravno privla?na. Karavan zna bit ?e velikosti mazde6 l. 2002, cena je dokaj ugodna, predvsem pa dodatna oprema niti pribli?no ne tako draga, kot pri "das autu". Pa ?e dolo?ene zadeve se da dokupit, ki jih drugi avti sploh nimajo na voljo, kar se mi zdi da pri ?kodi do sedaj ni bil obi?aj. Vsekakor cenovno zanimiva stvar, kako je s kvaliteto je pa te?ko re?i vnaprej. Kvaliteta glih ni problem vsaj po zadovoljstvu kupcev.Je pa ne bi imel. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.